28 december

Och jag har fått världshistoriens bästa present. Nämligen ska jag till Norrtälje den 9 februari och tattuera mig. AH! Tiden är bokat och allt är klart. Min älskade Chrille har fixat allt och gett mig det som födelsedagspresent. Och jag är överlycklig, men dock lite halv nervös. Tack älskling <3

Igår efter firandet hos mig begav vi oss allihopa till Linnéa. Vi satt och spelade ett spel Lolle fick i julklapp, mytomanen tror jag det hette. Kul! Så det var rätt lugnt, Linnéa och Maria satt och pimplade i sig vin som aldrig förr, ha!

Idag har jag gjort av med alldeles för mycket pengar. Trodde faktikst jag skulle kunna hålla i de bättre, men icke sa nicke. Har fått otroligt fina saker för pengarna i alla fall. Bland annat ett par jeans, en skjorta, ett par skor, ID smink, en t-shirt och mer. I'm happy! Hämtade även en resekatalog på Ving, yey!

27 december

Så nu var julen i princip över. Har varit god mat, mysig stämmning, fina julklappar men vart sjutton var snön? Är det dags att vänja sig med en sån här tråkigt grön jul? Det tänker jag inte göra. Säkert kommer snön i februari och stannar till augusi. Typiskt Sverige.

Nyårsafton kommer att bli urtrevlig tror jag. Vi ska vara hemma hos Chrille's pappa i Molnby lite kompisar och äta god mat och umgås. Dick fick för sig att vi skulle grilla, så han och resten va killarna får stå ute i kylan. Antar att tjejerna får disken på sig. Ha! Raketerna hoppar vi över, onödigt med alla pengar plus att vi måste tänka på Lolle's hund Kenzo och alla andra hundar.

Så idag är blev man 17. Känner mig inte speciellt mycket äldre faktikst. Har fått fina presenter än så länge i alla fall. Pengar har stömmat in, en fin väska, underkläder, stereosladd är bland annat det jag fått. Jag är så otroligt nyfiken på var Chrille köpt till mig, och jag kommer inte att få det fören ikväll, AH!

Igår träffade jag Chrille och vi var hemma hos hans pappa och åt jättegod kalkon, senare åkte vi hem till Linnéa där Emma också befann sig. Vi fick höra senaste nytt och kollade på en skitkul film. På smällen heter den, en film alla måste se!

Nu ska jag äta tacos för att sen bege mig till Coop och jobba och tjäna pengar. Senare ikväll kommer släkt och vänner. Linnéa, Chrille, Maria och Lolle dyker upp och för att äta cheescake! Mmm.

I morgon blir det till att shoppa loss, jag ska springa helt galen i rean. Dock är det lite sent nu, men någonting ska jag allt komma hem med. Ska inte köpa upp hela min egendom, eftersom uttlandsresan ska beställas i början av januari. LÄNGTAR!

19 december

En lyckokick i kroppen säger mig att snart är det;

JULAVSLUTNING, vilket betyder att ett väldigt härligt och välförtjänt lov är påväg.
JULAFTON, vilket betyder mysig stämmning, god mat, Kalle Anka och trevliga julklappar.
17 ÅR, vilket betyder att det bara är 365 dagar kvar tills min artonårsdag. Men en tanke slog mig just att nästa år är skottår, så det blir nog att vänta en extradag. Det blir i alla fall tårta för släkt och vänner.
MELLANDAGSREA, vilken betyder shopping, shopping & åter shopping till förhoppningsvis billiga priser. Här ska reafynd hittas av mig!
NYÅRSAFTON, vilket betyder god mat med galet trevliga och sköna människor ute i Molnby.
JOBBA, vilket betyder att härliga pengar strömmar in - som i sin tur betyder att utlandsresan som ska beställas någon gång i början av 2008 kommer allt närmare.

18 december

Julmiddagen i lördags var trevlig, var väldigt trött efter jobbet så det blev inte så mycket ståhej för mig. Men trevligt sällskap var det. Togs en massa bilder som förhoppningsvi Mr. Persson ska lägga upp senare på bilddagboken. På söndagen blev det lugnt, åkte hem till Chrille's pappa och åt jättegod mat, senare blev det att titta på tredje Harry Potter. Har egentligen aldrig tidigare tyckt att de är speciellt bra, men nu måste jag säga att det är faktikst ganska roliga.

Igår efter skolan åkte jag hem till Sarah, vi bakade bland annat kladdkakssmet som vi åt upp, lagade jättegod mat och snackade hela kvällen. Alltid lika trevligt. Idag har jag träffat Lolle nästan hela dagen. Vi åt pannkakor á la Maria. Senare på kvällen hookade vi upp med Chrille och fikade på Kvarnen. Muy divertido! På tal om spanska fick jag mail av Araceli idag, tjejen jag ska bo hos i Spanien en vecka. Tråkigt nog kunde jag inte öppna det, får se om det går med någons hjälp.

I veckan blir det jobb och lilla julafton med ungefär en tredjedel av släkten. Sen ska jag träffa Chrille, på fredag ska jag först julhandla med Sarah och sen umgås med Lellert och Lolle och på söndag drar jag till byn som Gud glömde - Åtvidaberg.

Exakt om en vecka är det julafton, weei!

174938-31


14 december

Så i morgon blir det julmiddag/fest i lokalen här nedanför med lite trevligt folk. Kommer nog bli toppenbra! Fick idag reda på att jag inte jobbar på söndag heller, så det blir ju ännu bättre när man slipper gå upp vid tio dagen därpå. Kommer antagligen att bli lite stressigt eftersom jag inte slutar jobba förens åtta i morgon, men det löser sig alltid. Chrille och Lolle hjälper såklart till med allt fixande och trixande.

Idag var den mest meningslösa dagen i skolan som någonsin existerat må jag tro. Började vid 10.00 och gick hem vid 13.30 då vi slutade utan att ha gjort något vettigt. Att vi hade svenska klargör det mesta, ingenting inom det ämnet är varken roligt eller nödvndigt. Kunde sovit fram tills dess om jag velat, ha! Men jag har i alla fall haft kul. Visade Sarah en viss persons blogg, gud va vi skrattade! Och Sarah ska hänga på i morgon, det var länge sen sist.

Jobbade igår mellan 16.00-20.00, var helt kaosartat i början då kassora kraschat för ett tag och vägrade ta kort. Skapades väldigt långa köar och ingenting gick som det skulle. Men tillslut blev det fred mellan oss och kassorna. Resten av kvällen satt jag nästan bara i kassan och det gick riktigt bra. Börjar få in snitsen, men det är mååånga PLU-koder att lära sig innan man kan säga att det går i racerfart! Tjugo i åtta kommer Lolle och Chrille in, de hade planerat att köpa en riktigt ondskefull frukt (som de inte skulle veta vad den hette/kostade eller liknande) och vara anmält otrevliga och bitchiga mot mig. Moahahaha, lyckligvis nog hade jag precis stängt min kassa!

Nu ska jag strax äta goda kräftor. Senare ikväll ska jag bege mig till Chrille och vara barnvakt med honom och umgås. <3

12 december

AH! Min kalender är helt full och jag måste hinna med flera saker innan jul. Julhandla vore bra om man kunde göra bland annat. Har dock inte så många att köpa till eftersom alla är fattiglappar och vi har bestämmt oss för att ge varandra typ en kram istället. Hade beställt en utomordentligt bra julklapp till Chrille, men det visade sig att han hade köpt samma sak till mig. Så det var bara att tänka om och låta fantasin flöda. Tror jag har kommit på en toppenidé.
På lördag var det meningen att vi skulle ha julbord en massa vänner, men missade att jag skulle jobba både lördag och söndag. Får försöka hyra lokalen på fredag istället. Skulle vara trevligt om det blev av.

Idag slutade jag typ tolv, och det är inte lite härligt det. Ikväll ska jag träffa Maria och Lolle, det ska bli trevligt. Sen på torsdag är det jobb igen, får se om det funkar med naglarna. Annars blir det väl att säga hej då till dom innan lördag. Nästa vecka är det sista veckan och lovet får vi på torsdag. Det ska bli så oerhört skönt. Lov är verkligen någonting som behövs just nu.

10 december

Den här helgen blev extra lång, eftersom jag tog ledigt lite fräkt sådär. Men helgen har varit bra. Kollade på idol med Chrille och Mathilda i fredags. Vi hade laddat upp med Ben & Jerrys och annat gott. Blev dock lite besviken på vinnaren, och vad var det för urkass vinnarlåt? Det förstörde ju hela charmen. Är nästan glad att Amanda snapp bli känd med den.

Lördagmorgonen blev inte så lång, gick upp vid 7.00 för att åka till Solna och få mina naglar fixade. Det blev väldigt fint, men känner mig lite handikappad. Det har tagit mig dubbelt så lång tid att skriva det här än vad det brukar göra. Senar under dagen besökte jag Chrille, vi åkte till Emma som var oerhört uttråkad hemma hos Linnéa efter som Linnéa själv var och jobbade. Vi spelade Monopol och jag vann stort. På kvällen kom Lea, Julia, Becca, Anna och Sandra hit och vi satt och drack gott och åkte senare till Kårsta där Lisa, Malin, Sarah och Moa hade 17-årsfest. En riktigt kul kväll, dansade hela kvällen. Mötte upp Chrille senare och åkte hem till mig.

Igår var jag på Peter Lemarc's konsert. Och det var så himmla bra. Hade trott att han inte var så bra live - men icke sa nicke, han var helt grym! Hans röst är helt galen. Innan var vi och käkade vietnamisisk mat på en mysig retaurag inne i stan med Chrilles pappa och Annika. Mycket gott! Kvällen var fantastisk och jag var helnöjd.

Idag har både jag och Chrille varit lediga. Så vi har sovit länge, tagit det lugnt, kollat på Harry Potter och lagat god mat. Har haft jättemysigt med dig i helgen älskade du <3

3 december

Nu är det inte långt kvar till julafton och allt mysigt omkring. Lussebullar och pepparkakor är ett måste i den här månaden, med att glas obo'y förstås.

Det tjuter galet i mina öron. Tror att kriglarmet testas här, eller vad det nu är. Det hörs i alla fall om man säger så, men inte till Lindholmen har vi kommmit fram till. Malin och Lea var väldigt frustrerade när de kom på att de inte skulle höra om de någon dag skulle behöva fly ner i en hemlig källare. Träffade Malin idag för att hon var här och hälsade på, muy divertido.

Fick mina arbetstiden till Coop nu, känns skönt att ha de nerskrivna så att man vet när man kan göra roliga saker eller inte. Jag börjar att jobba på riktigt på torsdag i alla fall. Och dagen innan så ska jag på deras julfest, haha. Tur att man varit där och kassatränat lite innan i alla fall, så man känner igen något ansikte. Ska innan på en säkerhetskurs eftersom rånen är alldeles för många där.

Helgen har varit toppen. I fredags åkte vi hem till Linnéa som hade lite party. Var bara jag, Chrille, Linnéa och Emma till att börja med. Senare kom Lolle, Thiel, Dick och flera. Var en jättelyckad kväll. Vi lekte charader en stor del av kvällen, vilket jag verkligen är urdålig på. Det är däremot inte Sofie, helt galet säker på den där leken.
På lördagen sen begav vi oss mot stan (jag, Chrille & Linnéa), vi skulle åka skridskor. Påväg intill stan kom vi underfund med att vi skulle bli dyngsura om vi någongång trillade på isen, vilket vi skulle göra ett hundratals gånger. Så vi bestämmde oss för att sätta oss på en café, det lät lite mer lockande. Senare kom Emma och vi åt på Kungshallen. Jag och Chrille gick senare på kvällen på bio, vi såg Saw IV, förstår inte varför jag utsätter mig för sånna äckliga filmer egentligen. Men bra var den. Vi åkte sen hem till Linnéa dit Lolle också hade begett sig, filmkväll skulle det bli. Var jättelänge sen sist. Så vi begav oss till Chrille's familjs videobutik och valde nogrant ut tre bra filmer som vi tittade på. Innan åkte vi till William där han hade lite party, vi alla kände oss trötta så vi åkte bara förbi och sa hej.

Snart kommer Lolle hit, vi ska laga tacos. Fast det blir antagligen jag som lagar och hon som tittar. Men det är trevligt det också, haha. Sen senare ikväll ska jag förbi Chrille och umgås!

I helgen händer det riktigt trevliga saker. På fredag ska jag, Mathilda och Chrille åka hem till Sara och äta glass, godis och chips samtidigt som vi ska titta på Idol-finalen. Sen tidigt på lördagmorgon så ska jag kanske till Solna och få mina naglar fixade GRATIS! Då blir jag snygg om naglarna till Lisas fest på kvällen. Jag, Lea, Julia och Becca funderar på att samlas hos mig innan och åka in tillsammans. På söndagen sen ska jag och Chrille på Peter Lemarc's konsert. Det ska bli så mysigt! Innan ska vi käka på något indiskt ställe med hans pappa och Annika. Det kommer nog bli en toppendag. Men någon ledig stund ser det inte ut att bli, men det brukar jag inte ha så.

Det här var nog mitt längsta blogginlägg i historien.