En kväll för mig och Michelle

Idag har jag hunnit med en jävla massa. Var uppe tidigt och åkte ut med bilen för att övningsköra med mamma. Det gick skapligt, har lite svårigheter med farten. Det går så jävla fort, och vägarna är typ minismala. Enligt mig. Han förbi Lolle och hämtade lite saker. Väl hemma tog jag en lång och välförtjänt dusch och begav mig sen till Mickes jobb. Nu ligger jag i min säng, eftersom min dator äntligen återhämtat sig. Ska snart ner till centrum för en fika med Alice och sen bege mig upp så långt upp i ormsta man kan komma. Ikväll blir det middag hemma hos Michelle, och även vin är tänkt att dricka. Sen har jag ingen aning om vart kvällen tar oss. Det får alkoholen visa oss.


ledighet, snart

Ska snart göra mig i ordning för att trippa över till Lolle, och Loke förstås. Det får man inte glömma. Sen vidare till jobbet då jag stänger. I morgon ska jag träffa Mary och sen samma sak. Jobba stängning.

Med tanke på att det snart är augusti måste jag snarast träffa Linnéa. Det är oerhört viktigt. Eftersom den månaden består utav kräftor enligt oss. Endast! Känns som folket här inte riktigt är inne på samma spår som oss. Försökte få in en dejt till helgen, hon påminnde mig dock om vilken vecka på året det här va, och jag förstod direkt att hon är totalt upptagen och fullbokad. Men som sagt, det finns trettioen dagar i augusti, så vi lär få det vi vill ha.

Äntligen kommer helgen då jag är ledig. Är ledig fredag till måndag vilket känns oerhört skönt. Dock är folk på som gamar och vill att jag jobbar, på min enda ledig helg. Har dock tackat nej till alla tider.. och alla tusenlappar då. Det tod emot, må jag säga. Men kändes trots allt helt rätt!

smuts

Helgen har hittils varit en kombination utav vin och jobb. Trotts det har det gått relativt bra. Inte för att man är piggast i världen men. Jag överlever. Funderar dock starkt på att framöver inte fortsätta dricka vin dagen innan en tidig och lång arbetsdag. Tror att det kan vara en klok tanke. Ska tänka vidare på den.

Måste erkänna hur städningen har tappat lite. Ligger ganska mycket efter. Det är nästan äckligt, och det brukar det inte vara. Är dock inte ensam om att stöka ner då snusprillor ligger på vardagsrumsbordet (icke mina) och människor kommer och går, det känns som deras plan är att komma förbi och stöka ner. Fast möjligtvis är den tanken lite överderiven. Men i morgon är det jag som isolerar mig med en dammsugare och diskborste. Mydigt! Har en del att göra innan i morgon eftermiddag.

Snart ska jag iväg till Täby C och handla lite med Micke. Sen bege mig tillbaka till Vallentuna för att jobba i några timmar.


studentflaket

Sprang innan jobbet förbi fotoaffären för att hämta ut min cd-skiva med bilderna från flaket. Inte en vacker syn det där! Haha, men de är ju nästan roliga. Fy vad folk ser ut, och vi alla bara klickade. Så vackra kan man inte kalla att vi blev på bild. Men det får man bjuda på ibland, vi stod ju ändå på ett studentflak.









jackson five

I'll reach out my hand to you
I'll have faith in all you do

castillo de gredos

Middagen igår var finemang. Vi fick med oss Alice ett bra tag också, vilket var muy divertido. Vi kom fram till att vi numera inte får säga "när jag blir stor/vuxen", för att det är typ nu. Lite småskrämande. Vi har hela världen framför oss. Eller nått! Och här sitter jag och äter en risifrutti samtidigt som jag skriver ett blogginlägg och spelar kungen på datorn. Som jag däremot verkligen har fått in snitsen på. Kanske ingenting att skryta om dock. 

Under kvällen igår dracks det en hel dels vin och pratet flödade. Har man inte setts sen studenten har det hänt en del. Så tyst var det sista det var. Framåt natten kom Micke, Michelle och Doris förbi och hängde på dem också. Det blev något till glas vin och sen var det nog.

Dagen har återigen bestått utav disk och smuts. Nu inväntas tiden på att få gå till jobbet, där jag ska spendera hela helgen. Weeey! Lovely. Men pengar behövs, speciellt under tiden framöver då Rom är på tal. Jag tycker om min väni Amanda som är på det mesta.

onsdag


För tillfället lyssnar jag på Frida's härliga spelningslista på spotify. Man blir inte direkt deppig utav den. Lusten att dricka vin och dansa hela natten lång kryper i kroppen. Eller nått! Till skillnad mot min, där man gärna lägger sig under täcket och gråter en skvätt. Ha, måste verkligen byta musik. Och det är nu!

Under de två sista dagarna måste jag ha träffat två av världens sötaste hundvalpar. Fyfan va charmiga de klumpiga, trötta och jag-ska-jaga-den-där-flugan-söta varelserna är. Under ett par korta minuter funderade jag på en likadan. Tog mig dock fort samma och förstod hur det skulle gå. Och nu när alla andra har en hund så kan jag faktikst utnyttja det, och fortfarande inte vara låst! Inte är man dum inte.

Idag ska jag diska upp tre dagars disk. Vilket lär ta ett tag. Sen ska jag pallra mig ner mot centrum för en fika med Alice. Efter det ska jag möta upp Sarah för att handla in dagens middag. Planen är sedan den att käka det vi handlat (såklart!) och dricka lite vin och uppdatera oss om varandras liv. Var alldeles för länge sen!

nej tack

Numera så är mina föräldrar iväg på en tripp vilket betyder att jag är hemma helt ensam. Vilket är väldigt skönt, men ändå påfrestande då disken inte diskar sig själv. Funderar på att köpa oss en diskmaskin, en bra uppfinning det där.

Igår var tjejorna över under kvällen. Vi lagade jättegod mat och hade det mysigt. Vet för tillfälligt inte vad som pågår i vårat gäng. Femtio procent utav oss har inom ett par månader köpt/tänker köpa en hundvalp. Och där är inte jag inkluderad! Det kan jag lova. Det räcker med de tre hundarna som kommer vara omkring mig inom snar framtid.

Denna vecka bjuder återigen på en massa jobb. Är ledig idag och på onsdag, annars har jag inte mycket till fritid. På onsdag ska jag antagligen möta upp Sarah inne i stan för en efterlängtad träff. Annars lär jag mest få titta på hundar och höra snacket om hunduppfostran. Kanske ska ta fler extrapass ändå?


you just don't argue anymore


stolt som toppen

Idag hände något oförklarligt. Klockan sju - halv åtta när jag blir lämnad kvar i sängen bestämer jag mig själv för att faktiskt gå upp och göra någonting vettigt utav dagen. Så jag ställer mig upp och börjar fixa och dona, tittar lite på sex and the city och njuter. Klockan halv åtta! Man får mycket gjort sådär under morgontimmarna. Effektivt! Däremot började jag och pappa med projektet omformatera datorn - som slutade i att jag numera inte har någon dator längre. Nog om det.

Amanda var långsam som vanligt, men tillslut mötte jag upp henne för en tänkt shoppingrunda i stan. Dock konstaterade vi att det ligger väldigt långt bort och bestämde oss för Täby istället. Lite inhandling blev det av lite olika. Jag bara älskar den femtonde varje månad. Under vår vistelse kom jag på egen hand på att Amanda är en ond människa som inte vill andra människor väl. Numer ser jag henne som både tjuv och mobbare.

I morgon kommer Linnéa hit. Min övertalningsförmåga har flytit med ett tag så även denna gång kommer hon till Vallentuna. Mysigt! Eftersom den kvinnan är så otroligt energisk så måste jag somna tidigt ikväll. Blir nog inga problem dock, skulle kunna somna nu.

teknik är inte mig grej

Oj! Det går ju otroligt bra för mig just nu. Under denna dag tog jag mig en tripp till Arninge för att lämna in min dator som ständigt bråkar med mig. Väl där får jag chocken då jag förstod att jag måste omformatera den. Hur skulle jag kunna lyckas med det? Vi får helt enkelt se om jag har en dator efter denna dags slut. Även min mobil pajjade helt igår. Det kom inget ljud från den och man kunde varken ringa eller ta emot samtal. Däremot fungerade den igen i morse när jag vaknade. Så vi slapp svänga förbi Täby. Men.. Alltid ett men. Nyligen råkade en hink med vatten stå precis där kära mobilen skulle ramla. Toppen! Helt underbart. En dyngsur mobil resulterade i att den till en början var stendöd. Däremot fungerar den nu igen. Hm, väldigt konstigt. Kanske har den flera liv?

Annars har jag umgåts med en nyhemkommen och brun Amanda. Vi gjorde absolut ingenting. Absolut ingenting. Känner mig sådär pigg och har på de senaste dagarna knaprat mer ipren än rekomenderat. Jag och Lolle konstaterade dock hur synd vi tycker om oss själva när vi i telefon klagar på allt som gör ont. Dags att rycka upp sig. I morgon börjar jobbtiderna igen, och då finns inget som heter klaga.

kryssning

Den här dagen har inte varit den bästa. Att vakna i en gungande hytt alldeles för tidigt av att någon snarkar eller av att tre tjejer sjunger i kör (dåligt) är inte riktigt min grej. Det märktes nog på mitt ljuvliska humör skulle jag tro. Ord som "DU SNARKAR SOM EN GRIS!" och "VAD GÖR MAN I DEN HÄR HYTTEN, TEJER? JA PRECIS, HÄR SOVER MAN. DET DÄR FÅR NI GÖRA NÅGON ANNANSTANS!" Mycket möjligt att jag stämplades som bitter för stunden. När man vaknade till kände man att man mådde som man förtjänat. Hade fasat för den långa hemförden, dels för att Lolle hade skrämt upp mig och dels för att.. bara för att. Dock tyckte jag det gick riktigt bra. Så lång tid kändes det inte som. Möjligtvis för våra otroliga diskussioner och lärdomar vi ger varandra. Haha! Måste nog säga att vi delar nog fan nästan allt.

Däremot hade jag hur kul och trevligt som helst under hela onsdagskvällen. Vi käkade buffé, hängde i hytten och träffade trevliga grannar, satt i barer och dansade framåt slutet på den nattklubb som fanns. Det är nog det trevligaste på länge! Jag har nog inte skrattat så mycket som vi gjorde igår på väldigt länge. Kan idag meddela att jag har ont i mina käkar på grund av det. Det var en helt fantastisk kväll och natt som jag gärna gör om. Och då med samma fantastiska och oslagbara sällskap!








nattmacka

Igår var det lördag. En bra sådan. Jag var ledig hela dagen, vilket är ovanligt nuförtiden. Mötte upp Linnéa i ösregnet, vilket jag inte tror någon missade. Vi handlade världens middag med en valfrihet på tre olika såser. Kan det bli bättre? Sen kom det en massa grabs förbi och vi drack vin hemma hos mig tills det var dags för Våning Ett. Där var det återigen svårt att få bord, de måste vara överlyckliga. Många blev för trötta eller för fulla så det slutade med att jag och Michelle satt kvar där för oss själva. Vi hade dock hur trevligt som helst. Kvällen slutade i alla fall med en god nattmacka.

Idag har jag jobbat hela dagen. Det har gått bra, varit ganska lite att göra. Kanske för att jag hela tiden tänkte på att efter idag har jag semester. Underbart! Nu är det en förhoppningsvis asskön och trevlig vecka framöver, med tanke på att många sköna prickar liksom jag är ledig. Och på onsdag åker vi iväg på kryssning, vilket jag tror blir mycket mycket mycket mycket trevligt.

after work

Det känns som att jag jobbar ihjäl mig. Men tro mig, jag är långt ifrån. Däremot jobbar jag sånna ocoola tider som gör mig avsluten från omvärlden. Typ. Antagligen är det anledningen till min jobba-ihjäl-känsla.

Igår stängde jag butiken och mötte sen upp Louise. Vi begav oss till udden för att möta upp Thiel och Wiman där vi drack vin och hade det supermysigt. Faktiskt! Det var riktigt trevligt. Och varmt. Man märker verkligen att det är sommar nu. Inte en enda människa kan dock ha missat det. Men när man kan sitta ute på kvällen/natten utan tjocktröja, då blir jag glad. I alla fall.. sen mötte vi upp Frida och åkte ner till Våning Ett där karaoken var på g. Inte för att vi sjöng, eller att det låter speciellt bra alla gånger, men ändå är det trevligt. Däremot slog alkoholen till som jag vet inte vad igår. Jag drack fyra glas vin under hela kvällen och kunde knappt sova. Hela världen snurrade i alla situationer. Och när man blundar... ajajaj, det ska man icke göra. Trodde jag skulle behöva hålla mig vaken i några timmar för att nyktra till. På fyra glas vin? Borde inte kunna hända. Däremot kände jag min karma i morse när jag skulle gå upp för att promenera till jobbet. Ibland älskar man inte livet. Men se där du, jag lever än idag. Tro mig.. det känner jag!

Morgondagen bjuder återigen på jobb. Fast denna gång under dagtid, så jag slutar redan vid 18.00, skönt! Sen ska jag mötta upp en antagligen halvdöd Micke. Saknis!