25 april (igen)

Nu skrämmer du mig verkligen jättemycket.

25 april

Det händer riktigt mycket nuförtiden, allt bara springer på. Med glädje i hela kroppen går nästan allting helt felfritt. Mycket nytt som jag verkligen inte orkat uppdatera. Sätter mig aldrig vid datorn nuförtiden. Det kanske var att ta i, men om jag nu skulle göra det så har jag inga speciella ärenden. Går in på bilddagboken och trycker på "markera som sedd", sen in någon sekund på facebook och sen titta till lite meningslösa, tråkiga bloggar. Datorn = so last year. HA!

Nu är jag i alla fall påväg att bli blond. Måste färgas två gånger, så just för tillfälligt är jag påväg. En gång till sen ser jag ut som en riktigt blondin. Hoppas och tror att det kommer bli bra. Knäppa människor (ex. Chrille) tycker att jag ska ha det som jag har det nu. STRAIGT NO! moahahah.

Mathilda ringde mig igår. yeah. Jag blev väldigt glad. Miss her in school. Hon hade det jättebra och det var jättevarmt. Vill också ha värme, fast det har vi ju. Så jag är glad ändå. Men det är sjukt tråkigt uten henne här, speciellt när inte Michelle heller är här. Den lediga pricken. Mina homies, where are you? SAVE ME!

Det blir inget Värmland tror jag. orkar inte engagera mig när typ ingen annan gör något annat. Jag och Chrille ger upp. Människor är riktigt tröga i huvudet. Och jag blir faktikst jävligt irriterad på folk som bara tar allt förgivet. Hell no. Ska det vara så, så får det vara.

Ikväll ska jag jobba. Det är sjukt borgin på en fredagkväll. Har varit snäll mot Madde som inte hade tid idag, så det är bara att bita ihop. Man får ju pengar. Sen ska Chrille komma hem till mig. YES! Det är dagens höjdpunkt. Saknar dig redan älskling! Du är bäst <3


21 april

Visst, du är väl trevlig, 
men egentligen inte så trevlig.
Du skrämmer mig lite. 
Give me some space.  


21 april

Jag är helt lycklig! Dagarna kan inte vara bättre än såhär. Solen skiner och allt är finemang. Dagen har varit igång från 10.00 - 18.00 och den gick trots allt fort. Trots att jag ville slumra till en hel den på engelska.

Mathilda med flera håller sig i Spanien nu, och jag måste medge att jag är avundsjuk. Jag hade så haft råd att åka, men vettefan om jag hade tyckt om att bo med någon spanjorska "hola, ehee, hola, ehee hola" är nog det enda jag skulle fått fram på många dagar, timmar, minuter. Det mesta jag är avundsjuk på är solen och att helt enkelt vara i Spainen. Men jag klarar mig här hemma i kära Sverige, speciellt nu med denna underbara vår. Det är dock tråkigt i skolan när typ alla mina homies har begett sig dit. Klarar mig, men med mindre skratt om man säger så.

Helgen har i alla fall varit ypperligt trevligt. Party hos Chrille med en massa trevliga folk. Riktigt kul! Senare begav vi oss till Michelle där festen fortsatte. Det var väldigt kallt att gå väldigt långt kan man konstatera.

Igår spred sig lyckan i hela kroppen. Jag och Chrille satt i solen och mös hela dagen.


14 april

Kom just hem frusen från tåget, det är inte varmt ute kan man konstatera. Brr! Har hängt lite med Lellert och uppdaterat oss om lite roliga nyheter. Känns bra! Känner mig dock helt slut i kropp + huvud, det kan konstateras med för lite sömn. Tänk va många timmar jag måste sova för att bli utvilad. Det var i alla fall gött med helg, det behövdes efter vårat fasansfulla matteprov som jag länge föraktat (två veckor är väl länge?).

Veckan blir fullspäckad, igen tyvärr. Trotts att jag inte jobbar under helt veckan har jag inte en lucka ledig. Börjar bli trött på min kalender. Funderar på att slänga den i väggen och göra exakt vad jag vill. Skulle dock inte fungera. Börjar bli lite irriterad på mig själv, eftersom träningen helt prioriteras bort. Ha, har nog inte tränat på två veckor. Det är i o för sig inte hela världen, eftersom innan jag började på gymmet var det nog två år sen jag tränade. Men det ska jag försöka ändra igen.

Nu ska jag ladda in lite skön musik på min Ipod tror jag, lite undercover hippy skulle inte sitta fel i öronen under alla veckans tågresor.

10 april

Jag börjar greppa matten - och det gillar jag! Dagen har annars varit väldigt stressande, hade bokseminariet och pratade om en bok jag inte hade läst. Kan tänkas klurigt - dock gick det bra. Stod en del på baksidan så man fick improvisera en del. Tur bara att inte Tove läst boken, i så fall jag = körd. Sen var det matte och jag satt till och börja med som ett frågetecken, MEN sen uppenbarade sig Gud och jag tror att jag hajjar. Sen flöt det över till jobb, någonting som jag faktikst inte alls kände för idag + att vi var en för lite så jag satt i streck och var trevlig i typ fyra timmar. Det kan man kalla snyggt jobbat. Glada tanter piggar i alla fall upp en. Sen mötte jag upp Lolle, Dick, Thiel och Frida väldigt fort för att sen bege mig hemmåt. Och här är jag. Tyvärr pluggar jag inte matte - utan sitter här och tittar på kläder. Gå in på www.forever21.com så förstår ni varför jag inte pluggar. 

     

Ni kan vara lugna, bloggen ska inte förvandlas till någon töntig modeblogg, ha! Men jag bara älskar den hemsida och i princip alla kläder. Nu när dollar står lågt (säger man så?), kanske man ska passa på!

9 april

Igår var världens bäst dag! Jag vaknade upp hemma hos Lolle som fyllde 18, grattis. Vi var uppe redan klockan 6.00 eftersom våra klasser tillsammans skulle åka till stan. Vi han med tåget och for iväg till armémuseet. Väl där var det ganska roligt, däremot var föreläsningen Lolle's klass slapp vara med på mindre rolig. Jag och Mathilda bagav oss hemåt. Strax därefter träffade jag Chrille, eftersom vi igår hade varit tillsammans i ett år. Vi åt middag och hade det allmänt mysigt. Åh, vad jag tycker om honom. Fick även en belockbricka (säger man så) i guld, där det stod datumet vi blev tillsammans och Live forever. Jag blev så glad. Tack! Året med dig har varit mitt absolut bästa år.

Helgen var också riktigt trevlig. På fredagen var jag och Chrille på cirkus med hans lillesyster Mathilda och hennes kompis. Det var roligt, haha! Senare åkte vi hem till Lolle's farmor där lite folk redan bosatt sig. Det blev vin och trevligheter. På lördagen tog jag och Lolle en långpromenad, eller i alla fall ner till sjön. På kvällen åkte jag hem till William, där jag, Chrille, Thiel, Dick och såklart William började grilla och ha det trevligt. Senare på kvällen kom det lite mer folk, det var roligt. Söndagen bestod av mestadels jobb, vilket var helt okej med tanke på att man i alla fall får en lön.

Har jättemycket att göra nu i veckan, är superstressad. I morgon ska en bok vara färdigläst, som jag inte ens börjat på? Vi har en matteinlämningsuppgift till idag egentlige, och matteprov på fredag.. hur? Men det löser sig alltid. Plus att jag jobbar både hela kvällen idag och i morgon. Jag ska hinna träffa Maria någon av dagarna och på fredag ska jag till stan med Lolle hela dagen typ. Jag kommer att bli utbränd.

Även fast vädret är kabuusveck så känns det som att sommaren på något sett är på gång. För hoppningsvis blir det en vistelse upp till Värmland där min farfar har ett hus som jag och lite folk ska upp över valborg och sådär. Det vore skitkul! Hoppas att det blir lika lyckat som förra året i Vingåker.

Plus att Rhodos börjar närma sig. Det är typ bara 10 veckor (bara?) kvar tills vi åker. Och det ska bli sjukt najs. Jag, Chrille, Linnéa, Emma, Mathilda och Maria är bokade. Även Michelle är på och försöker ordna så hon åker med. Det vore jätteroligt. Längtar som jag vet inte vad. Vill åka nu!

3 april

Vilken dag, snacka om att leva bra! Flyt och roligheter hela tiden kallar jag det här. Man blir så glad och lycklig i det här vädret så det finns inte, till och med matten den allra sista lektionen på en vanligt vis lång dag (den här kändes alldeles för kort) gick undan. Efter skolan skulle jag i alla fall träffa Maria som var väldigt seg, eller möjligtvis var det bussen som var långsam men. Dock innan det så sötte jag på William och Wiman utanför mitt klassrum.. jag säger bara hum? De var väldigt förvirrade så jag gav dem lite råd. Efter det så dyker Dick upp med en systempåse i handen... jag säger bara hum..? Sen kommer Thiel OCH Maria, jag var helt förvirrad. Alla dessa männiksor på samma plats. Men jag klagade inte. Det blev en korv på Ica (eller faktikst två), sen bestämde vi oss för att hänga med grabbarna i solen nere vid havet (havet = Vallentunasjön). Det var trevligt. Chrille kom förbi och det var asbra. Nu har jag yttligare ätit två korvar som middag, fast denna gång hemma och inte på Ica, mina konkurenter. Ska snart bege mig till Chrille och ha en trevlig kväll.

Glad sommar!

2 april

Idag har jag gjort ganska mycket. Började dagen med att jag och Lolle försov oss lite, men vi han som vanligt - och kom denna dag tjugo minuter för tidigt. Ja, du hörde rätt; förtidigt. Däremot ville jag verkligen inte gå upp och en svag känsla sa mig att inte göra det. Men inte trodde jag på min känsla ännu en gång. Väl där har vi ingen lärare första lektionen, så inte förens klockan tio hade jag behövt vara där. Det börjar alltså inte bra. Men det hade sin charm det med.

Resten av dagen har jag inte gjort så mycket nytta. Jag och Michelle har hetstränat till engelskan. Som mot förmodan tydligen gick väldigt bra "I can't tell you your marks yet, but i promise you - you will be happy about them". Tack Chrille som hjälpte mig säger jag bara. Vi har även sett världens minsta tant som faktikst var otroligt söt. Vi (inte jag) åt suchi för femhudratusende gången. Men jag smakade! Ioförsig inte den råa fisken, utan en slags böna som var som en ost, tror den hette något med tofu? Kan vara helt fel. Men det smakade i alla fall riktigt gott. Vi har suttit i solen och lyssnat på bra musik tills vi mötte upp Mathilda. Dagen har varit perfect! Och bättre kommer det att bli - jag ska träffa Chrille!

1 april

Jag har inte bloggat på evigheter känns det som. Jag har varken haft tid eller lust nu underlovet. Och inte ska man sitta inne framför en dator i det underbara vårvädret.

Lovet har i alla fall varit galant. Ganska mycket jobb i o för sig, vilket inte är sjukt kul - men helt ok. Shopping, stan, lite party, vänner och mysiga stunder med Chrille har i alla fall gjort mig att sprudla. Jag hade ingen lust att lovet var slut. Inte i huvudtaget. Men det är bara att ta nya tag och hålla i sig. Dagarna är ju inte tråkiga, det är bara det att man hellre skulle göra jätteroliga saker - som att sitta i solen och ha det bra.

Veckan blir rätt full. Igår satt jag med engelskan hela kvällen, tur att Chrille hjälpte mig. Idag har jag och Lolle en heldag tillsammans. Vi ska snart ut och gå, sen umgås hela dagen tills i morgon bitti. I morgon ska plugga lite smått, och sen träffa Chrille. Och på torsdag blir det Maria som har fått turen att vara med mig. Haha, eller inte. Helgen är lite otydlig. Skulle åkt till Bromma på 18-årsfest som Benjamin och Hanna skulle ha. Men icke sa nicke - inställd. Men vi får helt enkelt se hur det bli.

Nu ska jag ut i solen!

ps. idag kan man lura varandra med bra samvete. Det är dock inte lika kul som när man var liten. Då gick dagen ut på att typ.. luras! ds.

ps2. om de flesta orden i den här texten sitter ihop beror det på ett uselt tanjentbord som inte vill samma sak som jag! ds2.