22 mars

Igår fyllde alltså Maria Nordström år. Grattis i efterskott, igen. Det skulle såklart firas. Först med lite jobb från 10.00 till 16.00. Det överlever man. Jag menar, det var ju röd dag. Sen dök mormor och Gunnar upp och hejhej på dem. Äta god mat och åka fort som sjutton till Lolle. Skulle ätit middag där, men no money = ingen middag, bara umgås. Jag, Lolle, Mathilda och Amanda snackade lite skit för att se bege oss till Maria. Väl där, Holy MAMA! They were crazy. Det var supertrevligt. Och efter några timmar förstod vi själv att vi var inte så lite crazy vi heller. Emma slog mig i Singstar ett antal gånger, till och med med Linnéa hjälp. Det är nog inte riktigt min grej. Det var en del kackel, 20 tjejer i en fin lite lägenhet. Men det hindrade inte Chrille. Han kom förbi senare på kvällen och fick sig antagligen ett gott skratt. Mycket trevligt. Klockan blev mycket och vi var nöjda med våran kväll. Dags att åka hem. Det var i alla fall en superlyckad kväll med många skratt, dans och lekar. Tack! 

Ikväll ska jag ut och käka på kinaresaurangen med Chrilles familj och lite fler vad jag förstått. Väldigt trevligt och väldigt god mat. Eller det brukar vara det i alla fall. Sen vet jag inte riktigt vad planerna är. Vi får helt enkelt se vad som händer antar jag.  

19 mars

Den här snön går mig på nerverna. Känns inte alls kul när man äntligen fått börja använda vårjackan, men vad hade jag förväntat mig egentligen? Hela påsken kommer antagligen bestå av en massa snö - det känns inte rätt.

Påsklov är i alla fall otroligt behövligt. Det känns toppen. Dagarna kommer dock till mestadels bestå utav jobb, men även det är roligt, plus att jag börjar ju inte tidigare än 16.00 så det blir ju oavsett vad sovmorgon.

Nu på fredag fyller ännu en till 18, och denna gång är det Maria Nordström. Då blir det såklart lite party. Först middag hemma hos Lolle med lite tjejer och sen beger vi oss alltså till Maria. Det ska bli jättekul faktikst. På torsdag under påsklovet ska jag även till Rebecca från gamla klassen som fyller. Ska också bli väldigt trevligt. Ett minus är dock att det inte är närmare än Sollentuna. Alla fyller år på en gång. Det händer alldeles för mycket nu förtiden. Det vore trevligt med lite utspridning tack! Jag börjar bli gamal. Och den 5 april ska jag till Bromma på 18-årsfest. Då är det Benjamin och Hanna från Linnéas klass som haft turen att även dom fylla tidigt på året. Sen blir det Lolle som fyller kort efter det. Jag kommer inte orka, haha!

Sitter och lyssnar på grymt bra låtar här. Michelle tipsade mig om Grey's Anatomys soundtrack. Hur kunde jag inte tänkt på det tidigare? I alla fall så är låtarna precis lika bra som serien. Måste dock påpeka att låten som går mest unde programmet, alltså introlåten - det är verkligen den sämsta. På tal om det så är det ju faktikst Grey'a ikväll.

Under kvällen ska jag hem till Chrille och umgås lite. Känns som det var ett tag sen nu, trotts att det var typ i förrgår vi sågs. Det är alltid lika mysigt. <3


14 mars

Jag är trött. Jag vill sova. Men jag är tapper. Lite sömn och mycket skola går inte riktigt ihop. Gårkvällen var supermysig. Fast den spårade lite på sitt egna lilla sett. Det skall verkligen göras om. Kom nyss hem ifrån Täby c, där jag varit själv på en make up store-kurs. Alltid lika kul. Kom dock på att jag har nog aldrig varit där själv förut, nästan lite sorgligt.

Denna helg ska bli lugn som jag vet inte vad. Det är massa på gång men jag har inte lust för något just nu. Haha, jag känner mig som en pensioär - men that's it! Jag och Chrille ska, i alla fall ikväll, bunkra upp med godsaker och bara ha en kväll för oss själv. Jättemysigt! På söndag blir det jobb igen, och det känns väl ok om man säger så. 

Nu ska jag äta en förhoppningsvis jättegod thaigryta som mamma försökt koka ihop. Vi får se hur den smakar. Juste! Jag ficvk brev från posten idag, eller rättare sagt mami. MIN MOBIL HAR KOMMIT! Jag kanske kommer kunna ha ett socielt liv i framtiden alltså. Så snart så leker livet på samma bra sett igen. God natt! 

12 mars

Kom just hem från en mysig fika med Maria. Dock var regnet inte lika trevligt måste jag påstå. Men det var det värt, lite uppdatering skadar aldrig. Vi har blivit trogna stammisar på Café Biscotti (stavning?). Igår bosatte jag, Michelle och Mathilda oss där i flera timmar. Och även idag. Då hängde även Alice och Lolle på. Men det är trevligt det.

Jag är jättetrött och ser inte fram emot att gå upp tidigt på morgonen. Det har varit lite kämpigt de sista veckorna efter som jag inte har någon mobil (som alltså har varit min väckerklocka). Men det har löst sig på många olika sett, exempelvis en äggklocka. Inte trevligt.

Nu börjar Grey's och jag är taggad!

10 mars

Helgen har varit riktigt fartfylld, har nog inte haft några timmar lugn och ro. Fredagen började med att jag, Chrille och Maria spontant drog till Emma på Värmdö som hade lite party. Det blev en härlig bussresa med två båtar och grejer, och vi hittade utan problem. Tacka Gud för GPS. Kvällen var trevlig. Glatt folk, vattenpipa och god dricka sitter aldrig fel. Vi sov där och sen blev det att ta bilen hem igen. Dock var jag upprörd bilresen hem. Mina skor hade blivit stulna? Jag menar, runt om mina billiga skor från Din sko låg det fina Peak-jackor och dyra grejer. Ingenting annat blir snott, utan när jag vaknar har någon jävel stulit mina skor, och ingenting annat. Det är nästan lite komiskt, men vafan?

Lördagen var toppenmysig. Årets första grillning ägde rum. Det var jag, Chrille och Maria igen. Och nu satt vi hos Maria och hade det supertrevligt. Och va gott det var! Det kan man kalla sommarkänslor. Lolle dök förbi och sen drog vi oss mot Dick som skulle ha fest. Trevligt folk, mycket dans och många skratt. Jag hade verkligen urkul. Blev inget bad för min del i Vallentunasjön denna gång, men Lolle med flera lyckades i alla fall.

Idag har jag varit i skolan i princip hela dagen, eller till klockan 18.00 i alla fall. Såg bland annat på skolans musikal. På fotot hade jag och Yolanda en lång pratstund och kom fram till oerhört oväntade grejer, ha! Efter en god måltid kom Chrille förbi och vi begav oss till Michelle där det skulle festat. Inte för min del, jag har faktikst gränser. De var fulla och glada, men jag alltså bara glad. Vart ingen lång vistelse med det vr trevligt så länge det varade.

Mina planer för resten av kvällen är inte så fasligt intressanta, så de hoppar jag över.
 
    
   
   

8 mars

Kvällen slutade hemma hos Emma igår. Tycker att det var riktigt trevligt. Vin, vattenpipa och härligt folk kan aldrig gå fel. Lite seg denna dag. Men jag ska inte klaga, folk sov en timme inatt och jag betydligt fler än så. Chrille var även han glad, vi fick ju åka båt, ha!

Ikväll bär det av mot Dick. En fest hos honom har vi väntat alldeles för länge på. Det går inte att misslyckas känns det. Tråkigt bara att det finns männiksor som förstör ens vardag. Känner mig inte det minsta taggad. Men vi får väl se, kanske håller mig nykter i alla fall. Innan vistelsen hos Dick så ska förhoppningsvis jag, Chrille och Maria samlas för lite grillning i det underbara vårvädret. Det ser jag i alla fall fram emot.

Jag blir så trött på människor utan någon som hells respekt och förnuft. Jag kan inte förstå hur man har mage till att göra vissa saker. Det är verkligen att sjunka så lågt man kan om man utför de handlingarna. Jag tycker verkligen synd om er. Och det drabbar inte bara er, utan även oss andra människor. Ni har förstört min dag.

Jag orkar inte med dig.

4 mars

Måste få klaga lite. 

  • Jag börjar känna att behovet av en mobil börjar växa. Känner mig helt bunden och isolerad. Jag får verkligen hoppas att den dyker upp nu i veckan. Som jag tror att den tyvärr inte gör.
  • Jobbet på söndag förstör en del. Roliga planer eller jobb? Hm, en svår fråga. Men roliga planer eller mer pengar till Rhodos och resten av livet? Hm, en ännu svårare fråga. 
  • Jag är alldels för fattig.
  • Vallentuna har svårt att hålla saker inne. Rykten och skvallar sprider sig som pollen. 
  • Jag vill ha lite mer lov och lite mer sol. 

    Man blir trött av att inte göra någonting. Det är jag vittne på. Redovisningen börjar inte förens klockan två, och jag är sysslolös. Har suttit ute i solen och haft en härlig pratstund med Lolle som också var uttråkad. Det kan man kalla mysigt. Speciellt när solen ligger på och man inte ser ett smack. Har även gått till Coop för att se hur ändringen av tiderna vart. Jag blev lättad. Fick till och med fler (eller längre) tider än innan. Så nu kan jag andas ut.

    Senare under dagen ska jag iväg och träna. Känns skönt, då kanske hjärnan vakna till en del. Sen hem och laga mat. Jag borde få en guldstjärna. I morgon ska jag på poweryoga och det börjar lukta pensionär om mig, haha. Men det är säkert roligt och bra. Under kvällen idag ska jag träffa min prins. Längtar.  
      

1 mars

Maria ska ha en medalj igen. Ännu en mobiltelefon borta, dock anar jag stöld denna gång. Vill absolut inte skylla på någon/något (kanske en tvätttbjörn?), men den är verkligen spårlöst borta. I don't understand. Men som tur var täcker hemförsäkringen en del och en ny telefon är redan beställd. Kul med lite nytt också, haha. Malin blev lite sugen på att tappa bort sin också, för variation är alltid trevligt. Nu blev det i alla fall en Sony Ericson någonting. Verkar vara lätt att förstå sig på och snygg är den.

Snart är det dags för skolan igen, och jag är verkligen inte taggad. Det var ju så otroligt skönt och roligt att ha lov. Men det är väl bara att hålla ut antar jag. Har ju gjort den i snart 11 år så.