världens jävla skitdag

.


en liten kines i stora Sverige

Jag har en ny favorti! En trettiotvåårig man från Norrland som pratar oavbrutet, "deee vaaa ju döööööösool". Ständigt skrattar och gapar om absolut ingenting. Han jobbar på Coop, vilket innebär att vi numera är arbetskamrater. Jörgen heter han och man hör honom ända bort i mejeridisken "vaare braa såå? aaaaameen finemaaang dooouö". Så, att dömma av inlägget hittills kan ni förstå att denna dag inte varit så jobbig som den möjligtvis borde.

Morgondagen bjuder på ännu mera jobb och sedan bankmöte under kvällen. Känner mig lite vilsen i den världen, lån, räntor, amortering, topplån och liknande. Visst, jag vet vad allt är och i princip vad det innebär. Men vilka räntor är egentligen låga? Rörlig, fast ränta? Om jag ska vara ärlig känner jag mig som en kines i Sverige. 

Weei. Amanda ringde precis från typ andra sida jordklotet och gjorde mig toppenglad!

ibland får de jävlarna till det, ballerina kladdkaka!

Planen var att efter jobben bädda ner mig och läsa, tills ögonlocken stängdes. Michelle våldgästade och bjöd hit Doris innan jag visste att ens hon skulle med hemåt. De var väldigt välkomna då vi doppat ballerina kladdkak i mjölk sen vi landade här i åby.


duuu finns i mitt hjääärtaa duuu finns i min sjääääl, duuu finns ööööverallt inom mig

Här hemma kan man knappt befinna sig. Köket har aldrig varit rörigare, och eftersom vi vet hur det det tidigare sett ut vill jag inte gå in närmare på det. Jag kan däremot säga att vi nu vägrar köksområdet och har redan börjat bygga äckelberg på soffbordet. Det börjar närma sig en invasion utav dumpade ungkarlar som bosatt sig med tanken att aldrig återvända.

Efter en vecka fylld med över femtionfem arbetstimmar blev det igår en och annan öl. Trots tanken att film var det enda rätta. Ibland är den enda rätta bara väldigt fel. Så vi intog våra platser runt bordet och pratade tills klockan blev alldeles för mycket innan tre kronor fick sig ett kort besök.

Veckan som kommer blir lika fylld med arbetstimmar som denna. Vet inte om detta lönar sig då jag antgaligen inom snar framtid kommer bli långtidsjukskriven på grund av min livsstil. Men ibland måste man ju chansa.

en tjänapengarhelg

Dagen har hittils förbrukats i spelet på kära coop. Extra stålar behövs alltid, inget snack om saken! Speciellt då jag snart ska fylla en väldigt stor lägenhet och hittils i mitt liv endast samlat på mig typ tre olika möbler. Det blir en tuff och fattig framtid för mig. Men ack så rolig.

Ja.. eftersom då jobbet kallade vid tiotiden i morse blev kvällen igår väldigt lugn. Jag, Michelle, Micke, Doris och Mimmi lagade ihop en utsökt middag med fläskfilé, egna klyftpotatisar och olika såser efter olika smaker. Nio utav tio poäng, jävligt gott! Sen spelade vi en del Wii och bosatte oss sedan framför Wallander.

För tillfället väntar jag på Micke som alldeles strax är här. Har handlat på mig pizzakit och diverse saker man behöver för att göra den godaste pizzan ever!

Mimmi ringde just och bad mig jobba i morgon. Yey. Greeeeeat.

straffa mig inte

Hasade mig precis hem i, kan inte sätta ord på vad det var, men låt oss kalla det snöovädret. I Sverige. I mitten på april. Frös ihjäl i min typ vinterjacka och halsduk. Känns sådär att leva så. Plus att åby känns jävligt långt bort från i princip allting. Ingen bor på den här sidan. Inte en jävel! Däremot beger jag mig neråt centrum, eller ja, i alla fall på rätt sida av centrum, igen i mitten av augusti. Då blir det renovering och målning och spackling och rivning för hela slanten.

Mördaronsdag idag, vilket innebär tretton och en halv timmes jobb. Och då elva och en halv timme ståendes. Mina fötter värker något. Eftersom det var samma visa igår. Aj. Fotbad? Fotmassage? Efter jobbet begav jag mig och spelade ett parti kort som jag, som förväntat, förlorade. Tillandersläkten är en jävel på kort, så återigen hamnade jag sist på listan. En dag ska jag slå de jävlara, och jag ska göra det stort. Vänta bara!

Igår satt jag och mysen här hemma och drack te och åt fingerkex. Hon är bra! Planen för ikväll är att läsa min älskade älskade älskade bok, som jag redan läst en gång men fortfarande är lika bra, och sedan somna som en stock. Känns som en realistisk plan med tanke på tiden. Jävlar, klockan är redan snart halv tolv.

En hälsning här ifrån garderoben

Allvarligt! Vilken jävla helg. Hade världens middag under fredagen då alla vi femton tjejer åt trerätters med bland annat hummer, vitlöksmarinerade räkor och oxfilé med stekta champinjoner på menyn. Vi tog oss in till storstan och dansade hela natten ut med bland annat Carina Berg, Björn Gustafsson och Isabelle Löfwengrip. Hamnade på efterfest med hela Svergies tvstjärnor, vilket verkade löna sig. Idag har telefonen ringt och ringt, blivit erbjuden de ena jobbet efter de andra. Förstår ingenting! Känner mig helt omtumlad. Lördagen blev lugn med lunch ute på Djurgårn tillsammans med gott sällskap. Strosade sedan omkring i stan och uppdaterade vårgarderoben något. På kvällen åt vi middag på Södermalm och bosatte oss sedan på en krog och drack goda drinkar framåt morgonkvisten. Om jag är slut idag!

Nej. Inte riktigt. Blev tacos på fredag. Hyrde tre filmer till kvällen. Trotts detta slutade det med att några folk kom över och vi sög i oss den lilla sprit sambon gömt vid alkoholförvaringen. Den ena trappade hemåt, de andra trippade till lokalkrogen och jag och mitt sällskap somnade fyra minuter in på filmen. Under lördagen åkte jag till Täby C, lämnade tillbaka en kläning och ja.. inte så mycket mer. Kvällen bestod utav god mat och sen en bra film. Sen en till. Och sen lite läsning. Läste ut min bok som jag älskar (älskade!!). Slutet?! Jag bara väntade på att mamma som misshandlat sin dotter skulle få lite stryk. Bli dömd. Må dåligt. Själv bli misshanldad. Dö. Gråta. Någonting!?!? Nej, inte det inte. Ingenting. Dotter flydde, skaffade sig iochförsig ett värdigt liv och verkade må relativt bra. Men mamma bara kom undan allt Allt! Efter att ha misshandlat sin dotter både fysiskt och psykiskt i evigheter så kunde hon bara leva på. Precis som vanligt. Som om ingenting hade hänt. Jag blev lite arg. Inte så lite dock. Somnade fort. Drog mig upp till jobbet med skitigt hår och osminkat face. Satt i kassan och log, diskade lite i charken, frontade hela butik. Och ja.. tog en och annan rökpause. Ungefär så händeselrikt och spännande är mitt liv för tillfället.


allt men ändå inget

Idag har jag hunnit med allt. Har verkligen inte gjort någonting men ändå allt. Precis efter jobbet gick jag en minipromenad med Nisha till Norrgården. Mötte sedan upp Louise och promenerade hem till mig där jag serverade kaffe. Vid middagtid dök Micke upp och umgicks några timmar. Framåt åtta blev det pizza på Empoli och begav mig sedan till pappa och hängde lite. För ett litet tag sen mötte jag upp Michelle och har fram till nu lagat makaroner och köttbullar till den hungriga arbetarmyran. En cigg på det.

förstår inte hur jag kan vara såhär trött

Saker och ting går inte undan för tillfället. Speeedogonzales har lämnat mig! Bara att resa mig upp tar ett bra tag eftersom jag hela tiden överväger om det verkligen är värt det. Svaret har den sista timmen blivit nej, vilket resulterar i att jag kommer få liggsår och göra märken i den nya fina soffan sambon investerat i idag. Ut med äckelskinhörnfulsoffan och in med fingråbeigaskönscccheslongsoffa. Efter jobb och våldgästning hos föräldrarna blev det en vistelse till Chili i Barkaby som precis öppnat, stor kärlek till den butiken. Och även stor kärlek till mcdonalds som fick bli min middag. Jag måste dock lägga till att jag fortfarande mår smått illa. Mcflurryn blev för mycket, speciellt med extra daim och kolasås.

Har numera fått chockupplevelsen att i framtiden själv öppna på jobbet eftersom chefen blivit något lat. Detta kan bli något problematiskt eftersom det blivit lite av en tradition att försova mig. Stapla in där strax efter åtta då gäster redan står i kö har blivit lite utav min grej. Antar att jag helt enkelt få ta livet till en annan nivå och bli mer vuxen och ansvarstagande. Seriös helt enkelt!

känns bra det här

Helgen har varit totalt fullspäckad. En riktigt lyckad sådan! Full fart framåt med både bröllop och fest. Igår firande vi alla tjejer att Louise blivit tjugo och tackande av Amanda som numera befinner sig någonstans i Spanien och ska stanna där ett bra tag framöver. Så gårdagen bestod av god mat, lite vin och en otroligt massa dans och skratt. Tre Kronor var smockfullt och dansgolvet därefter. För en gångs skull har vi varit duktiga fotodokumenterare, men nästa steg att ladda in dem på datorn känns jobbigare. Därför bjuder jag på två otroligt tjusiga bilder från heldagen på båten. Att vara, eller inte vara, på Åland i trettio minuter. 




finsk luft är bra luft

Idag har jag andas finsk luft. Inte så långt ifrån den svenska, men ändå helt okej att spendera en vanlig torsdag utomlands. Det blev megashopping på taxfreen där tusenlappar spenderades. Så nu har jag allt jag behöver i ett halvår framöver. Nästintill i alla fall. Blev en och annan öl i baren till det fantastiska livebandet och fulletanten som gjorde succé. She was awsome! Vi bad till Gud att vi aldrig skulle bli sedda på det viset.

I morgon lär bli en stressig fredag trots att jag är ledig. Ska ställa klockan tidigt för att försöka befinna mig i storstaden framåt elvatiden. Där ska jag snabbt och smärtfritt försöka finna en klänning som går över knäna, om inte över fötterna, eftersom kvällen ska spenderas i Södertälje på ett syrianskt bröllopp. Det blir jag, Emma och ungefär femhundra syrianer. Spännande måste jag säga. Ska även försöka inhandla en bra brölloppspresent då vi kände att pengar inte var någonting att komma med, det är tydligen det dem brukar få på sådana tillställningar. Morgondagen ser alltså ut att bli något annorlunda men som sagt riktigt spännande!


"det beror på att jag står på fel sida", "du får ju börja serva", "din gubbe var ju redan bättre från början - det ser man ju", "fan va du fuskar", inse fakta! Du suger!

Den fruktansvärda träningsvärken tar kål på mig. Har inte kännt den sortens värken på alldeles för länge. Och det pinsama är att varför den nu uppsökt mig beror på att jag spelat Wii. Tennis är fan min grej. Har spöat varenda jävel som vågat sig på, och jag har inte ens tjuvtränat. Helt enkelt ren naturbegåvning!

Annars har jag roat mig med tvättning och leagaly blond. Det sistnämnda då snäppet trevligare. I morgon börjar allvaret med jobb och slit igen. Och jag som älskade mina två lediga dagar - och nu är de redan förgångna. Damn it! Kanske ska besöka Lea i morgon efter jobbet som återigen börjat hänga i Danderyd. Tönt! Tänkte att jag inte hade något speciellt för mig och antog att hon hade planerat dagen ungefär likadant. Däremot beordade hon mig att inte köpa godis då hon vill försöka förhindra att komma hem som självaste michelingubben. Okeydokey!


the heart of life is good

Solen skiner återigen. Kan man vara annat än glad då? Utan tvekan är svaret nej. Inte heller när älskade Linnéa hälsar på en från Norge. Har inte träffat henne på fyra månader, vilket vi självfallet var tvugna att fira med hallonpaj och vaniljsås. Alltså att vi träffades igen, inte att vi inte har träffats. Nej, det sistnämnda är inget att fira. Usch! Vi har numera uppdaterat varandra och blivit säkrade på att den andra mår bra. Så numera klarar vi oss förhoppningsvis utan varandra yttligare några månader eftersom hon åker igen i morgon. Fast helst av allt skulle jag vilja att hon inte åkte tillbaka, att vi kunde sitta på min balkong och röka cigg efter cigg efter cigg tills vi blev hungriga och då äta lite mer hallonpaj.


jag är ta mig fan grym på bowling

Strike efter strike efter strike efter spare efter strike efter spare. Michelle var jävligt grym hon med. Skadan på fingret drog tyvärr ner hennes resultat på slutet. Att Doris visade efteråt hur man egentligen håller i ett bowlingklot förklarade allt för henne. Attans!


långledig

Till älskade café biscotti var det ingen jäveln som idag hittade dit. Inga frukostgäster, lunchgäster eller fikatjockisar. Jag och Lili funderade starkt på att köra ett parti yatzy medan Sami och Vilyam minglade runt bland de enstaka gästerna. Vi tog förnuften till fånga och skrubbade och torkade varenda yta istället. Resltatet blev skinande rent mina damer och herrar, skinande rent. Hängde ett tag med Christoffer, som förövrigt kan typ allt, och tog sen en fika med Tiffany. Ni förstår ungefär hur ansträngande denna dag varit och jag kan härmed meddela att jag är pigg som toouppen.

Efter jobbet har jag haft jättetrevligt med god mat och kortspelande där vi delade på segrarna. Rättvist! Mitt kära sällskap sa att min nuvarande profilbild på facebook var den enda snygga bild han någonsin sett på mig. Tack älskling! Nu ska jag däremot sluta uppdatera er då jag precis fick besök utav Michelle. Social kanske inte alltid är min starka sida, men jag ska ge det ett tappert försök. Vi har en del att skratta åt.

Glad påsk. Har numera långledigt!