i två delar

Nu blev det himla jobbigt här. Kan inte bestäma mig alls. Provjobbade nere på fiket idag, och vet inte alls hur jag ska göra. Ah! Om sanningen ska fram vill jag nog inte ha något utav jobben. Helst av allt skulle jag nog vilja ha en massa pengar på banken och göra precis vad jag vill. Men så ser inte verkligheten ut. Det vet jag mycket väl om. Så... något jobb måste jag ha. Tanken har slagit mig att jag jobbar dagtid på fiket och sen ett par kvällar i veckan på Coop. Fråga är hur mycket jag orkar.

om det är någon, så är det du



Och med någon, så betyder det bäst.

kräftskiva


Jag är sjukligt rastlös i detta nu. Spelar återigen kungen på datorn. Ska dock inte klaga, det är kul! Gick upp tidigt för att vara mig. Har hittils haft mitt egna lilla minispa och bara haft det skönt. Fast nu börjar det krypa i kroppen. Amanda och Alice kommer förhoppningsvis hit snart. Ikväll är det kräftskiva som gäller. Fast troligtvis kommer nog inte ens femtio procent utav folket käka kräftor. Mesar. Bortförklaringar som att de är läskiga funkar inte riktigt, inte heller att det är svårt att äta. Nejdu, ett enda ord för dig - mes. Så tills dess lär jag dö utav uttråkning om ingen rolig prick kommer förbi snart.

lugna puckar

Måndagens shoppingtur förlängdes och slutade med att Frida, Lolle och Amanda dök upp och vi alla tog en (halv)god och mysigt middag på Retro. Inte bästa stället att käka middag, men vi överlevde. Kvällen var hur trevlig som helst och vi kacklade på ända fram till midnatt. Som det ska vara! Så Alice, du kan vara lugn. Jag övningskörde inte den kvällen, och har inte gjort det ännu.

Mitt jobb är så charmigt. I söndags satt jag och Mimmi och skrattade åt hur lite vi jobbar, att vi normalt vis har alldeles för mycket fritid. Sen ringer de på måndagen och bokar i så mycket jobb att man ser fritiden bara flyga förbi. Från att jobba femton timmar denna vecka, ändrades det tillslut till trettiosex. Jag klagar inte. Jag bara älskar mitt lönebesked.

Denna dag bjöd på alldeles förmycket sömn. Att somna vid tolv och sen vakna vid ett nästa dag känns nästan sjukt. Och utvilad känner jag mig knappt heller. Här sitter jag och gäspar. Pinsamt.

dagen

För tillfället håller jag på att göra mig vacker och Amanda ligger helt död i min säng. Måste säga att hon var ett otroligt roligt sällskap idag. Mest klagande. Hm. Snart ska jag bege mig in till stan för att möta upp Linnéa. En fika och lite shopping gör mig ofta glad. Okej. Typ alltid. Senare ikväll ska jag ta en tripp med bilen med mamma, just för att lära mig köra den. Önska mig lycka till.

inom snar framtid

Gårdagen var supermysig. Vi satt på fiket och förflyttade oss sedan upp till Våning Ett. Nästan alla var återigen med. Vi satt i solen under hela dagen, tråkigt att min rygg blev brun men ingenting annat. I år har jag faktikst konstigt nog hållit mig borta från solen. Blir vanligtvis väldigt lätt brun, men som sagt.. inte innomhus. Men i alla fall, det blev några öl mitt sådär på dagen. Måste säga att de satt fint. Även Mimmi flög förbi. Vi sa att vi borde göra det där till en vana, eftersom båda är uttråkade under dagarna då många andra människor jobbar men inte vi.

Vid femtiden mötte jag upp Micke och käkade otroligt god mat. Våra middagar måste jag faktikst kalla lyxiga. Resten av kvällen var väldigt lugn. Vi tittade på en bra film. Vägen ut gick på ettan, inte ofta det finns någonting vettigt på den kanalen. Men sedärja! Igår fanns det. Idag har jag jobbat och stått i. Dock bara i fyra timmar (men betalt för sju, moahaha). Sen har jag varit på vägarna med min mor. Körde till Upplands Väsby och tillbaka. En massa mer övning så står jag där med körkortet. Om jag längtar!

Nu sitter jag och känner mig smått patetisk då jag dricker ett glas vin i min ensamhet. Men visst går det också.  

kräftlunch

Att jobba kväll har sina fördelar. Man hinner liksom med en del under dagen. Ganska mycket om man inte sover så länge. Igår kom alla tjejer förbi mig. Och då menar jag faktikst alla. Linnéa, Amanda, Maria, Frida, Lolle och Michelle dök upp. Fast inte bara sådär, utan vi skulle ha kräftlunch. Det må låta skumt, men dock så underbart. Så vi bar ner allt vi behövde ut i solen och satte oss och börja skala. Kräftor kan vara bland det mest smakliga som finns. Lyckan var med oss då vi precis burit in allt och bosatte oss uppe hos mig, då slog regnet ner. Det går bra nu.

Idag ska jag strax möta upp Maria nere i centrum för en fika. Vi funderade på en öl mitt på dagen i solen. Får man göra så? I alla fall så var Frida, Lolle och Michelle sugna på att joina så vi blir nog ett mysigt gäng även denna dag. Åhhh, var jag tycker om dom.

tillbaka

Idag är det tisdag och det betyder första jobbdagen efter den här underbara långhelgen. Känns lite tungt, men jag visste ju vad som skulle hända. Jag var förbered. Från lördag morgon till idag har jag bara tagit det otroligt lugn och vilat ut. Jag är en mästare på att sova. Det vill jag lova. Igår var släkten över. Jag överlevde. Träffade dock Mimmi under dagen då vi också åkte en sväng till IKEA. En underbar affär. Idéerna sprudlar i hjärnan må ni veta. Vi konstaterade att Mio inte var i våran prisklass då vi även var förbi den i Täby. Det blev en snabb vistelse.

Idag har jag hängt hemma hos Micke, fast utan honom. Soffan han köpt skulle leveraras idag mellan tretton och sexton. Underbart! Någongång under tre timmar.. yey. Eftersom jag är ledig fram till fem kände jag att jag kunde ta på mig ansvaret. Det var ju inte vidare anstängande. I vilket fall som helst måste jag säga att den är otroligt snygg! Det blev skitbra.

lördag morgon

Kvällen igår var jättetrevlig. Vi fick med oss Alice på ett glas vin och satt och pratade hela kvällen. Vi kom fram till en hel del saker, som vi ansåg viktiga i dåläget. Hade en lång diskussion hur vi skulle lösa cykelproblemet. Jobbigt blev det kan jag lova. Även "halvkul" kom vi fram till hade en mening i våra liv.

Kvällen slutade förvånande nog på Våningen där vi mötte upp kära Carro som inte hade fått respons från någon annan en oss. Klart man ställer upp för laget. Framåt tvåtiden begav jag mig hemåt och somnade på två röda. Vaknade upp med ångest bara för att jag vaknade för tidigt. Denna dag hade jag möjlighet att sova till två, men vaknar strax efter tio. Känner inte rättvist!

Lolle och Sanna var just över och våldgästade med lilla voven. Blir lika chokad varje gång, man glömmer hur liten den är. Ska snart möta upp Micke och Johan för en film här mitt på dagen. Sen senare ikväll blir det att träffa Amanda!