så kommer det att bli du

Aj. Mår sådär. Trots iprenen som knappast botar mig. Inte ens lite hjälp på traven fick jag. Självförvållat, det visste jag om igår också. Men det var det värt. Jag, Michelle, Alice, Mimmi, Lolle och Sanna satt hemma hos mig och drack vin. Sjöng en låt eller två. Michelle gav oss alla en föreläsning. Mimmi dansade. Alla var glada och i perfekt stämning för våningen dit vi relativt sent gick. Mer dansandes. Mer drickandes. Riktigt trevligt faktiskt. Måste säga att jag hade väldigt trevligt under hela kvällen. Mycket värt dagens smärta. Mycket värt.

if somebody is going to make it

Veckan har sprungit förbi. Måste missat en dag eller två. På fiket är det fulla muggar hela dagarna. Det är höstlov. Aha! Så jag säger bara en sak, sluta fika på loven och gör något vettigt istället. Ioförsig har jag varit där själv. Alltså ständigt på fiket. Nu när jag står där hela dagen ser jag verkligen inte charmen. Antar att det inte är speciellt konstigt dock. Annars var jag en vistelse på Ikea i tisdags, med kära Mimmi som ska inreda ett rum på 3,1 kvadratmeter. Vi kom fram till att detta inte var det lättaste. Begränsningarna blev enorma. Men kreativiteten flödade (hos henne) och jag tror det kan bli bra (inte bra, men mysigt). Festligaste med allt är att hon måste bygga sin egna säng, skära i madrassen och grejer. Inte illa min vänner!

Igår jobbade jag till stägning. Måste säga att jag fick mycket gjort. Eller för att vara mig nuförtiden i alla fall. Och ikväll blir det städning plus gardinprojekt. Samt byta alla galjar i garderoben, eftersom jag investerade i nya i tisdags.

Helgen är ännu oklar. Kan inte bestäma mig för vad jag har lust att göra. Vet inte ens om jag vill sova eller gå ut. En blandningar har slagit mig. Först sova, sen gå ut? (efter en dusch).

sen en tid tillbaka

Någon halvskum katt har fått för sig att kolla igenom min blogg ett x antal gånger. Dagar lite här och där visar statistiken sidvisningar på över hundra. Vem har så tråkigt?

inga konstigheter alls

Efter jobber igår kände jag stressen upp över öronen. Jag skulle hinna handla, duscha, göra mig i ordning och dessutom välja kläder inför kvällen. Klädpaniken är alltid värst. Vi skulle hem till Frida på middag, eftersom söten hade fyllt år. Som tur var så var hon och Maria inne på fiket under dagen och erbjöd mig en titt på deras klänningar. Taget! Så jag i princip slapp klädpaniken och trippade vackert över i mukisbyxor. Väl där fick jag låna en superfin klänning och hade det hur trevligt som helst. Alla var där och vi åt och drack gott. Det var jättemysigt. Vi satt och kacklade på i flera timmar innan vi fick skjuss till Tegelbruket. Där hade vi ett garanterat bokat bord från klockan elva. När jag gick straxt innan ett hade vi ännu inte fått det. Men jag antar att sånt händer och att det egentligen inte är de stackars människor man pratar meds fel. Trots detta var kvällen jättelyckad, jag hade jättekul. Det är dock inga konstigheter, eftersom det har vi alltid tillsammans. Inget snack om saken.


Fredagen bjöd dock på mer bra saker. Någonting oförklarligt hände under gårdagen. Någonting jag har velat så många gånger tidigare. Något drömade. Coop Extra ringde mig under eftermiddagen. Tänkte nästan avstå från att svara eftersom deras telefonsamtal brukar sluta med att extratider trycks på mig. Inte den här gången. Nishas vackra röst frågade mig om jag kunde avstå min tid på söndag. Schemat hade fuckat och jag hade fått någon annans tid. Så var det okej om jag inte jobbade? Ja.

Idag vacknade jag upp utav ringklockan. Det har hänt förr. Välkommen in! Ibland undrar jag varför man får med sig ens partners vänner på köpet. Det undrar nog dock Micke också. Förutom när de inte hetsplingarpå eller pratar oavbrutet en bakismorgon så är det dock ingen fara. Men när detta händer... då! Idag vet jag inte hur dagen kommer att se ut. Är sugen på att göra något roligt. Åka och handla eller något. Vi får helt enkelt se var denna lördag tar mig.

du kan vara det bästa


ibland får man fan till det

Här hemma flyter allting på bättre än någonsin. Veckan som snart är slut har varit hur bra som helst. Har egentligen inte fått så mycket vettigt gjort. Jag har bara haft det bra och vilat ut. Nu jävlar, nu är man mer utvilad än någonsin.

Igår gick vi upp tidigt. Micke skulle upp för vårstädning i föreningen som jag hade vägrat. Han hade ordagrant tvingat med Hanna här under för att inte behöva sopa själv. Sen när jag tittade ut genom fönstret stod även Lolle där ute och krattade löv. Det var en vacker syn! Så här satt man, åt lite frukost, lyssnade på musik och hade det bra - medans löven runtomkring mig bara försvann.

Senare under dagen mötte vi upp mamma och Malin för en vistelse till Barkaby. Där handlade vi upp det mesta vi ägde. Både på Outleten och på Ikea. Vi var som små nöjda barn som sprang runt och härjade, haha. Nästintill i alla fall. Och under denna söndag har vi byggt ihop nattduksbord och lampor. Trotts allt lyckades vi. Och fan va fint det blev. Det är nästan så att jag tar ett bild och lägger ut. Är nöjdare än jag vet inte vad!

Annars idag har jag mutat Michelle till centrum för handlingshjälp. Det gick vägen. Inte vill man tvingas köra hem en vagn igen. Mot en kebab med bröd kan man göra mycket. Så vi fyllde kylskåpet och käkade varsin kebabsak. Vi var nöjda. Sen har inte mycket hänt. För tillfället går jag mest runt och beundrar vårat sovrum. Jag kan liksom inte riktigt sluta..

ingen får ju se att hon är gift och han är fri

Helgen börjar närma sig. Min första ledig dag på trettiotvå dagar inträffar nu på lördag. Jag hoppas innerligt på att det blir en bra dag. Annars. Har dock blivit förfrågad att även jobba då, svaret blev nej. Finns ingenting att disskutera. Tanken är att spendera dagen på IKEA och outleten i Barkaby och köpa på sig en massa fint. Micke blev även han sugen, så nu försöker han förjäves få ihop pengar genom att sälja sitt xbox. Frågan är hur det går. Fick precis ett sms från sovrummet om jag ville lägga ett bud på tvåtusenåttahundrakronor. Så, vi får se hur detta slutar.

Annars har veckan som är igång hittils varit riktigt bra. Sådär otroligt bra. Har tagit det lugnt och fått lite ro. Min själ känns lugnare vill jag lova. Under gårdagen hade jag och Maria middag här hemma. Att våra middagar alltid blir så goda och mysiga är nuförtiden inget ovanligt. Vi är för bra helt enkelt. Vi försökte analysera Melissa Horns texter och drömde oss bort till den elfte (stavas det verkligen så?).

De senaste dagarna har jag haft en enorm längtan till Michelle känner jag. Har dock ingen aning om varför (inget illa menat, ha!). Har bara saknat henne väldigt mycket. Kom på hur bra hon är, och hur glad hon gör mig. Måste ta tag i saken och springa över. Det är väl ungefär tvåhundra meter, om ens det. Nuförtiden sätter jag dock mig själv i facket jagärvärldensmestlataochbekvämamänniskainomlandetsgränser. Måste bli ändring. Nu med det samma! Speciellt eftersom jag känner att min tid verkligen inte räcker till. Är så otroligt många jag vill och måste träffa.

men ena foten utanför

Hade tänkt att uppdatera er lite om mitt liv, eftersom jag är en sucker på att höra av mig. Och då till alla. Inte bara dig mamma, utan ordagrant alla. Dock såg jag att klockan slog över elva, så det blir nog att sova istället. Jag får ta tag i det i morgon. God natt!

Och fast vi båda vill, mer än någonting annat, så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

Vi har blivit som dom.
Som aldrig får bli.

det regnade idag, och det finns en mening med det

Jag har en vän. En sån där söt vän som man inte kan sluta le åt när man ser henne. Man blir glad i hela kroppen och bara njuter vid hennes sällskap. Idag gjorde hon mig så otroligt glad, den där Maria Nordström. Sådär riktigt glad, när man knappt kan berga (såg helt fel ut, stavning?) sig.

Maria smög sig på via sms att hon ville ha med mig på en dejt den elfte november. Jag förstod ingenting och såg i huvudet hur vi skulle träffa två byggarpolacker hon träffat via nätet. Typ gå på gorbys-dejt i en husvagn. Fast jag hejdade mig och förstod att detta inte var troligt. Hon sa att det som krävdes var ett glatt humör och lite pengar. Skulle vi själv då belata för våra gorbys? Någonting stämmde inte. Och idag fick jag reda på vad. Den här fantastiska människan har till den elfte november köpt biljetter till mig och henne för att se Melissa Horn på Göta Lejon. Så otroligt underbart! Jag kan knappt vänta. Som ett litet barn. Maria, det var det bästa jag hört på länge. Kunde inte blivit bättre! Du vet inte hur glad jag är. Tack!

 

Inte nog med det. Den här dagen har jag lyckats bli magsjuk - på jobbet. Känner att jag har världens timig då den efterlängtade personalfesten på Coop infaller i morgon, och här sitter jag helt död. Karman slår mig där det gör ont. Får helt enkelt gilla läget och vänta yttligare ett år. Har i princip sovit hela dagen, vakade tjugo över elva och kände mig äntligen någorlunda utvilad. Kanske inte var det klokaste jag gjort. Lär dock kunna somna snart igen. Nemas problemas, det är nog min specialitet. Så jag blev magsjuk. Men mer har hänt denna torsdag, mycket roligare saker. Nämligen så har Frida denna dag fått körkort. Därför vill jag utbringa en skål för hur jävla duktig hon är. Grattis! Så otroligt roligt. Är så glad för din skull. Däremot undrar jag vad hägernäs-donken är för hysteri när man äntligen får köra lagligt? Tre galna tuppar skrek i kör "donken i hägernäs" så fort de fick reda på det. Haha, kom dock fram till att det är förbjuden mark då kollektivtrafiken tar dig dit på cirka tre timmar. Så dit åker man bara med ett körkort i handen. Grattis igen Frida! Du var så jävla värd det. Puss!

antingen eller

Tror jag utvecklat en första gradens adhd. Sitter och lägger förbanelser över kunder på coop. Önskar dem hemska saker och kommenterar allt negativt som man kan hitta på dem, i mitt egna huvud. Får lusten att hänga en människa när den pratar för högt eller skrattar för hackigt. Tycker synd om människor som pratar för lågt och tänker på hur patetiskt det är att en vuxen människa inte kan prata i normal ton. Glor lite ilsket. Skäms innombords. Ler falskt. Samma visa. Arg. Falsk. Arg. Orkar inte vara falsk. Glor. Arg. Trött.

godbit


det goda

Café Biscotti är nog mitt bästa val hittills. Både älskar och hatar att gå upp tidigt varje morgon. Men det är endast kärlek att sluta fyra varje eftermiddag. Med V97 i bakrunden och trevliga människor omkring mig så stänger jag bort allt. Jag jobbar. Och jag gör det bra. Idag var det mackpremiär, vilket innebar att goda tonfisk- och kycklingröror smakades. Kan det bli så mycket bättre? Min eftermiddag spenderades med en god ananas- och räksallad samtidigt som cosmopolitan lästes. Gjorde en och annan latte, cappucino, macchiato och sjöng med till "men jag kallar henne tess".