Michelle! Jag vill ha korv! Grillad korv.... Typ nu! Jag är så sjuuuuukt sugen på grillad korv! Michelle... förstår du inte?! Jag vill grilla korv. Nuuuuu!

Typ så lät det strax efter klockan sjutton idag när jag begav mig ifrån Coop. Och ja, självklart blev det lite grillning ute i det fortfarande soliga vädret. Vi mötte upp Frida och handlade allt man behövde för en lyckad korvgrillning (minus rostad lök, liten liten liten ledsen tår rann ner för kinden). Mm! Och gott var det. Korv med bröd och en jädrans massa ketchup! Räk och kräftsallad, som vi dock pillade bort. Det passade liksom inte. Jaja, you name it! Nu ligger vi nerbäddade i Michipichies enorma säng med en massa frukt (se chips och choklad) och vad som väntar oss är Coco Chanels spännande historia och liv - på film! Tydligen en ganska underbar fast tragisk kärlekshistoria väntar oss om jag inte minns fel. Skrev ett aning oseriöst med helt ok arbete om henne under min gymnasistid. Höö! Slå den du.

Sladden till kameran är fortfarande på fri fot. Putsväck - borta!

midsommar

Efter en sjuhelvetes arbetsdag på coop dagen innan midsommar, vilket antagligen säger allt, var det bara att springa hem och duscha och försöka packa. Sådär runt halv elvatiden satte jag och Mickeyboy oss i taxin och rullade till Nacka. Där möttes vi utav världens härligaste familj som han känner. Hur underbara människor som helst! Vår midsommar planerades alltså att firas där, vilket vi inte ångrar. Massa god midsommarmat, kubbspelandes, alkohol och mys har gjort dessa dagar awesome. Åhhhhh! Lovely.


en litenlitenminichilenare i stora vida världen

Nu har Mandyboy som sagt begett sig till turkland. Har fått några magenvikersigroligasms sen hennes ankomst, även samtal. En förvirrad miniliten chilenare själv i stora vida världen. Så underbart! Tisdagkvällen blev alltså hennes sista här i Sverige på ett halvår, så vi raderade vinet (nästan!) och spelade partyalias för fulla muggar! Åh herregud! Underbara spel. Jag tror fan vi satt här cirka tio tjejer och bara skrek och gapa. Vi ordnade även liten skagentunnbrödsrullar, melon och vindruvor som tilltugg. Har en massa mysiga och roliga bilder sen dess, men har letat som en tok efter sladden till kamerna, hm.. Den är helt borta! Inte i sladdlåda, inte någonstans i vardagsrummet (inte ens under soffan), inte i alltsomallthärslängerviidetmestalådan, inte någonstans i sängen, inte ens under madrassen, inte i väskan eller i köket. Vad i helvete kan den vara! Så.. ja! Helvete!

helgen veckan tjugofyra? tjugofem?

Gårdagen var otroligt lyckad! Alldeles för mycket alkohol inblandat för ett flertal personer gjorde susen. Röjj! Amanda verkade nöjd och glad efter vårat kämpande. Både collage och egenskriven låt fick hon "na nana nanana naaaa, ja det gillar duuuu. men efter så många år, duuuu fortfarande kramper fåååår. na nana nanana naaaa, hur går det egentligeeeen? vi har nog allt hört, du behöver hjäääääälp".

Idag var en aningen otrevligare dag. I alla fall morgonen. Blev väckt av bakisfolk som hetsade, smsade och ringde på. Aj. Stackars mig. Ännu värre när röran togs fast vid mina ögo. Aj igen. Dubbelstackars mig. Så vi begav oss till centrum. Köpte pizzabröd, dricka och massa gott och började mysa i solen. När rastlösheten kröp närmare besökte vi mina föräldrar och spelade där badminton i solen. Mot slutet var vi rätt grymma om jag ska vara ärlig. Ja. Sen blev det en välförtjänt dusch och sedan myssushimiddag med Mickeyboy. Och en halvbra film. Och massa mys. Nu sitter jag här med en partysugen Lollis och en Amanda på ingång. Soffan känns för mig skön, med tanke på att heldagen på Coop i morgon börjar redan vid halv nio. Och jaaaaa, jag jobbar på min semester.

neeeej, ja vet, vi få inte nog utav delikata och lyxiga fredagsmåltider. love it!














loving life

Komisk dag. Skulle ha åkt till Göteborg. Vilket inte blev av. Skulle ha åkt till Norrtälje. Vilket inte heller blev av. Däremot. Hör och häpna! Idag har på något sett, fråga mig inte hur, blivit dumpad TVÅ gånger. Utan att anstränga mig alls.

Detta är alltså första dagen på min semester. En tänkt göteborgsvistelse har än så länge bytts ut till detta. Och nu ligger jag i min soffa med en sourecream and onionpåse bredvid mig. För att vara specifik smakade de inte alls gott. Ganska torrt och jävligt. Inte nog med det. I mina högtalare sjunger ett glatt par "looooove lift us up where we beeeeelong, where the eaaaaagels cryyyy on a moooooountain high, looooove lift us up where we belooooooong, far from the wooooorlds we knoooow, UP WHEEERE THE CLEAR WINDS BLOOOOOW". yey.

Ja.. annars har jag nog inte gjort så mycket. Fikat med Alice, vilket var mycket mycket mycket trevligt. Och ätit pizza med Michelle, vilket också var mycket mycket mycket trevligt. Fast jag måste dock summera ihop denna dag som ganska värdelös. Och tråkig.

Nu är det bestämt. Våran egna lilla mandapandabjörn lämnar oss för ett varmare land i hela fem månader framöver. Sorgligt! Hon ansåg att Turkiets äventyr med dess klimat och kultur lockade mer än älskade Vallentunas festligheter. Vi förstår henne!

Miss upptagenochsjuktstressadinförsinframtid hade några timmar över på kvällskvisten då vi alla hade våran speciella qualitytime fulla och glada på Tegelbruket. Dansa rooompa. En nykter vän med körkort, den enda möjliga - Frida, agerade chaufför och körde hem oss små fyllon. Inte nog med det, hon stannade även till på macedonken där vi åt både det ena och det andra. Bums i säng föll jag och mandyboy mätta och glada. Nöjda! Som fan!


god mat, gott vin, gott sällskap, bra tisdag!


nostalgin får mig nästa att börja gråta

I'm not leaving now, I'm not gonna leave you baby til you satisfied
No I'm not leaving now, woman what you need I'll provide, I'll provide for you

Har defintivt feber, hög sådan.

Helt grillad.


för ni är så jäääävla bra!












































ååååh, jag har börjar återfå kärleken för niklas strömstedt. han är typ bääääääst! "föööörääälskade satt vi på balkoooongen och beruuuusade, vi deeeeelade en flaaaaska till och älskade vaaarandra till söööömns"

För att inte somna eller falla in i sjukdom måste jag sysselsätta mig. Hela tiden! Trappar jag inte ner lååångsamt kommer antagligen denna sommaren bli fylld med körltelfeber och liknande. Vilket innebär sjuskrivning, vilket innebär låg lön. Hm! Nej tack! Sååå... ja! Igår hängde jag med min barndomsvän Rebecca som jag inte träffat på år och dar (ordagrant!). Vi catchade upp och åt jordgubbar och glass, hade det allmänt mys faktiskt. Och nu är Amanda på ingång. Inte ens efter dubbelpass kan någon stoppa mig. Ha! Nej, men allvarligt. Brukar vara som duracellkaninen såhär på onsdagskvällarna. Övertrött och jävligt rolig må jag säga! Humor kan ingen ta ifrån mig.

Åhh, läste ut Martina Haags tredje bok igår. Och åhh! Åhh! Åhh! Hon är bäst! Och jag har två till som väntar. Tråkigt bara att det tar cirka två kvällar innan dom är putsveck-slut. Men ändå! Det betyder fyra kvällar till utav Martina Haags underbara äventyr i livet. I love her!

Idag har jag känt mig som en mäklare. En riktigt osmidig sådan! Ha! Men har ordnat en hyresgäst till en tvåa i alla fall, hihi. Nu är det bara en kvar. Någon? En etta på tjugofyra kvadratmeter på sommarvägen? 2500 kronor i hyra. Omgående tillträde.

Hahaha! Okej. Jag ska nog inte bli mäklare. Men allvarligt, intresserad? Någon?