.


.

Nej! Lite pornhub på det här sen är dagen fulländad!

åh nej juste.. mitt liv

Nej. Nu slog allt tillbaka. Mycket har hänt men jag har lyckats leka superwomen. Tills nu. Se, man får aldrig komma undan. Antar att det är så det ska vara, eller något. För att förtydliga det hela har jag nu under två dagars tid haft tokångest. Över allt! Brutalt också!

Mycket tankar. Har pratat med turkamanda i telefonen i furtio minuter. Där höjdes min telefonräkning något. Men det var det dock värt, för fy sjuttsingen vad jag saknar den damen. Hon är så klok. Har även bestämt mig för att jag inom snar framtid ska resa till Irland. Känns som ett måste (typ som när fröken Andersen skulle till Yellowstone!). Tror till och med att jag för första gången ska resa själv. Bara strosa runt i Irland. Åh!

Under morgondagen tänkte jag bege mig in till stora staden. Bara strosa runt där. Sätta mig på något mysigt café. Köpa någon bra bok. Hoppas det börjar snöa. Hoppas på bättre tider.

såhär såg det ut när jag, Mimsan, Katinna, Natalie, Anna och Lisa bestämde oss för att ha Coopfest!










fredagen min

Jag försöker igen. Fredag. Återigen en ledig dag (jag vet! helt otroligt!). Lika fartfylld den. Lunchade med tjockisnisha som hoppas på ett 101010-barn. Håller fan tummarna jag med, coolt ju. Mötte upp Mimsan och satte på oss stövlarna och ut i ingenstans for vi för att plocka kantareller, som btw måste vara det bästa som finns. Mitt tålamod brast och vistelsen blev kort, men lite svamp blev det. Runt sextiden dök det massa cooptjejor förbi som skulle käka middag här hemma. Åh så mysigt det var! Tokmys. Det blev en del vin här också (eftersom det tydligen inte kan gå en dag utan att jag konsumerar några droppar alkohol) och även partyalias för hela slanten! Med en delad förstaplats var jag och Natalie nöjda och glada. Kvällen förblev ganska lugn för min del som har jobbat idag. Men trevlig var den!

Ska snart örfila mig själv för att kasta mig in i duschen och sedan äta tacorester.

torsdagen min

Fartfyllt liv för tillfället. Härligt! Eftersom jag numera endast jobbar på Coop har jag massa sovmornar och massa lediga dagar. Känns nästan för bra för att vara sant. Torsdagen var bland annat en utav mina lediga dagar, vilken då spenderades i ösregnet i rimbo. För ja, första torsdagen i oktober är det marknad på gång. Det blev en del små otroligt onödiga inköp och sedan en mysvistelse till Norrtälje för fika med Mimsan. Men vet du va - vi glömde de brända mandlarna! Så det var bara att vända och åka tillbaka. Så värt! Eller inte. Ha! Anyway.. kvällen spenderades i badkaret där jag och återigen fröken Wormbs hade spakväll (jaaaaa, jag och Mimsan har knappt gått en meter ifrån varandra denna vecka, vi har också börjat med delad ekonomi! och hon har en egen låda i min byrå...) Så vi blev babylena och mysiga.

"Vin ikväll? Och rimbo marknad i morgon? :$"

Onsdagskväll. En speciell sådan. Första gången på århundraden jobbar jag inte torsdagsmorgonen. Så nu finns alternativet att en kväll som denna dricka mig full på jäger. Mimsan verkar ha en baktanke i allt hon denna kväll gör (se: alla glas hon till mig häller upp!). För att inte missförstå flatsex så verkar hon sugen på tegelbruket. Puss!

förstaförsta

Igår lagades den första riktiga middagen i Norrgården. Spisen fungerade, check! Mimmi, Michelle, Alice, Sara, Yolanda, Lea-bus, Olivia och jag fick njuta utav den inte speciellt goda fläskfilégrytan. Men ner sjönk den, nästan i alla fall. Sen droppade det in lite smått och gott folk. Bland annat en full och glad louise med ett gäng som ja... måste benämnas med ordet speciellt. Nejmenallvarligt, kvällen hos mig var jättetrevlig och jag var supernöjd. Tills jag inte var det längre. Tills allt blev trist.

Dags för en dusch. Sen blir det ett tjugoårsfirande.