<333

   

15 juni

Och jag slutade just jobbet, och då kan jag konstatera att jag är riktigt lycklig att få vara hemma. Jobbet flöt på och det var sjukt lugnt, så jag har väl antagligen inte gjort så mycket nyttigt idag måste jag medge.

Gårdagen var mysig. Jag, Dick, Chrille och Thiel satt hemma hos Thiel och kollade matchen (som by the way gjorde oss nedstämmda i slutet), käkade chips och drack lite öl. Lördagen sa fint väder så vi begav oss till Badberget, ett lugnt ställe till och börja med. Maria, Frida och Wiman dök efter ett tag upp. Sen vänder man bort huvudet och hela Vallentunas 92:or var påväg till just det sället vi sitter på.. what? Vad hände? Dom var fulla och ganska (JÄTTE!) jobbiga, så det tog inte lång tid innan jag och Chrille begav oss därifrån. 

Och Lolle har åkt till Kreta, hon sitter säkert på stranden med en god drink och brun kropp just nu. Och jag vill också! Dock är det inte långt kvar för min del heller. Exakt om en vecka är jag, Chrille, Linnéa, Emma, Mathilda och Michelle på Rhodos och har det precis lika bra. Hoppas verkligen att det regnar i Stockholm under de två veckorna. Jag håller på att längta ihjäl mig och har redan fått resfeber. Vet inte om jag kommer kunna leva normalt denna vecka då allt drar ihop sig. 

Och Linnéa kommer hem idag från Hultsfred. Hon berättade frustrationen att återigen inte ha varken en dusch eller vattentoalett - jag förstår henne. Förre året tror jag att jag drömde om toaletter, duschar och typ riktigt golv. Jag har saknat henne som sjutton och vi ska ses på tisdag, efter jag har färgar ögonfransar + ögonbryn. Det ska bli kul. Vi ska tagga som bara den till RHODOS!  <33333 

12 juni

Har inte hunnit/orkat/haft lust att uppdatera. Har varit i full gång och inte kännt för att ägna min tid åt att sitta vid datorn nu när det varit så finfint väder. Tyvärr så vände det nu, regn och moln har nu drabbat stora delar av Sverige. Känner lite sorg över hultsfredsbesökarna som antagligen får ett helvete i regnet - men är också troligt avundsjuk. Hade gärna velat varit där. Men det får kanske bli nästa år igen.

Däremot börjar Rhodos närma sig och jag är sjukt taggad. Jag börjar få resfeber trotts att det är 10 dagar kvar. Men det går sjukt fort?! Jag kommer inte hinna allt. Nästa vecka jobbar jag VARJE dag utom fredagen på midsommarafton. Och den dagen ja börjar sent så ska jag till hudvårdssalongen och färga bryn och fransar. Hoppas att det blir bra trotts att håret nu har fått en väldigt ljus färg. Det får inte se mysko ut - dock står jag fast vid att man måste prova lite nytt ibland. Har skrivit en sjukt lång packlista som jag uppenbarligen måste skicka runt till alla som ska med - eftersom att tänka själv är för svårt. Nej, men Linnéa och Emma tjatar så det är väl bara att ge med sig. Jag har ångest för att jag kommer glömma i princip det mesta. Har inhandlat det mesta jag behöver nu i alla fall, en massa sommarkläningar, väskor, bikini, solglasögon, solcreme, shorts och annat sommrigt och härligt. Jag är sjukt laddad egentligen.

Och på lördagmorgon åker Lolle, vi kommer typ missa varandra i tre veckor. Känns jättetrist. Men hon var just över och vi ska även ses i morgon - jag är pleased. I morgon ska jag jobba från 10.00 - 19.00, det kommer bli tufft. Men med tanke på lönebeskedet jag fick idag (YES!!!!!!!!) så är det bara att jobba och stå ut för det lönar sig grymt mycket.

Dagen i all ära har varit finemang. Började skolan med lite Shit - Shat, en kul musiklek vi hade mot BV2. Vi vann galet mycket. Sen gick jag och Michelle och bokade tid på hudvårdssalongen och mötte senare upp Mary. Vi skulle till stan och shoppa och fika med Amanda. Dagen var toppen och jag hittade en klänning + solpuder. Nu är hela min rhodosgarderob klar. Tror jag! Det går alltid att hitta mer man vill ha med sig, det ända problemet är resväskan. Jag behöver en stor sådan. Senare nu ikväll åkte jag hem och åt pannkakor. Det var gott. Sen träffade jag Chrille och vi har bara haft det bra och kollat på vänner, ätit glass och jordgubbar och tagit hand om varandra. Lika mysigt som vanligt <3

Nu tänkte jag gå och äta lite jordgubbar och sen sätta på lite flera vänneravsnitt att skratta åt.