27 september

"Oj, jag höll på att glömma, jag träffade en väldigt vacker och supertrevlig tjej med as-skön personlighet, hoppas det blir något av det :)"

3 maj 2006, 20.42

<3 hihi, du är så jävla underbar!

27 september

Världen nyhet; i morgon börjar jag inte förens 12.10. Det betyder att jag lätt kan gå upp vid 11.00 och ha grymt mycket tid på mig. Det här gjorde verkligen min dag.
Någonting som var mindre kul idag var när jag och Lolle skulle shoppa skor, det sög. Jag hade gått och tittat på ett par underbara skor i en alldeles för lång tid nu. Igår kom det rabattkuponger hem och jag blev sprudlande glad när jag insåg att jag skulle ha råd att köpa de. Men, nu kommer det värsta. Jag går dit, och skorna finns inte? Och det verkar som de aldrig tidigare funnits heller? Jag blir galen, jag såg ju hur dom såg ut och vilket märke det var. Men nej, alla skor som funnits där fanns kvar. Tjejen i kassan måste trott att jag var riktigt knäpp, medans jag egentligen bara var tokförvirrad.

Ska snart börja laga pannkakor, för att sen träffa Linnéa, Emma & Maria som skulle tjocka sig på Lilla Valentina. I morgon ska jag och Chrille åka till täby och titta runt lite. Ska bland annat förhoppningsvis köpa skor, om inte dom fina jag ser försvinner?

26 september

Lolle och Mathilda gick just hem, så till en början var det lite ensamt och tråkigt. Men sen kom jag ju på det! www.tjuvlyssnat.se kan alltid göra en på bättre humör. Ta mig som till exempel, nu sitter jag här och skrattar som jag vet inte vad.


IKEA, Sundsvall
Man ~60: Oj, nu hugger det till sådär i hjärtat igen.
Kvinna ~60: Men nej, inte nu när det är så spännande och vi har så roligt. Kan du inte få dina hjärtattacker när vi har tråkigt?

Campingområdet på Augustibuller, Lindesberg
Två poliser går fram till en öldrickande tjej, som efter legkontroll visar sig vara minderårig.
Polisen: Den där får du ta och hälla ut.
Tystnad.
Polisen: Inte i munnen!

Spårvagnen vid Valand, Göteborg
Tjej 1 ~25: Om man bara någon gång skulle ta med en helt främmande kille hem och ha sex mitt på dagen.
Tjej 2 ~25: Ja, det skulle vara häftigt!
Kille ~22 (från sätet bakom): Hej! Markus.

Inomhushall, Helsingborg
Det är paus i en Korpmatch i innebandy. Det ena laget består av poliser. En polis~30 som varit inblandad i många tuffa situationer stegar fram till domaren~20 och kritiserar några av hans domslut.
Polisen: Det var ju solklart! Hur fan kunde du missa det?
Domaren: Igår körde jag 70 på en 50-väg. Hur fan kunde du missa det?
Polisen ser ut som han tänker säga något, ångrar sig och går därifrån.

Den här hemsidan är ju tokskön, lika så Lars Winnerbäcks skiva som släpptes idag. Ikväll ska jag träffa Chrille, sötnöten själv <3

25 september

Kom ganska nyss hem från Barnens ö, har varit där över natten med klassen. Är helt slut idag och funderar strakt på att snart gå och ta en tupplur så att man blir någorlunda pigg ikväll. Igår var det i alla fall en galet jobbig bussresa som verkligen var emot oss. Våran tredje buss åkte ifrån oss mitt framför ögonen, och sen pajjar den nästa? Jag menar, hur svårt kan det vara att komma fram till typ Norrtälje? Efter många timmar gick det i alla fall. Väl framme så är det dags för matlagningsgruppen att börja jobba, där ingår alltså jag. Flera gånger trodde jag en hjärtattack var på gång. Mitt stackars hjärta tål inte den sortens stress.
På kvällen var det bastu och bad i det iskalla vattnen. Till och med jag vågade mig i. Sen blev det vattenpipa och chill. En trevlig tripp enligt min åskit.

174938-11174938-10174938-9174938-8

23 september

Och jag har inte haft så roligt som jag hade igår på jättelänge. Det var tjejmiddag hos Lolles farmor, som by the way är riktigt trevlig och hur häftig som helst. Lolle, jag, Linnéa och Maria käkade en asgod pasta-sallad med vitlökssås. Vi satt och pratade hela kvällen och hade hur trevligt som helst. Senare kom Amanda och också Mathilda. Vi lekte lite lekar och lyssnade på musik från nittitalet, och Elivs förstås, en musik som tyvärr bara jag, Maria och Pelle uppskattade.

Senare på kvällen kom Chrille, William, Thiel & Dick förbi fulla och glada dom också. Vi fortsatte med alla barnsliga lekar och hade skitkul. Framåt midnatt fortsatte festen hos William och hela bunten gick då dit. Emma hamnade också där tillslut.

Fy fan va roligt jag hade. En så förbannat lyckad kväll som vi ska göra om så mycket oftare.

20 september

Vad gör jag här? Jag börjar inte förens 12.30 och jag befann mig här redan vid 8.20. Varför vara så överambitiös? Visst, vi håller på med det mest vrickade arbetet som någonsin kommits på, men jag menar, nej.

Nu skrev jag något väldigt dumt, var klok nog att trycka på delete. Det hade kunnat fått oerhörda konsekvenser.

19 september

Det har varit en mycket aktiv dag idag. Eller rättare sagt jag har varit mycket aktiv. Det har verkligen varit krut i arslet på mig, och det är bra det. Var först ute med Sarah och gick och prata skit. Sen mötte jag Linnéa, och såklart köper vi chees ballz, vilket är det näst bästa som finns i världen. Snart ska jag möta Maria och gå ut och gå igen (det här är inte likt mig). Nu kommer det bästa... Jag, Maria och Lolle ska bunkra oss framför tv:n och ta mig fan se två avsnitt av Grey's Anatomy. Som jag har längtat.


I morgon ska jag hem till Sarah och plugga och äta god mat. Och på fredag så ska kursen vårat globala ansvar iväg på en slags utställning. Kommer nog bli skitintressant. På kvällen ska jag och Chrille umgås och ha det mysigt! <3

Hoppas på att tjejmiddagen blir av på lördag. Var alldeles för länge sen sist, hoppas!

17 september

Måndagar är så otroligt sköna. Börjar inte förens 10 och slutar redan vid halv 2. Kan det bli bättre? Idag följde Lea & Yolanda hem till mig på fika efter skolan. Satt mest och åt chokladbollar och pratade, mycket trevligt. Man får väl önska Lea & Becca lycka till ikväll. Är fan själv lite nervös. Ska strax börja med maten för att sen stressa till frisören. En väldigt hektisk dag idag. Efter frisören träffa Chrille och sen promenera med Maria om det hinns. Alltid trevligt att träffa folk dock.

15 september

Och gårdagen var så jävla lyckad. Först middag hemma hos Yolanda på underbara Söder. Käkade spaghetti och köttfärsås, lätt att laga + alltid lika gott. Det var verkligen toppen, speciellt sällskapet! Sen begav vi oss till Vallentuna där vi mötte resen av klassen + Chrille. Vi inhandlade läsk, ägg och bananer. Ettorna började strömma in vid åttatiden, sorgligt nog var de bara sex stycken som vågade sig dit. Själva nollningen blev ganska misslyckad måste jag säga. Ingen lyssnade och allt var oorganiserat. Men kvällen var superlyckad, hade inte tråkigt en enda sekund. Kul att folk utifrån nollningen kom också, Chrille var där, Thiel, Dick, Sarah Sakic och Angelika visade sig också. Tack för den jävligt trevliga kvällen alla som var där och var glada!

Idag har jag varit i Täby C med Chrille, inhandlat bla gitarrställ + hårfärg som faktikst sitter i nu. Så attjag får bort mitt blond/grön/ljusbrun/råttfärgade hår! Det är verkligen på tiden måsta jag säga.

<3

13 september

Idag var en sån där härlig dag då allt bra flöt på som sjutton. Jag tycker om sånna dagar måste jag säga. Var i skolan från 8.20 - 15.20 och det kändes som fem minuter. Fan, I like it!

I morgon ska det bli middag hemma hos Yolanda, med bland annat Lea, Julia, jag, Becca och Lisa. Trevligt. För att sen ut och bli galna och nolla ettorna. Ha!

11 september

Jag hatar att vara sjuk. Jag blir så himla rastlös och galen. Kan inte bara ligga och titta på TV/film hela dagen. Det kanske är något man borde lära sig.

Att vara sjuk:
- man mår dåligt
- rastlös
- trött och orklös
+ man får äta så mycket glass man vill
+ sova ut ordentligt
+ sluta stressa
+ missar lektioner som tex. engelska
När jag tänker efter så kanske det inte är så tråkigt i alla fall.

På fredag är det i alla fall nollning av ettorna. Kan faktikst bli en riktigt kul upplevelse. Ska bli extra kul eftersom jag ska vara med media-klassen.

Lolle är ett mongo. Det är sant!

9 september

Inhandlades tyvärr inte så mycket som jag hoppats på i lördags. Outleten är ju ett perfekt ställe att shoppa aset av sig och till och med ha pengar kvar sen. Men nej, så värst mycket blev det inte.

Lördagskvällen var trevlig. Lite party hos Chrille där jag, Lolle, Amanda, Thiel och Dick befann oss. Drack lite öl och cider och dansade till störtsköna gamla låtar. Lyckad kväll.

Och jag ska på Peter LeMarc den 9 december. Och det är så jävla najs. Trotts biljetternas skyhöga pris bestämmde jag och Chrille oss för att gå. Han gör tydligen väldigt få uppträdande på grund av hans scenskräck. Men det kommer bli helbra tror jag. Jag blir arg om inte Evelina, Starkare än ord och Du är bra sjungs.

6 september

Idag känner jag mig pigg och allert (stavning?). Ska snart ut och gå med Chrille, och senare träffa Amanda för att gå ut och gå. Det kan man kalla tappert!

4 september

Vad är det för stil egentligen! Man tittar på matschemat och upptäcker glatt att det är spaghetti och köttfärsås till lunch. Klockan tickar.. bara fem minuter kvar till den goda lunchen. Äntligen där. Och vafan har hänt? Fredagens köttfärsgryta bladad med köttfärsåsen? Nu får det ta mig fan vara nog.

Har tillbringat kvällen med Maria N & Linnéa, mycket trevligt. I morgon blir det en ledig dag för mig. Ioförsig ska jag tillbringa den med förhoppningsvis bara en massa pluggande om Nordirland, och dessutom ska jag skriva en del av det på engelska? Hur ska det här sluta.


Du har sett mina svackor innan jag hunnit berätta dom för dig!

3 september

Människor med sånger dör aldrig.

3 september

Jag har världens bästa människor i min närhet!

174938-5174938-4174938-1174938-2174938-7

2 septemeber

Jag är helt slut. Mina ben och armar vill inte det jag vill, mitt ringfinger är typ brutet (?) och jag är trött kl 21.18. Dags att gå i pension?

Helgen har varit ok. Fredagen var väl inte de minsta rolig, men det hade jag ioförsig inte förväntat mig. Igår skulle jag och Chrille ta bilen ut till Värmdö för lite party hos Emma. Efter mycket förvirrning mitt inne i Stockholm hittade vi äntligen fram. Kvällen var trevlig, mycket härliga människor. Men trött var man och sent blev det inte. Idag blev det Donken och en jävla massa chill. Jag är trött.

I morgon ska jag förändras. Eller det var väl att ta i. Mitt hår ska förändras. Det ska bli kortare och inom snar framtid lite med färgstark. Vi får hoppas på det bästa.