storhetsvansinne

Snälla Sunmo skänkte igår lite musik till en stackars mig som inte är helt överens med alla dessa nedladdningsprogram, vilket leder till typ en spelningslista på fem halvbra låtar. Nu däremot pratar vi hundratals låtar, och nya dessutom. Och! Och! Och! Jag har fått min nya dörr som jag sitter och beundrar. Den är helt perfekt. Perfekt lås, perfekt nykelhål, perfekt färg, perfekt brevinkast och typ världens mest perfekta ringklocka. Och! Och! Och! Det är en säkerhetsdörr. Det går bra nu kompis. Ta mig på orden kompis. Under morgondagen köps en furtiosex tums LCD-tv hem till mitt vardagsrum. Och! Och! Och! Jag lär komma hem med ett boostsystem nu eftersom jag både fått storhetsvansinne och måste sprida min nya musik till hela världen. Min laptop är inte tillräckligt bra på det. En cigg på det!

har haft en hel drööös människor här på adventsfika med massa gott och mys! nu är det bara några enstaka kvar som tänkte förgylla min kväll något yttligare, iiiihh


lavidaloca

En liten vistelse runt om i Barkaby till diverse inredningsbutiker och så fick man upp något på väggen. Dessvärre finns det ett och annat ekonomiskt problem just i detta nu. Och troligtvis framöver också för den delen. Jag kände att vecka furtioåtta är en bra vecka för tvinhandling, så inom snar framtid smäller det även för mig. Tänka sig, två månader utan dumburken.



revolution












så sant

Och jag är kär! Åhhhh! Riktig tvättäkta jävla kärlek känner jag till mina grannar och dess umgänge. Jag sket i alla måsten och planer och begav mig för att äta hallonpaj och spela risk hela kvällen ut. Självklart brillierade jag och smög in en storslagen vinst dessutom. Och oj vad jag skrattat! Kamrater, jag är med på banan igen.

ett litet tillägg

Texterna jag skriver har en tendens att låta otroligt negativa. Måste tillägga att idag har varit en toppendag och att jag idag är glaaaad som tooooppen! Och stooolt också för den delen. Ha! Jag ärlikamed trött tjej. På återseende kamrater!

underbara ljuvliga vardag

Gårdagen bjöd på ännu en sushimiddag! Iiih, det har blivit mitt typ nya kall i livet. Det luktar till och med bättre än... tänkte säga ostbågar, men då hade jag ljugit, så låt oss säga pizza. Jappjappjapp! Sen smet jag med chilensk vän över till grannarna och kollade igenom en film utan att somna. Framsteg. Jappjappjapp igen! Nu är jag sådär äckligt övertrött efter alldeles för få timmars sömn och alldeles för mycket arbetstimmar och en fet storhandling. Vilket resulterar i att jag mest tänker på vad jag borde göra men mer gör absolut ingenting. I morgon väntar däremot en sjuhelvetes bakdag! Lussebullar, pepparkakor, cornflakeschokladskakor.. säger bara MM!

Vad jag egentligen borde göra just i detta nu:

- Städa!
- Gå ut med de sju påsar soppor som redan finns.
- Laga min tvättmaskin! och därefter tvätta..
- Skura golvet för första gången sen jag flyttade?
- Dusha!
- Packa upp väskan från föregående helg.
- Diska disken som inte fick plats i diskmaskinen.
- Laga mig någon näringsrik mat.
- Hämta saker från mami och papi.
- Rensa kylskåpet på diverse mögglig mat.
- Fortsätta planeringen på mitt framtida bank/jordgubbsståndsrån...

god natt

Något trött kanske. Under nattens gång tillbringade jag exakt noll minuter till sömnen. Det gick bara inte. När jag strax efter fyra tittade på klockan och insåg att jag skulle upp om cirkus en timme bestämde jag mig för ett varmt bad istället. Detta resulterade i en mot slutet utav arbetsdagen nästan gråtfärdig Maria. Men fortfarande vaken. Och tro det eller ej, fortfarande vaken efter en vistelse i Täby med en söt väni och nu på gång mot huset mitt emot för en filmkväll. Beroende på filmen kan jag dock inte garantera en vaken jag. Vi får la se!

God morgon!

Härlig tisdagsmorgon det här!

måndagskärlek

Känner en extrem hatkärlek till mina måndagars arbetspass. Från femton till nitton känns både alldeles för bra för att vara sant, fast ändå så otroligt onödigt. Med all den fritid hann jag innan jobbet äta lunch och mysa med Olivia och Vendel. Och efter jobbet smita iväg på hälsokväll hemma hos Fridolin som visade massa lyxiga produkter vi fick mysa in oss i. Effektivitet kamrater! För tillfället äter jag en och annan ostbåge samtidigt som jag kollar recept på lussebullar och liknande julbak. För på söndag är det nämligen första advent vilket självfallet ska firas med fikamys med alla fina vänner i min närhet. Och detta betyder att min fredag endast kommer bestå utav bakning! Ååååh så bra!

den enda tagna bilden från helgen

Tillbaka till verkligheten skulle man kunna säga. Trodde aldrig vi skulle komma hem då Amanda körde i åttio kilometer i timmen hela vägen på motorvägen. Det är bättre att vi kommer hem hela. Hm. Blev skamrån för mig bak i bilen då jag tydligen var för jobbig för att ha där fram. Annars har helgen i Linköping varit strålande. Åh. En hel jättebra toppenhelg fylld med alldeles för mycket alkohol, massa shopping i lilla staden, spanjorer och fransmän, dans dans dans, bakispizzor och massa mys. Fem hela toasters!



- Åhhh va jobbigt!
- Jag vet verkligen inte vaaaad jag ska göra.
- En suris tack...
- Men vad vill du göra då?
- Aaahh! Jag vet inte.
- En sån där brun stor tack..
- Men då går det ju inte att göra något.
- Nej. Jag vet.
- Ööhhh jobbigt!
- Överaska mig! Nej föresten, ta den lilla sura...

.


fredagsglädje

Det sitter en liten flicka och sover i en tom bil en bit bort. Hm. Hoppas föräldrarna inte glömt henne där i kylan. Får titta till henne när jag ger mig av.

Nu är det snart dags att ge sig av. En liten mimibag packad och jag är så redo man kan bli. Efter filmmyset hos grannarna igår begav jag mig efter till och med till de andra grannarna och det blev en skiva bränd till bilen. Har man ingen iphone så måste man ta till sådana åtgärder. Anyway, jag är asglad. Lite dödsångest med tanke på vilken chaufför vi har, men det ska nog gå bra. Vi ses på söndag kamrater!

Den lilla flickan som satt i bilen har äntligen återförenats med sin flock. Glad för hennes skull.

hoppas jag vaknar när klockan ringer

En halv dag senare har jag bäddat ner mig i min sköna stora säng och känner mig redo för nattens sömn. Kanske några timmar försent då jag ska upp om sådär fem timmar. Att jag aldrig lär mig. Det var helt enkelt för mysigt hos grannarna. Skyller på dom. Annars samtalar jag numera med Amanda Catalina G på facebook som är på ett underligt humör. Förutom hennes kickelattacker (?) smider vi planer för helgens lilla roadtripp. Det var alldeles för länge sen vi lämnade Vallentuna och tyckte nu att det äntligen var dags. Och ja! Jag till och med lääääängtar till på fredag. Anyway, önska mig lycka till med att vakna i morgon...

woooooook är min nya kärlek , och nyponsoppa

Gårdagen bjöd på den godaste middagen på länge. Våran egna expertkock Sunmo lagade oss fem matglada tjejer jag tror världens godaste wook. Herre min skapade vad bra den smakade! Det var inte sista gången kan jag lova, om jag får bestäma vill säga. Det blev ett par öl på det och sen en massa dagligt myskackel. Precis en tisdag som det ska vara!

Trots att klockan ännu inte slagit tolv har jag än så länge hunnit med ganska mycket, för att vara mig. Amanda väckte mig med sin otroligt högljuda chilenarröst då den ena chilenare ska överrösta den andra i telefonen. Tummen ner. Glasmästarna har varit här och jag har numera hela, fina, icketrasiga fönster. Tummen upp! Sen smög jag över till Olivia och blev bjuden på frukost. Har återfått min kärlek till nyponsoppa! iiiiih, dubbeltummen upp! Ska alldeles strax bege mig till Coop för att jobba ett halvlångt pass, och sen ikväll smita över till grannen för filmmys och barnlek. Och lite planering för våren som det lät igår ;) Så jaaaaa, exakt så ser min dag ut... Haha, intressant?

och DÄR försvann lösenordsskyddet!

Så jag måste väl bara säga VÄLKOMMEN, vem du nu är! Till mina ups and downs i livet!

Adjö mitt pissiga skitliv! Välkommen coola, härliga, fancy UNDERBARA liv!


bajsmamma HORUNGE

En sak till! Låna ALDRIG NÅGONSIN ut din sex and the city-box... Man vet ALDRIG när man blir singel och ensam igen. Och alla vet att man inte tar sig igenom något sådant utan Carries goda råd.............

humörsvängningar jatack

Nej. Alltså nu vet jag inte riktigt. Hm. Dagen i all ära har flytit på galant. Vaknade med en bra tjej bredvid mig (haha!) och har sen dess kännt att denna dag är dagen med stort d. Mitt liv typ bara sken upp och.. ja ni vet allt sånt där. Allt kändes helt enkelt så självklart och att man vet PRECIS allt vad man behöver veta. Ni vet, typ jag-måste-vara-typ-gud-känslan? Det bara spratt i kroppen på mig! Typ loooooooving life! Woho! Ingen kan stoppa mig! Jag är Gud och alla hans lärjungar på samma gång. Carola är ingenting jämfört med mig! Vad kan världens smartaste kvinna som jag inte kan? Jessica Albas kropp..? Pfjjjuuuu, har du sett min? Plus att jag är hundra gånger coolare. Kan inte bestiga Mount Everest? Hahahahaha, du är ju sköööön. Nej, men jag tror du fattar. Den känslan har följt mig hela dagen. Vilket jag tackar för. Tack tack! (man ska inte vara oartig) Men nu blev allt trist igen. Helt plötsligt blev det en sån där kväll då att hade haaaaaan som vi iiiiiiinte praaaaaatar om stått framför mig nu så hade han inte gjort det längre.... för han hade kramat och pussat och gråtit hos mig... han hade hållt om mig och bara kramat mig sådär hårt.... och jaaaaa mina vänner han kanske till och med legat under mig! okej där ljög ja! hahaha, mer troligt att han legat över meeeen! ni förstår..... det kanske är en jävla tur att han inte är här då..

.

Idag slutar bara inte tårarna rinna...

vi hade i alla fall tur med vädret

På något konstigt jävla vänster har jag haft megasuperkul under denna helg. Fullerull sa vi, och så blev det ta mig fan också! Tänker inte gå in på detaljer mer än att min lägenhet har fyllts med underbara människor, jävligt god och mysig middag, alldeles för mycket alkohol, söta människor, förfester, efterfester och en allmänt skön feststämning. Det har varit fest i glasen! Precis som vi ville ha det.

Att natten till söndagen blev mindre älskvärd är bara en sanning. En sanning inte värd att nämna. Annars har jag haft en sjukt trött men mycket mysig söndag tillsammans med hela familjen Wiklander. Världens mysigaste, underbaraste, raraste familj. Dom tycker jag om.








-

"En sekund, jag ska bara göra i ordning frukost"
"Yep."
"Hur gick det?"
"Ehhä, asså.. Jag stod typ framåtlutat över diskbänken hela tiden.. Och sen ploppade mackan upp ut brödrosten och jag förstod verkligen ingenting. Men det var bara att börja bre med smör, innan jag självfallet tappar den med smörsidan neråt. Det blev vitt framför ögonen och blodsockernivån sjönk på en gång. Sen fortsatte jag bre till att allt jag ville göra var att bara lägga mig i sängen.. eller kräkas.. eller både och. Helt enkelt sluta andas....."
"Oj. Jobbig frukost...."

man kan om man bara ger sig fan påt'

Helgen till ära ska fyllas med alkohol. Vi har allvarligt planerat in en miljard öl, trettiofem shottar, sexhundrafemtiontvå glas vin, furtiosju groggar och en och annan drink. Så ja min vänner - jag har förberätt mina föräldrar och förberer nu dig - vill du prata med en nykter Maria Björn måste jag be dig att inte höra av dig mellan fredag klockan tjugotvåochtrettio till söndag cirka nittonnollnoll.

sushimiddag










möööh

Jag har en såndär riktigt äcklig horfangetpung-bloggtorka! Känn på den du - då är det illa! Kortfattat kan jag säga att jag har en massa roligt för mig. Bland annat har min älskade mandypandy anlänt till svealand igen och jag är gladare än när ett tjockt barn får chips! Så det har varit full rulle typ tjugofyra timmar om dygnet sen i söndags. Äventyr och grejer! Man skall inte klaga gott folk.