31 oktober

Jag är väldigt trött. Kom just hem från frissan, hade tid vid 10.15 idag, lite väl tidigt på ett lov. Jag som var helt slut igår när jag kom hem ifrån H&M, jobbade från 11.30 - 22.15. Men det var kul och tiden gick fort framåt. Väldigt trevliga människor så det var lugnt värt pengarna. Chrille var jättegullig som hämtade oss i läskiga Sollentuna!

Funderar på att lägga mig med en skål glass och chokladsås och titta på gårdagens desperate som jag missade. Linnéa är inte den snabbaste människan, så jag lär ju hinna se avsnittet ett antal gånger. Ikväll så ska jag, Chrille, Linnéa & Emma käka ihop hemma hos Linnéa. Om jag får tag på den mannen vill säga. Sen ska min älskling sova här hos mig! <3

25 oktober

Kom just underfund med att i morgon är sista skoldagen innan lovet, och dessutom börjar jag så sent som 10.00, så det är perfekt. Men ser dock inte fram emot morgondagen, redovisning av svenskaböcker och disskusioner på spanska är inte min hit känner jag. Det kunde varit bättre, men det kunde även varit mycket värre. Kom just hem ifrån Lellert där hon, jag, Emma och Chrille har hängt. Vi tog det lugnt, var förbi på fiket och agerade onyttiga, utom Emma som köper en mandarin? Man köper inte en mandarin på ett fik, man köper en stor fet bulle. Eller i alla fall jag.

Som sagt är det lov snart. Ganska oklart vad jag ska ha för mig, men jag vet i alla fall att i morgon ska jag gå ut och käka med Chrille. På lördag blir det troligtvis middag hemma hos Sarah med lite folk. Och på söndag ska jag tydligen på någon bilmässa i Sollentuna med min kära pojkvän. Haha, om det blir kul så blir jag chockad. Nej, nu ska vi inte vara negativa. På måndag och tisdag ska jag och Lolle jobba på H&M. Tjäna in lite extrapengar är aldrig fel. Man måste ju börja spara till utlandsresan nästa sommar. Jag är redan jätteexalterad, fast att det är över ett halvår kvar. Lolle och jag har redan kollat runt på internet för fullt. Men det som är jobbigt är att det är en massa olika viljor om vart vi ska åka och sådär, men alltid kommer vi nog fram till något perfekt resemål tillslut. Resten av lovet blir nog väldigt lugnt, kommer sova länge och bara ta det allmänt lugnt. Det behövs!

Just nu är det en massa roliga saker jag ser fram emot:
Lovet, det är verkligen behövligt.
Födelsedagar, både Thiel, William och Linnéa fyller år. Inte för att det kanske gynnar mig så mycket, men det är roligt för dom.
Peter Lemarc, som sagt ska jag och Chrille på hans konsert den 9 december och jag tror att det kommer att bli toppen.
Julafton, god mat, mysig stämmning, snö förhoppningsvis och en massa trevliga julklappar.
Födelsedag, och jag blir 17 så sent som den 27 december.
Nyår, då blir det party med trevligt sällskap får man hoppas.
Januari, då jag verkligen hoppas att vår utlandsresa beställs.

Mycket roligt att se fram emot. Men nu ska jag gå och få all min sömn jag behöver, vilket är väldigt många timmar.

20 oktober

Jag är trött. Kom nyss hem och skulle hoppa i en varmt härligt bad, men typiskt nog låg Malin i badet, och när hon väl är igång så går hon aldrig upp. Så det var bara att sätta sig här och häcka.

Igår var en lyckad kväll. Linnéas föräldrar hade tagit det härliga beslutet att bege sig till deras land, så Linnéa passade på att ta dit lite glatt folk. Väl där sätter vi oss (Jag, Chrille, Linnéa, Emma, Lolle, William & Filip) ganska tidigt på kvällen och börjar spela Alias och liva upp stämmningen. Senare kommer folk som Thiel, Dick, Maria, hennes kompis Sara, Sofie, Olle och Wiman. Vi umgås, dansar och har bara allmänt trevligt. På natten bestämmer jag och Linnéa att det är dags att baka kladdkaka. Men vi hinner inte äta något, för innan vi kommit tillbaka har två figurer ätit upp hela kakan själv. Jag blir galen och bestämmer mig för att baka en till, utan Linnéas hjälp. Men nej, den kakan bestämmer dom sig också för att äta upp - UTAN MIG! Det var väl helt enkelt inte meningen att jag skulle få någon kladdkaka.

Vaknade av Lolles skrik i morse, redan vid 11.00. Var ju bara att gå upp, började städa lite och sen drog alla till Cristorant och åt gott.

19 oktober

Och igår var jag ledig, vilken underbar dag. Sov till klockan 13.30 hos Chrille, riktigt härligt att sova ut. På dagen gjorde vi inte mycket, spelade tv-spel och tog det passivt. På kvällen kom folk hem till mig, med folk menar jag Linnéa, Emma, Lolle, Chrille och Maria. Vi satt helt galna och spelade Alias. En viss person blev så uppspelt att jag vet inte vad, många skrik blev det i alla fall. Sen blev det nattinatti hemma hos Lolle.

Jag och Lolle var såå nära att vinna två biljetter till en ishockey-match i morgon på Hovet. Vi kunde svaret och ringde till kära V.97 och kom fram! Väl framme vågade ingen prata så vi la på. Och där försvann våra chanser till dom väldigt underbara biljetterna. Eller inte. Har i alla fall just suttit med mamí och beställt en massa saker från Yver Rocher. Har fått hem en massa glassiga erbjudanden så storhetsvansinne är ett underdrivet ord av det jag beställt.

174938-15

Idag ska folk hem till Lellert (även jag) och umgås och dricka gott. Ska bli trevligt. Mr C och jag har faktikst tagit oss i kragen och brännt en tokskön skiva. Eller jag var inte så aktiv, men han var duktig och gjorde det.

17 oktober

Idag har jag varit tapper och pluggat ordentligt. Stannade i en och en halv timme efter skolan för att göra klart arbetet, vill ju vara ledig på min lediga dag i morgon. Men Richard tyckte inte om att jag kallade det ledig dag, när jag sa väldigt glatt och lyckligt "SARAH, VI ÄR LEDIGA I MORGON", så sa han väldigt fort "Lediga är ni inte, ni får plugga på valfri plats." Jaja.. glädjedödare!

Idag fyller JULLE år, och grattis på dig! På tal om det så kom Lolle med en väldigt smart komentar idag, "men då måste väl hennes tvillingsyster också fylla år idag..? eller?"

I morgon är jag som sagt ledig, jag ska sova länge, länge, länge. Ska spendera min dag med Chrille eftersom jag ska sova där. Och jag ska tvinga honom att titta på Grey´s Anatomy, moahaha! <3

14 oktober

Besökte minneslunden igår, en jobbig dag för många tror jag. Gick i alla fall och tog en fika efteråt med alla och pratade lite.

På kvällen åkte jag, Chrille och Rebecca till deras pappa och käkade väldigt god mat. Sen hämtade vi Maria och begav oss upp till Linnéa och käkade onyttigt och spelade spel. Länge sen man spelade spel som alias, men kul var det! En lugn men trevlig kväll, en sån behövdes kände jag. Inte så sent åkte vi hem till Chrille och såg på Dagboken, en ypperligt bra film. Sov till halv ett idag, och det var skönt.

13 oktober

Det var en väldigt lugn men trevlig kväll igår. Jag, Chrille, Mathilda, Dick och Emelie åkte hem till Thiel för att umgås lite. Vi spelade spel och drack gott. Senare kom Lolle och livade upp stämmningen också.
Gårdagens i-landsproblem av Thiel; Att ha för många jackor för att hitta sina fisherman friend (stavning?). Ha!

Lyssnar föresten på en grymt bra låt, Kiss - God gave rock n' roll to you.

Har just tagit en promenad upp till Kragsta med Chrille för att hämta hans bil. Skönt att få lite luft och motion, men har fortfarande ont i varenda liten muskel, ha!

Ska snart möta Linnéa, Maria och Chrille för att gå till minneslunden och tända ett ljus.

12 oktober

Har ganska nyss lämnat Sarah vid tåget. Har tagit det lungt här och kollar på en jättehemskt film, som jag ioförsig redan sett. Ska snart möta Mathilda för att sen åka upp till Thiel och umgås lite med folk. Mycket trevligt får man hoppas att det blir.

Har varit en skön men fullspäckad vecka. Har sen cirka två år tillbaka gått på mitt första träningpass. Och det är nog inte en enda muskel i kroppen som inte värker. Men duktig känner man sig! Lagade ruktigt god mat hemma hos Sarah i onsdag, vi hittade på en rätt som vi döpte till någon franska operasångare som hon tycker om (?).

I morgon ska jag träffa Maria, Linnéa och Lolle för att sen besöka kyrkan.

6 oktober

Igår slutade jag 12.30 och sprang fort hem till Lolle som hade bestämmt att hon var ledig. Har sedan länge tillbaka varit förtjus i dreads, så vi bestämmde oss för att exprementera lite med mitt hår. Av Lolles löshår, som låg fint på sängen, jag lovar, började vi göra dreads av. Jag som var väldigt mycket nybörjade hade det lite krångligt i början. Men jag måste säga att det faktikst artade sig i slutet. Det slutade i alla fall med att Lolle stod och sydde in flera stycket dreads i mitt hår. Jag tyckte det vad ashäftigt, lika så Lolle. Fick inte direkt likadana tankar av bland annat min mor, Chrille och Linnéa. Haha, men jag hade kul!

174938-14 174938-13
Igår kom Lolle, Chrille, Linnéa och Emma hem till mig och vi satt och drack öl och hade det trevligt. Glada och lite halvfulla var det dags att bowla senare på kvällen. Vi har verkligen upptäckt bowlingen, det är ju superkul ju.

Idag har jag tagit ett långt bad och bara lagt ansiktsmask och tagit hand om mig själv. Det var väldigt uppskattat. Ska om ett tag möta Chrille för att ta tåget in till Stan. Där ska vi äta god mongolisk mat och ha det mysigt. Nu ska jag välja kläder. Önska mig lycka till.

4 oktober

Och snart blir det Chili con Carne á la Sarah! Riktigt gott, men antagligen skapar jag nog kaos i köket som den senaste gången. Men det är sånt som mamí får tåla.

174938-12

Igår inhandlade jag en otroligt massa fyndiga saker. Köpte bland annat en vinterjacka till grymt pris. Även en tjusig plånbok. Så jag är nöjd.
Men jag är ändå frustrerad, men det har ingenting med mina klädfynd att göra. Utan det har med Grey's Anatomy att göra. Jag dör. Eller inte jag. Eller jo. Men Meredith dog. Eller jag tror det. Men hon fick träffa Denny. Det är bra. Men hon får inte dö. Stackars Derek.

I morgon blir det förhoppningsvis party. Eller party och party, men en hel del öldrickande. På lördag ska jag och Chrille ut och äta på någon trevlig mongolisk restaurang. Kommer bli toppenmysigt <3 Och på söndag blir det skridskoåkning med en massa toksköna människor. Fast jag kan inte riktigt bromsa, men det är väl dags att lära mig det nu.

3 oktober

Slutade tidigt igår, så jag gick hem och tog ett långt bad. Trotts att det inte var söndag. Men det behövdes! På kvällen kom Chrille hit och åt, sen åkte vi till Thiel och umgicks med han, Linnéa, Emma och Sofie. Vi köpte Ben&Jerrys, fortfarande den godaste glassen jag någonsin ätit. Den är galet farlig. Om den hade varit billigare hade jag nog sett ut som en vid det här laget.

Idag sov jag länge, men inte så länge som jag hoppats på. Lolle ringde och väckte mig vid 10.20. Nu ska i alla fall vi och Linnéa in till stan och shoppa aset av oss. Eller det kanske var att ta i. Men jag ska kolla runt och förhoppningsvis komma hem med något fint som det var superrea på!

I morgon ska jag kanske gå på mitt första träningspass sen pinsamt långt tillbaka. Hoppas att jag sätter krut i arslet mitt och verkligen går dit också.

1 oktober

Klockan är 22.20 och jag är inte ens trött. Det är trevligt. Helgen har varit bra, bowlade och käkade i fredags med hela Chrilles familj. Väldigt trevligt och roligt. Gick sen hem till dom och spelade buzz, ett spel jag med stor sannolikhet aldrig kommer vinna på. Men kul är det! I lördags var jag på Camillas 40-årsfest, riktigt god mat och trevlig stämmning. Söndagen var seg, mycket film och mycket onyttig skit. Men det är så det ska vara.

Skön dag idag. Klockan 13.40 går jag och Lolle hem till mig och käkar alldeles för mycket godsaker, och sen somnar båda på studs. Lite piggare och gladare träffar vi Maria på kvällen. Går först till Kvarnen och fikar och har trevligt, även Chrille tittar förbi ett tag. Senare kommer vi på den brilijanta idén bowling. Mötte även på Linda som hängde på och visade sig vara värsta proffset! Mycket trevligt, och såklar vann man. Eller inte nej.

Nu sitter jag här och bara längtar tills på onsdag. Då Vallentuna gymnasium har studiedag och jag får sova hur länge jag vill.

I morgon ska min prins sova här, tyvärr ska han upp och jobba dagen efter. Men jag är glad ändå <3