nu måste jag faktikst, bara för att


lördag

Nu börjar Sverige gå mot bättre tider, fint väder och grejjer. Det tycker vi om! Dock är det i dessa tider man blir en liten smygalkoholist, vilket är mindre bra. Men det löser vi. Gårdagen var jättemysig då vi bestämde oss för att grilla lite. Vi blev några stycken måste jag säga. Vädret höll i sig under hela kvällen och trots att vi hade skuggplats vare varmt. Kan tänka sig. Sverige är helt okej i alla fall. En vistelse på Våning Ett blev också av, vilket inte chokerar dig antar jag. Allt som allt var kvällen godkänd och jag mår bra idag. Har precis kommit hem från vistelsen i Täby C där jag återigen blev något fattigare. Men som sagt behövde kläderna mig, vilket typ alla kläder nuförtiden verkar göra.

Kvällens planer verkar något oklara. Ska möjligtvis besöka grannen senare, om jag nu skulle få tag på honom. Vilket kan bli svårt. Önska mig lycka till gott folk!

auw

Kursen tog död på min glädje. Från början till slut. Lärorikt, om man inte redan hade varit på en liknande. Känns som jag ändå inte kommer agera och reagera på rätt sätt om jag skulle bli rånad. Vi får hoppas att vi aldrig kommer få reda på det. Nu befinner jag mig hos Nordström där hundpratet är i luften. Därför sitter jag här. Mycket mer givande. Snart är det dags för yatzy, jag hoppas du hejjar på mig. Louise is a looser.

Ps. Nordström är söt. Hade önskat att det var mig hon pillade i håret och inte Viktor... Damn!


onsdag

Jag är otroligt dålig på att slingra mig ur saker. Ett försök igår gick alltså mindre bra, vilket resulterar i att jag i alla fall kommer virra runt i Solna under kvällen. Det är nämligen en säkerhetskurs som väntar. Som jag längtar..

Jag måste passa på att säga glad sommar redan nu. Fick mitt sommarschema igår och inser att jag kommer missa hela världen. Normala människor jobbar dagtid på veckodagarna. Men jag ska ju vara så jävla speciell hela tiden och tydligen trottsa världen. Jo, för själv jobbar jag alla helger utom två och typ fyra kvällar varje veckan. Så när ni slutar så börjar jag. Fantastiskt mina vänner. Och nej, jag är inte bitter.

Jag måste återigen från påpeka min förvirrning då jag igårkväll kom hem med nycklar till spelet från Coop. Trotts att skolan under dagen börjar vid två så var jag tidigt uppe ändå och gick och lämnade dem. Väl där har dom självklart extranycklar så jag hade kunnat sova ett par timmar längre ja. Men nu har jag faktikst fått mycket nyttigt gjort. Har städat hela rummet eftersom man numera såg dammet på mina vita möbler, vilket inte får hända. De svarta är okej, men inte de vita. Ska snart ta ett långt bad och sen försöka möta upp Lolle och få tillbaka min kalender. Glömde den där och känner mig något handikappad. Eller så får jag ta den ikväll efter kursen då vi ska spela yatzy. Om jag hittar hem från Solna vill säga.

.

Det här måste vara det bästa som finns!

anka

Idag har jag gått omkring och hatat världen något. Nästan hela måste jag säga. Jag vet inte riktigt varför, antar att det grundar sig i gårdagen. Allting blev lite bättre då jag käkade pizza med Michelle och Doris. Den satt fint ska ni veta mina vänner. Linnéa gjorde mig på bättre humör hon också, så nu sitter jag här utan att hata världen. You did it!

Jobbet gick faktikst mot förmodan bra. Åt världens godaste hallon och en fantastisk jordgubbe. Ha! Att uppskatta de små sakerna är aldrig fel. Däremot gör det lite ont att jag ska tillbaka till Coop i morgon. Det är inte det värsta heller, utan självklart ska jag börja så tidigt som halv nio också. Vilket betyder att klockan ställs på halv åtta. Det gör ont i mig.

Måste ängna (stavning?) en tanke åt Yolanda som idag fyller 20 bast. Inte illa där grabben! 


låt det brinna

Nu är studentoutfiten inhandlad och klar. Eller nästintill klar, lite ska det sys. Med tanke på hur sen jag är måste jag säga att jag är ganska nöjd. Eller faktiskt mycket nöjd. Louise hjälpte mig och var hundra gånger mer taggad än jag. Sprang runt som en stucken gris och frågade hej vilt. Det inhandlades även en massa mer grejer, kanske lite för mycket. Eftersom kläderna chanslöst inte får plats i min garderob så häger numera allting på dörrar och stolar. Inte så coolt. Snart försvinner Malin och hennes garderod förvandlas plötsligt till min. Det tycker vi om.

Gårdagen var inte till min fördel. Gick upp tidigt för en ovillig promenad hemåt för att seda bege mig till jobbet. Där fastnade jag sen alltså i tio timmar. Tydligen frivilligt eftersom jag godtagit tiden veckan tidigare. Jag förstår inte alltid vad som försegår i mitt huvud? Resten av helgen består också av jobb. Ska dock försöka trycka in lite nöje. Mycket möjligt att det händer ikväll då vin just inhandlades. Tummen upp!


god

Jag får panik. Vill slänga min almenacka i sjön. Ständigt ont i magen.


tisdag

Igår var det återigen en dejt med Linnéa. Fast denna gång något mer fancy eftersom kinamat blev käket istället för kebab. Jag menar, man måste ju variera sig någon gång ibland. Vi hade inte setts på år och dagar och hade mycket att uppdatera varandra om. Det händer faktikst någonting någon gång ibland här i hålan. Tro det eller ej.

Ska strax iväg till Mary för att umgås, ska bara ordna lite vuxengrejor först. Känner mig inte van vid sånt här, tvätta o grejer. Antar dock att det är dags att lära sig, för eller senare måste man antagligen det. Jag ser absolut inte fram emot resten av den här veckan. Jobbar alla dagar framöver, förutom i morgon. Där måste jag däremot få säga att jag tjänar in ett par vuxenpoäng. Jobbar typ halvtid + går i skolan, eller den här veckan jobbar jag faktikst heltid. Funderar dock på att försöka få lite mer ledigt framöver, så jag kan skaffa mig ett normalt liv.


amen visst

Efter att jag nu deletat det femta inlägget bestämmer jag mig härmed att inte skriva någonting. Jag har helt enkelt varken lust eller mod.

huvudlös

Finns inte så mycket att säga om min prestation vid nationella provet. Jag väljer att förtränga det ett tag framöver. Att jag använde en fjärdedel av tiden säger antagligen ganska mycket. Men som sagt, denyel! För tillfället försöker jag få ner på papper hur vanliga människor från den ena dagen till den andra kan förvandlas till besinningslösa mördare. Och nej, det går inte på smör. Varför valde jag ett sånt psykologiskt och invecklat ämne? Hur ska jag veta varför människor sticker macheten i grannens rygg? Precis.

Måste återigen trycka på hur förvirrad jag är i vardagen. Allt på en gång leder till en otrolig glömska. Igår gick jag utan mobil under hela dagen, eftersom jag hade glömt den. Idag glömde jag plånboken, så inga pengar eller påfyllning till telefon förens ikväll. Som sagt.. hade inte huvudet suttit fast hade jag med största sannorlikhet glömt det x antal gånger.

puss


återigen

Nu har verkligen hoppet om en normal befolkning helt försvunnit. Vad håller människor i dagens samhälle på med? Var tog moralen och den berömda respekten vägen? Det är så otroligt många handlingar människor gör som gör mig helt häpnad. Med egna krav på min egen moral kan jag inte förstå hur människor kan beté sig på vissa vis. Vad går i personers huvuden? Säg mig det.

Svek verkar nuförtiden vara en så kallad trend.

och det är inte små grejer heller

projektarbetsredovisning skriftligt, tisd.
franskaredovisning, torsd.
nationella prov matte c, fred.
samhälls c-uppsats, måndag.
psykologiuppsats, typ nu!


sådär ja!

Med risk för att låta otroligt bortskämd måste jag ändå säga att jag hatar kontantkort! Sedan jag fick min 3310 (för väldigt länge sen) har jag alltid haft abonnemang. Nu blire andra bullar här, fylla på kortet och grejer. Men jag lär ju överleva, det är ändå trots bara till den nittonde. Både jag och Lolle blev i alla fall glada för våra nya telefoner.

Helgen har varit trevlig. Blandningen mellan vin och jobb har mot förmodan gått riktigt bra. Våningen har även fått sig besök. Känner mig dock relativt seg denna dag, man mår som man förtjänar. Veckan som kommer känns något kaotisk, har minst hundra saker jag ska/vill/måste göra. Jobbar tre eller fyra dagar, bvs skiva är på onsdag, måste träffa linnéa och ett berg med plugg. Denna gång har jag inte vågat skiva en lista, eftersom jag antagligen skulle avlida psykiskt då.

Tror att jag framöver ska ta det något lugnare än var jag hittils har gjort. Känns som det är dags att fixa i ordning lite saker nu. Alkoholkonsumtionen har blivit av det högsta laget. Och så vill jag sluta röka också. Puss

blodsbröder

En äventyrlig dag igår måste jag påstå. Lite sushi mitt under dagen satt fint, även fast jag endast äter den vegetariska. Wasabin (stavning?) höll dock på att mörda mig där i början. Smärta. Senare under eftermiddagen tog jag en tripp till Täby C och köpte en ny telefon, kändes behövligt. Nu har jag fast pris ett tag framöver, vilket gör mig något lyckligare. Direkt från Täby åkte jag sen in till stan och mötte Amanda som käkade vitlökssås, vilket inte gjorde mig glad. Vi proppade i henne tuggumin och försökte tänka på annat, men det var faktikst svårt. I alla fall... tanken var att vi skulle bege oss till S:t Eriks gymnasium och se Linnéas premiermusikal. Och för en gångs skulle lyckades vi hålla planerna. Och va stolt jag blev, va otroligt duktig hon var. Det var riktigt kul roligt att se. De gjorde min dag lite mer fantastisk.

Idag har min släkt varit på besök, så jag rymmde till Lolle som jag inte träffat på länge nu. Vad jag dock inte visste var att hennes släkt även skulle besöka henne. Vår rymmning lyckades alltså inte riktigt. So close! Vi satt ute i solen och drack saft och åt skagenmackor, mot förmodan spelades det inget yatzty denna gång. För tillfället väntar jag på att börja jobba, förhoppningsvis går allt bra eftersom jag ikväll har jouren. 

merci

Parisresan bestod alltså av många trevliga upplevelser. Allt från vitt vin, god mat, mysiga fik och håll igång. Dagarna gick relativt sakta och det mest uppskattande var kvällarna. Paris gjorde mig berusad.








one night i paris

Återigen är man tillbaka i Vallentuna. Delade meningar i den situationen. Sanningen är att jag för första gången haft hemlängtan, dock känns det inte så jävla hippt att vara här. Vallentuna är Vallentuna, vilket inte går att förklara. Paris var mycket trevligt med en olika massa upplevelser, både bra och dåliga. Allt som allt var resan lyckad, hade däremot inte pallat en dag till. För tillfället kan jag verkligen inte sova. En av anledningarna är antagligen att jag sov på planet, sen är det inte direkt tyst här för den delen heller.

Känns som att jag har en jävla massa att ta igen, måste träffa och ringa runt alla människor i morgon. Vilket jag ser fram emot.


kaaaatjing



Nu är det nära!

paris

Kvällen hos Alice igår blev mycket lyckad. Trevligt folk och bra stämning, för det mesta. Droppade in lite olika ansikten så det blev endå lite folk måste jag säga. Jag rådäckade framåt tretiden, men en planerad däckning dåra. Sov som en stock och tror att sjuka jag behövde lite återhämntning. Alice och Sara var uppe med tuppen och väckte mig så jag fick frukost ute i soliga vädret! Det bästa som finns. I morgon bär det av mot Paris, vilket jag konstigt nog inte riktigt ser fram emot av olika anledningar. Stannar till onsdag då jag kommer hem på kvällen, så blir borta från Vallentuna ett litet tag i alla fall. Både positivt och negativt. Under dagen tror jag att jag har en dejt med Linnéa inplanerad, vi får se om hon lever efter gårdagens bravader.