31 augusti

Det är nu första gången jag känner att jag mår bra, på länge. Det känns skönt, och jag funderar faktiskt på att ställa in min tid i morgon. Vi får se hur det blir.

Helgen har varit bra. Först spakväll med Lolle och Maria, vi målade naglarna, la ansiktmask och lyxade till det. Under kvällen sen åkte vi hem till Lolles farmor och drack gott vitt vin. Alltid lika trevlig hemma hos dom. Sen åkte vi till universums tristaste inflyttningsfest och var där högst en kvart. Lolle och Maria begav sig efter det till M&G och jag träffade Chrille för att prata. Det var jätteskönt att prata med dig måste jag säga, kände inte att allt var "löst/genompratat" innan dess.

Igår hängde jag med Louise under dagen, sen fixade vi till och för festen i Brottby. Vi drack lite vin hemma hos mig och även Hanna tittade förbi. Festen var riktigt trevlig faktikst, vi dansade och umgicks. Kände dock inte alls många, men jag höll mig till dom jag visste, ha! Idag vaknade jag av att jobbet ringde och ville ha mig jobbandes, hade tyvärr planer så jag tackade nej. Jag har varit i stan hela dagen med Linnéa, väldigt trevligt. Var dock lite trött så det blev rätt stillasittande. Åt indisk mat, skitgott, medan hon proppade i sig wok. Lyckat! Sen träffade jag Maria en snabbis för en uppdatering, hi :)

Nu har jag tittat på en massa sex and the city-avsnitt, vilket jag älskar. Tycker den serien är guld värd faktikst.

Veckan blir riktigt häktisk:
Måndag - Skola till klockan 11.40, sen möjligtvis träffa Maria. 13.00 ska jag vara på ungdomsmottagningen. Kanske träffa Lolle på kvällen.
Tisdag - Ledig! Plugga under dagen. På eftermiddagen kanske jag skulle föja med Chrille när han ska tattuera sig, inte klart ännu.
Onsdag - Ledig igen! Ska ta mig till Roslagsnäsby för att sen få skjuss till Frösundavik, där Lea förtillfälligt ligger. Ska umgås med henne hela dagen och dricka varm choklad. På kvällen övningsköra.
Torsdag - Skola till klockan 11.40. Fika med amanda!
Fredag - Skola till 11.40. Fika med Dick.

29 augusti

Förlåt, jag hoppas verkligen att du får trevligt ikväll! Jag är så förvirrad och ledsen, jag vet inte vad jag säger eller tänker längre. Jag ber om ursäkt.

Det är klart att jag kommer ihåg!

27 augusti

Och du verkar må så jävla fucking bra!! Men det är ju jävligt bra för dig! Hoppas att du får jävligt kul på fredag när du ska gå ut och roa dig med typ alla jag känner!!!


Måste till läkaren, börjar bli fett orolig!

26/8

Jag blir så otroligt ledsen, så otroligt ledsen. Jag vill bara att du ska må bra, men vet att du inte kommer göra det ett tag framöver. Vill inte se/veta om det, för jag bryr mig så otroligt mycket.

Jag vet att jag aldrig kommer att få som jag vill. Jag vill så gärna vara i din närhet, veta hur du mår och skratta med dig. Jag förstår om du inte vill det, det gör jag verkligen. Man kan inte vara vän med någon som man är kär i, det är endast plågsamt. Varför ska det vara så jävla svårt och jobbigt? Och nu är det du som ska må bra, det är du som ska få allt du vill ha.

Jag är villig att ge upp allt, du får vad du vill. Jag vet att det inte kommer hjälpa din sorg. Om du tycker det är jobbigt att ses så backar jag. Jag lovar. Du får allt. Jag behöver inte umgås med våra gemensamma männiksor nu. Jag backar.

Bara du vet att jag bryr mig så otroligt mycket, att jag är så otroligt ledsen och att jag inte ville att det skulle bli om det blev. Om du orkar får du gärna ring, det vet du.

Hoppas att din 20-årsdag var bra!

25/8

Det är så sjukt jobbigt nuförtiden, allt bara kommer på en gång. Utöver allt som har hänt så har Lea blivit ordentligt sjuk och ligger på Danderyds sjukhus. Det var inte kul att se henne i rullstol och att hon knappt kunde lyfta upp sina armar. Polisen ringde idag och det är en massa knas där, orkar inte gå på rättegång.. som det antagligen kommer att bli. Jag har haft kramper i hela magen från i lördags morse, dom vill inte gå bort. Det är nästan så att jag vill gråta när dom är som värst. Allt kommer på en gång och jag har ingen lust med det. Vill bara gräva ner mig, eller i alla fall åka utomlands helt ensam i ett år eller två.

Jag är arg, det är lättast så. Jag känner mig så elak, ville inte att det skulle bli såhär. Du tror mig inte när jag försöker förklara. Det gör så fruktansvärt ont.

Grattis på födelsedagen!

20 augusti

Juli och augusti har bestått av många händelser, både tråkiga och roliga. Dock har de även bestått av otroligt många bra köp utav mig. Efter månader innan sommaren där min pengar sparades till resan, har jag nu fått storhetsvansinne. Har handlar och handlat och handlat, det verkar inte ta slut. Anser dock att jag är värd det, allt mitt slitande på Coop har äntligen lönat sig.

Det började med en riktigt bra dator. Hade fått för mig att en bärbar dator som man kan ligga med i sängen när man vill skulle göra mig gott. Och mycket sant - jag älskar den. Jag och Chrille åkte till PC-city i arninge där jag stod länge. Ville ligga runt 5000-6000, mer ville jag inte ge. Hade nästan bestämmt mig för en när Chrille hittade den jag har idag. Nedsatt för stunden, bara för dagen, det var det sista exemplaret. Från 9000 kr nedsatt till 6000 kr var den min. 17 tums skär, bluetooth och helt underbar!

Mycket småshopping som kläder, smink, väska och mycket annat har även kommit till min garderob. Men någonting som sticker ut är min nuvarande vinterjacka. Tidigare år har jag haft en Boomerangjacka, en beige. Eftersom den blev lite liten sålde jag den till Sarah. Med mamma och Malin åkte jag till Täby C och köpte mig denna gång en ny. Valde mellan brun, svart och marinblå - det slutade med en brun. Älskar modellen och att den är så otroligt skön och varm. Den kostade 4000 kr och det tog på något sett emot att dra kortet. För tillfället längtar jag till vintern så jag kan börja bära min finfina jacka.

Igår åkte jag och syster Malin till täby. Denna gång var det en digitalkamera som väntade på att bli köpt av mig. Ett rimligt pris på 1500 kr gjorde att jag slog till. En svart blev det denna gång. Den verkar funka bra och perfekt för min stil. Eftersom jag inte är någon proffsfotograf passade den mig alldeles utmärkt.

Från cdon.com beställde jag även igår sex and the city-boxen med alla avsnitt. 44 timmar av Sarah Jessica Parker och alla hennes vänner kan inte göra mer än gott. Nedsatt från 800 kr till 600 kr slog jag och min syster till och delade på priset.

Under dessa månade har jag också köpt otroligt många bra böcker (har inte läst alla än, men de jag har läst är toppen och de andra verkar lika bra). Böcker som, så dumt, äcklig, taxi, mig äger ingen, självkänska nu och bitterfittan. Kan ha varit någon mer men. Även ett bar chinos, en skjorta från boomerang, sminkväska från Make up store, fotoalbum, alemnacka, skor och mycket mer. Idag inhandlade jag även hud, hår och naglar tillskott från hälsokost, hoppas att de funkar bra. Ångest när alla pengarna försvinner, dock rullar dom in ganska bra på grund av Coop.

                  

17 augusti

Det är så jävla svårt, varför ska det vara så jävla svårt för? ag känner mig som världens mest onda människa. Vill inte att det ska vara såhär, vill inte att du är ledsen. Jag hoppas innerligt att du förstår det. Att se dig ledsen är det sista jag vill!

16 augusti

Och igår var som att öppna en dörr 20 år bak i tiden. Inte för att jag fanns då, men nu vet jag ungefär hur jag skulle sett ut. Nämligen var det så gott som 20-årsfest för Sofie och Olle, temat var 80-tal. Måste dock påpeka att det var roligare att fixa och trixa till festen, än var det var där - tyvärr.

Det började trevligt med en fika under dagen med Michelle, sen fortsatte det hem till en hysterisk mamma som fick alla flashbacks från 80-talet man kan få. Tror hon blev lite sugen själv på att gå på 20-årsfest. Hon var dock till stor hjälp. Sen begav sig en massa folk till Amanda för att förfesta en del. Mycket trevligt. Väl på själva festen måste jag säga att det var sådär, inte mycket go och väldigt mycket grupperingar. Men vi stannade till 01.00 ungefär. Sen begav jag, Linnéa och Emma oss till Danderyd för en tänkt efterfest. Dock hemma hos Linnéa blev det fyllekäk och BUMS isäng. Skönt, enligt min mening. Vaknade klockan halv tre idag, så ännu mer festande hade troligen gjort att jag sovit bort middagen.



15 augusti

Nu börjar sommarlovet! En hel vecka ledig från jobbet, och jag är så glad. Blev förfrågad om att jobba längre och mer, men icke sa nicke - aldrig i livet! haha, nu får jag äntligen lite tid från älskade (för tillfäligt hatade) Coop.

Trotts min ledighet så är det mycket som händer nu i veckan. I morgon ska jag träffa Michelle under dagen och hitta på något skoj, det ska bli kul. Senare på kvällen ska jag träffa massa folk för att förbereda mig för Sofie och Olle's fest - med tema 80-talet, Hm, det kommer att bli svårt. Men något kul får man slå ihop. Ska faktikst bli riktigt trevligt, mycket folk som kommer. Innan allt detta måste jag även hinna med att städa hela mitt rum - ORDENTLIGT! Ser ut som en.. jag vet inte vad. Det måste städas i alla fall.

På lördag ska jag på kvällen se på bio med Chrille, sex and the city blev det (jag vann den diskussionen, moahahaha). Har velat se den länge, så nu får jag verkligen hoppas på att det är sjukt bra! Sen har jag massa fler planer, orkar dock inte skriva allt här. Ska börja som blondinbella med veckans to do list! hahah, eller inte.

Igår vart det gästis, även för min del denna gång. Inga vakter gjorde mig välkommen, haha. En trevlig kväll med trevliga överaskningar om man får säga så. Att bli full på väldigt lite pengar gillar jag också för den delen.

8 augusti

Idag är det 08-08-08, anser det inte vara så speciellt, men det verkar vara många andra som gör det här i Stockholm. Det står i tidningen och grejer. Lea och gänget försökte få med mig in till stan idag, för att först och främst ha vattenkrig (hm?) det var tyligen någonting mellan norra stockholm och södra stockholn. Sen för att det tydligt var sjukt mycket fest inne i stan idag, och tydligen sjukt billigt. Men icke sa nicke - jag har blivit tant och tackade nej. Kvällen bjuder istället på myskväll med käre Lolle och Maria. Vi ska ner och handla massa gott och sen ha en kväll fylld med MICKE! (Beck alltså)


7 augusti

Först och främst, vart tog juli vägen? Det känns inte som det varit någon sommar tyvärr. Kanske beror på att jag jobbat rätt mycket, och när jag väl varit ledig har vödret och jag inte alls kommit överens. Men idag kändes det bra att det regnade eftersom jag jobbade. Gick upp vid fem och trippade sen vid kvart i sex iväg till jobbet. Tyckte det såg så otroligt kallt ut så jag tog på mig vantar - lite väl överdrivet kanske. Men är man trött så har man inte hela huvudet med sig.

Efter jobbet åkte jag in till täby C lite fort för att köpa fotoalbum + almenacka. Kom ej hem med dessa två saker utan en skjorta från boomerang. Riktigt fin enligt mig. Efter detta så kom Lolle hit och vi tog det riktigt lugnt, skickade iväg henne ganska tidigt pågrund av brist på sömn.

Är så otroligt trött, Linnéa och Emma har kräftskiva ikväll men kännde att det inte var något för mig. Är alldeles för trött + att jag börjar 7 i morgon. På kvällen i morgon ska jag träffa Lolle och Maria för att ha en mysig tjejkväll. På lördag sen ska jag till Täby C (igen) och shoppa loss. Denna gång ska jag köpa min (i alla fall snart) underbara boomerang jacka, en brun sådan. Det är jag värd eftersom jag sen på lördagkväll ska jobba igen. Likaså på söndag. Men antagligen på söndagkväll ska jag träffa Chrille ett tag. Han har spenderat större delen av veckan i Piteå.

En till kul sak som hände idag. När jag kom hem hade jag fått blombud, det har jag aldrig fått förut. Dom hade ringt på och sagt att blommorna var till mig. Man kände sig ganska speciell. Det var söta Chrille som hade skickat de underbara blommorna. Har nog aldrig sett vackrare blommor tidigare <3

6 augusti

Fy fan vad jag är trött, vill bara somna nu. Gick upp kl 06.00 i morse för att bege mig till kära Coop Extra. Dagen gick sjukt fort och väl där var det trevligt. Lite incidenter hände, där bland annat svimmning och åka till doktorn och sy knät fanns. Men att det händer lite saker på jobbet är alltid kul. Tur bara att det inte var jag som råkat illa. Efter slutet av arbetsdagen träffade jag Maria och Frida och satt bara och snackade. Muy divertido!

Nu under kvällen har jag övningskört med mami. Enligt min själv så går det riktigt bra. Körde på några småvägar och mötte en och annan bil, körde till och med om en stor arbetsbil (som i och för sig stod still, men whatever). Var riktigt kul måste jag säga.

Nu ligger jag i min säng med ögonen halvt öppna. Funderade på att ringa Lollis för en dejt, men skulle nog somna på den dejten så det får bli en annan dag. Ska lägga mig ner och läsa en bok, fast då kommer jag också somna. Vilket i-landsproblem. Vad är det egentligen för fel med att jag somnar? Det är bara sjukt skönt. God natt.

5 augusti

Det har hänt otroligt mycket på senaste tiden. Både kul och tråkigt. Igår åkte jag hem till Linnéa vid 2-tiden. Vi hade bestämmt och för att ha en mysig dag tillsammans. Jag fick skjuss till Danderyd där hon nu bott i några månader, tycker att det är jättemysigt där. Vi började i alla fall med lite handling i Mörby, eftersom jag redan inhandlat kräftorna vi skulle äta var det inte så mycket. Vi hade det jättetrevligt och satt och pratade, det blev ett och annat glas vin. Efter den underbara middagen kom även Michelle förbi. Och ännu senare på kvällen dör Emma upp efter jobbet. Det blev mera vin, vitlöksbröd och Chees doodles. Kan det bli bättre? Vi gick och la oss och jag somnade, jag skojar inte, det tog kanske en halv minut för mig att somna. Emma gick flitit upp till jobbet och det var så jävla skönt att ligga kvar.

Under denna dag har jag och Linnéa inte gjort något nyttigt alls. Kollat på film, städat, spelat yatzy, sprungit runt i regnet, varit i Mörby C och ätit kräftor. Även denna dag slank det ner lite vin. Begav mig hemmåt frammått kvällen och träffade Lolle lite snabbt, även det var trevligt. Nu ligger jag i min säng med min älskade laptop och ska snart sova. Jag jobbar nu i fem dagar i sträck och börjar vid 06.00 eller 07.00 dessa dagar. I bland är det tufft att vara mig.

Än är inget i mitt huvud avklarat. Vem är ängeln och vem är djävulen?