nu jävlar

Ett nytt år med nya möjligheter!



högre mark



En del dagar är bättre än andra.

Oh Lord!




Juldagen

Vilken fantastisk semester!

Äntligen

AHH, stressad in i det sista! Har precis kommit hem efter att ha utfört flera viktiga ärenden innan i morgon. Om en timme ska jag ha lagat + ätit mat för att sen vara nere på hudvårdssalongen. Efter det blir det en fika med Amanda som ska sakna mig något så oerhört veckan som kommer. Inte förens det ska jag börja packa. Jag vet inte hur jag ska klara detta. Det lär dock lösa sig. 05.20 i morgon bitti ska jag vara utanför Michelle för att sedan bege oss till Arlanda. Fyfan va trevligt! Jag tror det är först i denna stund jag förstår att jag verkligen ska iväg. Det känns bra måste jag säga! Allt känns så otroligt bra! Kommer sakna er alla här hemma. KÄRLEK!


Fyra minuter

There are nine million bicycles in Beijing, that's a fact,
It's a thing we can't deny, like the fact that I will love you till I die.
We are twelve billion light years from the edge, that's a guess,
Noone can ever say it's true, but I know that I will always be with you.
There are six billion people in the world, more or less,
And it makes me feel quite small, but you're the one I love the most of all



It's all in my head

Gud bevare mig. Denna morgon blev jag väckt klockan 05.00, inget jag riktigt såg positivt på i stunden. Sakta med säkert somnade jag om och vaknade inte förens Lolle ringde och bad mig komma till skolan för att äta tomtegröt. Självklart sa jag, och hon blev chockad. I efterhand kan jag hålla med henne om att mitt beteénde var något annorlunda än tidigare. Från den stunden har jag umgåts med Michelle, Frida, Lolle och William då vi har spelat yatzy och haft otroligt annourlunda konversationer, mycket givande. Denna kväll bjuder på Gredos och antagligen Våning Ett, vi får se hur det slutar. I morgon jobbar jag från 10.00 till 16.00, någonting som jag tyvärr inte ser fram emot. Därefter ska jag umgås med min älskade Linnéa som jag inte sett på någon eller några veckor nu, så det ska förhoppningsvis bli toppen!


Där simmade fisken iväg med min motivation..

Det värsta är inte att jag har sjukt mycket saker jag måste göra, utan det äckligaste är att jag inte har någon motivation eller att jag överhuvudtaget inte bryr mig och det blir klart. Tycker inte om den känslan inom mig. Har alltid gjort det jag borde göra, gärna varit klar flera dagar i förväg. Nu sitter jag här, med säkert fyra eller fem uppgifter jag ligger efter i, som ska vara inne om en vecka. Hur svårt kan det egentligen vara att fullföja dom? Tillräckligt svårt för att jag tydligen inte ska göra dom. I morgon börjar jag 11.40, min tanke var dock att gå upp tidigt och plugga. Som sagt får vi se hur det går.

Gårdagen var något oväntad. Jobbade och blev terroriserad av mina älskade vänner som beordrade mig att köpa sprite, på en tisdag.. Jag blev chokerad över att jag ägde pengar på medmera kortet och gick halvsur dit där Michelle, Wiman, Dick, William och Emelie satt något efter sju och alla var i princip redan onyktra. För en del blev det Våning Ett och för en del blev det inte det. Jag hade trevlig och som sagt: vi må vara otroligt CP - med roligt har vi!

kärlek

ENDAST NIO DAGAR KVAR TILLS JAG, MICHELLE, FRIDA, LOLLE, DICK OCH WIMAN DRAR HÄRIFRÅN OCH INVIGER VARMA OCH SOLIGA GRAN CANARIA FÖR EN VECKA! JAG SKA BLI SÅDÄR ÄCKLIGT BRUN!



Var det bra så? Tack så mycket.

Trotts en helg fylld med jobb så har jag ändå inte kunnat varva ner under den lilla fritid jag haft. Med planer på att göra absolut ingenting måste jag medge att jag ordagrant sög på att hålla mina planer. Men se, nu är det måndag och jag lever än. Vilket jag anser som en bra sak, välj själv.

Fredagskvällen började med beslutsångest, men slutade som tur var lyckligt. Vi startade hemma hos Frida med det vanliga vinet, som jag måste erkänna börjar bli tråkigt då vi druckigt det alldeles för mycket den senaste tiden. Skäms. Efter många glas valfri dricka begav vi oss sedan till Våning Ett där det dansades för de flesta med pussades för andra. Man får ingen kontakt med människor som har bestämt sig för att kladda på varandra. Äntligen kan jag se vad Lolle hetsat om, dock anser jag mig själv något mer disciplinerad.

Som sagt var det jobb från 12.00 till 21.15 både lördag och söndags då jag slet med hela min själ för att vara trevlig och glad, vilket jag tror att jag framåt kvällen misslyckades med. Dagarna gick sakta men tog tillsist lyckligtvis slut. Under lördagskvällen blev den en favorit i repris då vi bosatte oss hos Michelle och beslöt oss att inte gå till Våning Ett, trotts att vi senare under kvällen gjorde det. Denna dag räckte inte förfesten eller festen till, utan självklart var vi tvugna att införskaffa oss en efterfest. Dock blev den inte långvarig och kvällen tog slut i min säng med fyra stycken fulla människor som alla tog alldeles för mycket plast.. enligt min mening!

Denna dag har jag varit i Hägernäs och fått min otroligt vackra utväxt igentäppt av Madde som försäkrade mig från första början att det var på egen risk, då hon just börjat utbilda sig. Resultatet blev topén eftersom jag nu är blond i nästan hela håret. Jag försäkrade henne från första början att det inte kunde bli mycket värre en vad det redan var. Så vi var på samma noter.

Michelle: Det var ju länge sen vi blev portade från M&G ju? Typ fem veckor?
Maria: Ja, det var det faktikst. Men du har försökt gått dit endå... eller hur?
Michelle: Nej, nej, jag lovar. Vi har ju faktiskt haft mycket annat viktigare för oss..
Maria: Som vadå? En utekväll på Våning Ett utan slut på M&G?
Michelle: Ja.... typ!

Fredag i all ära

Varför ska det vara så svårt fullfölja sina tidgare planer för kvällen?

Spontanitet

Och nu är en resa bokad till Gran Caranria den 17 december. Det hade man ingen aning om tidigare under denna dag. Jag, Michelle, Lolle och Frida åker ner till Playa del Inglés och tänkte försöka oss på spanska i en vecka, inte för att det kommer hända men. Kommer hem under julaftonskvällen och taxi raka vägen till Sollentuna där dagen firas med släkten. Lite spontanitet är aldrig fel, ska verkligen bli jätteskönt att bara komma iväg och bort. Sol, resturanger, goda drinkar, sommarklänningar och ett fantastiskt sällskap. Det är allt jag behöver och vill ha. Lite bad hade dock kunnat sitta fint, ha! Bilden nedan är hotellet Koka vi ska bo på, det är lägenhetsrum med cirka 50 meter till centrum. Jag är toknöjd!