vi lekte med ljuset






tisdag






Fick en jävla massa påhopp när bloggen lösenordsskyddades. Så jag hoppar det, tills vidare.

Nu förtiden balsamerar och inpackar jag mitt hår minst tre gånger under en dusch. Trots detta är allt jag har till hår fnuss. Har inte tidigare kunnat kalla det hår då det mer liknat en skatbo slash trolltrask. Idag fick jag panik. Idag fick jag nog. Mimmi var vid min sida och började själv nästan gråta. Det går inte längre, jag vill inte ha det sådär. Någonting måste hända - och det nu. Vi tittade upp mot saxen med ögon som frågade om vi skulle våga. Svaret var nej. Stora fröken Wormbs lyckades, tack gode Gud, klämma in mig mellan två kunder, och nu sitter jag här med hår. Visserligen kort hår. Men hår. Haha, om ni ville veta vill säga.

Annars har jag haft ett födelsedagsbarn att fira. En mycket mysig och trevlig kväll har denna torsdag bjudit på. Och nu är jag så trött så jag vill spy. Ordagrant. Samtidigt som jag tittar på en dokumentär om kvinnor som mördar. Intressant. Som fan.

but you promised her, next time you'll show restraint

En onsdagskväll med Alice's sällskap. Den blev lite som vanligt, väldigt mycket babbel och ett litet litet glas vin på det. Vi kom på att det var höst och grät lite (eller inte). Jag älskar fortfarande Eminem och Rihanna's låt, trots att den är så uttjatad att jag för första gången i mitt liv kan rappa, på tal om ketcup..

mysmåndag

Är ganska produktiv nuförtiden. Har precis rensat ur mitt gamla rum på diverse skit. Lådan under sängen har verkligen skrikit hej-kom-och-hjälp-mig-här-ligger-allt-mellan-himmel-och-jord! Och tid tar det, för jag fastnar precis överallt. Men säg mig, hur ska man inte kunna kolla igenom gamla fotoalbum, skolarbeten eller kärleksbrev? Totalt omöjligt! Åh, va liten och knäpp man varit. Och tjock också för den delen, ha!

Annars har denna måndagskväll ägnats åt Mary som lagat mig en otrolig god mat. Vi har babblat på och jag drömt mig bort i studiernas liv. Åhh helveteskvinnan började idag plugga det jag länge drömt om. Och jag själv kommer inte in! Så jävla illa. Men jag är glad för hennes skull ändå, lite i alla fall, ha! Om jag ändå bara hade varit lite mer i skolan det där sista året...

min rubrik har aldrig börjat på bokstaven y, intressant

Fredagskvällen kan inte beskrivas med andra ord än full som en kastrull. Ha! Herre min skapare vad det gick undan, lite mintu sen var det kört. Trots värken överallt (ordagrant!) har jag idag varit otroligt kreativ och effektiv i alla fall. Det har blivit shopping på Lidl, slipning och spackling i klädkammaren, utrivning av garderobsvägg och en jävla massa skarvar i tapeten har filats ner. Och ja, där innan klockan slog två höll jag på att svimma. Tanken var att gå tillbaka och fortsätta vara produktiv under kvällen, men där tog sista orken slut. Istället begav jag mig till en sliten vän och har sedan dess sett hela tre filmer. Jävligt bra kämpat där! Nu måste jag verkligen säga god natt.

Om det är någon som undrar vart min fotokreativitet tagit vägen så.. ja det undrar jag också. Den får helt enkelt ligga hemma för tillfället. Jobbar och sliter på bra ändå tycker jag.

alltid lär man sig någe nytt

Idag har jag kämpat på med mitt egna lilla miniprojekt i lägenheten, nämligen taaaada; klädkammaren. För tillfället skriker den hej-kom-och-hjälp-mig, men ändringar ska ske. Tro det eller ej, men denna kväll har jag alltså spacklat. Hur bra det blev har ingenting med saken att göra, utan jag har faktikst stått där med riktigt spackel och spackelspade och täckt igen alla dessa hundra miljoners hål som den tidigare karln, och säkert den innan honom också, måste borrat och spikat bara på skoj. Bara för att näste man (blev en kvinna) ska behöva arbeta så mycket som möjligt. Thanks dude. Nästa steg är väl den berömda slipningen. Och sen efter det lär det bli en till omgång spackling. Och sen slipning. Och yttligare spackling. Och slipning. Och spackling. Och kanske lite mer slipning. Jag sa att det var första gången va? Jag välkomnar mina första gäster på nyårsafton - 2011!

och alla dessa pluggar, (heter det så?) varför! allvarligt?! måste ni vara så jävla många, och inte nog med det, måste ni sitta precis överallt? försvinn bara, försvinn...

Det behövs fler timmar på dygnet. Definitivt! Typ flera stycken, sådär en sju-åtta stycken skulle göra mig gott. Bara sooova ut, läääsa en bok, kanske hinna ta körkort? Haha. Jaja. Har en del att göra helt enkelt. Tänker inte sätta mig ner fören lägenheten är klar. Med en viss överdrift, eftersom jag i detta nu faktikst sitter ner. På sätt och vis har vi redan gett upp, att skruva ner hyllor, riva ut garderober och möbler på väggen i allmänhet var inte så jävla kul. Dessutom är min renoveringshjälp nog latast på denna sidan ekvatorn. Att titta på när någon annan jobbar och ändå ha mage att klaga verkar vara en oerhörd hobby! Inga mer kommentarer där. Anyway... på grund av alla dessa olika faktorer kommer det därför två stora starka, och förhoppningsvis snabba, målare ikväll som ska se vad de kan göra, och till vilket pris. För mitt i allt helvete är man dessutom inte den rikaste på jorden. Tänk om man bara haft några miljoner över sådär. Åh vad bra det skulle vara. Någon? Snälla? Haaalluuuu?

today was D-day

Sådär ja, nu är man en riktig lägenhetsägare. Med nycklarna i min hand har jag spenderat måndagskvällen i kära Norrgården. Åhh så härligt! Har packat upp alla nya fina glas och tallrikar i det enda fina rummet - köket! Hihi. Men ack vad jag älskar köket, och bättre ska det bli. Alicebrallis har varit med och både burit och tappat saker, men mest agerat som moralt stöd. Det gillar vi! En och annan ostbåge slank ner när vi satt på golvet och såg saker ur en dvärgs perspektiv - allting blev genast mycket roligare!

får jag någonsin en son ska jag lära honom vid sjuårsåldern att sjunga den här! om jag inte ska tvinga honom skriva en egen liknande, jag kan ju faktiskt hjälpa till lite... underbaaaaart! ååh jag vill bli äääälskad för den jag är tralalalaaa


åååååhh har fastnat för mojje han själv


bilresan var i alla fall helt okej

Nu sitter jag här igen. Hade lovat mig själv att aldrig återvända. Älskade älskade åtvidaberg. Kära mormor blir idag sjuttiofem vilket självklart måste firas. Ibland måste man tydligen ställa upp för släkt och vänner och göra saker man egentligen inte vill. Bilresan kändes i alla fall otroligt kort och smärtfri då det inte var hälften så långt som till Ullared. Yey. Och under de tre timmarna vi satt fast i bilen lyssnade vi igenom en ipod som man kunde tro tillhöra en flicka. Inte bara Robyn och Alicia Keys var på högsta volym, nej vänta bara.. basshunters "jag käääänner en boooott, hon heter anna anna heter hooooon" var galen! Söta pappa.

zuuumbali

Hela veckan har jag i huvudet varit en dag före, vilket är otroligt irriterande. Man går runt och tror att det är onsdag när det endast är tisdag. Ja, ni vet nog hur det fungerar. Nu däremot, antagligen har jag intalat mig själv att jag absolut inte får vara före, för nu tror jag helt plötsligt att det är onsdag. Och haha, att jag ens skrev det där. Kommer nog högts upp på har-aldrig-varit-mer-onitressantare-listan.

I alla fall, idag är det torsdag och igår var det onsdag. Gårdagen spenderade på fiket, som vanligt, och kvällen med mina kära vänner Alice och Michelle. Det blev ett enstaka glas vin, zuuuuuumbali! Fast främst en jävla massa kackel och ostbågar i takt med eminem och rihanna - där vi alla känner riktig sann kärlek. Nej, alltså fråga mig inte, övertrött är rätta ordet! Ska snart försöka tvinga mig in i duschen för att sen sätta mig på bussen för att besöka Rebecca. Känns sjukt jobbigt.. ansträngande, långt bort, gaaah.. (!) Men nu jävlar.







god natt gott folk

Sådär efter åtta timmars jobb, en vistelse i täby där jag återigen lyckas spendera alldeles för mycket pengar, mysmiddag på vännernas krog, lite yatzy och även nhl är det numera dags för dagens sömn. Jag tackar för mig denna dag. Hoppas på en riktigt bra tisdag.

söndag

Antar att det är nu allvaret, eller den såkallade vardagen, börjar. Jag vet faktikst inte riktigt vad jag känner inför det. För tillfället luktar hela jag choklad då jag packat in mig själv i en kakaokroppsinpackning under badet. Vet inte vad jag känner inför det heller. Känns något skumt att gå runt och lukta choklad.. Tjockis liksom. Hm.

en text om absolut absoluuut ingenting, helt rörigt, helt ovärdig och väldigt onitressant

Flängaruntdag måste jag beskriva gårdagen som. Ni vet när jag gör allt men ändå absolut ingenting. En sån! Började morgonen med att möta upp Mickeyboy och luncha, om sanningen ska fram det blev dock en frukost för mig. En halvtorr macka utan smör och en ytterst liten paprikabit. Usch. Endast en geting utav fem. Konditoriet har ingen chans! Strax efter det blev det yttligare en dejt, fast denna gång med Maria då vi tog oss en varsin dricka och försökte gömma oss för solen på Tre Kronors uteservering. Mitt hat till solen växer allmer. Fast min kärlek till Mary bara växer och växer den också. Hihi! Anyway... jag begav mig hemåt och satte mig på baksidan i solen (se: skuggan!) och läste ut typ hela min bok innan fröken Andersen och jäntans hund tog en tripp förbi och tvingade ner mig till centrum. Hundjävlens koppel, då såklart med hjälp utav både hund och matte, bränner upp mina knäveck så den gör ont och bränner än idag. Fy i helvete vilken jävla smärta. Jävla hundjävel var det jag gick och muttra på resterande av dag.. Vi våldgästade Lolle och försökte det mesta för att få upp henne ur hennes livlösa och väldigt händelselösa mood (stavning?). Vi kom fram till att vänner är ingenting i sådana dagar. Vad som behövdes vad alkohol. Och gissa om vi hade rätt. Alice kom förbi och vinet flödade. Fort som fan var fröken uppe på benen och skulle ner mot centrum och hälla ner de mesta och flesta alkoholhaltiga dryckerna i strupen. Fit for fight! Träffade min snälla frukostkompis och umgick sådär i någon timme innan några hade andra planer för mig och Alice, så vi begav oss bort några hus för att spela yatzy. Vilket fiasko. Vann dock i NHL. Stolt även idag. Jag och Mickeyboy gick hem för sova och hann till och med kolla en hel Wallanderfilm utan att somna. Inte dåligt där. Måste säga att det är ganska ovanligt. Idag vaknade jag runt halv två. Åh. Idag var min sista dag innan helvetet går lös. Jobb i morgon och resternade av livet. Yey. Loving life.. Och ursäkta, har inte någon styckesindelning alls. Haha. Måste verkligen börja i skolan igen, inom snar framtid. Shiese! Makamajse!


vad vill du helst, vara oskuld tills du blir fyrtio eller aldrig någonsin få en orgasm?

Idag smällde det. Today was D-day. Dagen vi alla väntat på. Martin Stenmarck befann sig på Gröna Lund! Men icke sa nicke. Jag verkar ta mig fan vara den enda levande kvinnan i världen som fattat tycke för den underbara mannen. Inte en jävel (och ja, de flesta på min telefonlista har blivit grovt terroriserade) kunde dra tummen ur arslet och en kväll, en enda jävla kväll, följa med in mot storstockholm och smått nynna på undulatlåten. Ne fyfan.

För att inte verka alltför patetisk, vilket är svårt i detta inlägg med tanke på ovanstående text, och åka in alldeles själv och stå där och nynna alldeles själv så ja.. jag fick helt enkelt svälja skiten och fatta läget. Martin Stenmarck är en man, en gud, en härskare, kalla det var du vill, som alla älskar men bara jag vågar stå för. För vilken levande varelse kan inte gunga med till "kom heeem, du är ljuuuset du är kääärleken, jag beeeeeer, snälla, kooom till mig, duuu måååste visaaaa mig, visaaa mig vääägen heeeeeeeeeeeem". Nej juste!

Anyway.. trots allt åkte jag alltså inte dit själv. Istället begav jag mig till Alice där hennes framtid firades. Mitt kämpande räckte alltså inte riktigt till, måste dock säga att jag är otroligt glad för denna kvinnas skull. Veckans värsta blev denna torsdagkvälls spel - och vi spelade det bra. För ja, vad skulle du välja - ha sex med en elefant eller din egna farfar?










biljardpalatset sådär en tisdagskväll

Måste tillägga att jag och Louise vann alla matcher. Utan fusk.








att äta frukost klockan tjugo i två är semester

Det känns helt okej att det regnar. Man kan göra absolut ingenting utan att få dåligt samvete. Gå upp på eftermiddagen. Ta en lång dusch. Äta en lång och god frukost. Det kallar jag semester.

Igår blev det några glas vin hemma hos Alice. En påse ostbågar på det. Jag bara älskar att hon numera kan äta det. Tidigare har damen typ dött om jag så ätit en endaste liten ostbåge några timmar tidigare, och det går ju inte. Det är ju utan tvekan det bästa som finns. Annars har dagarna hemma varit otroligt lugna. Ikväll blir det en dejt med Michelle som kommer hem från Östersund. Vi får se vad vi hittar på i detta regniga Sverige. Det är ju ändå supermåndag.