Pocca

Gårdagen blev enligt min mening otroligt lyckad. En middag fylld med lambo, tal och ståhej gjorde allting väldigt trevligt. Maten var dock ingenting att hänga i gran, men mätt och belåten blev man tillslut i alla fall. Måste dock säga att fruktsalladen var nästintill komisk. Kvällen bestod till mestadels av dans, då vi alla röjde dansgolvet rejält. Det blev några battlar mellan lärare, buggtävling då jag och Amanda kom till final, korta stripp-scener och mycket mer. Kvällen blev faktikst riktigt lyckad! Mer än förväntat måste jag säga. Alla som jag ville ha där var där, utom flatorna då. De fick förhinder och är förlåtna. Framåt ett - halvtvå tiden skulle gänget bege sig hemåt, jag hade då bestämt mig för att stanna och åka hem med Alice och Sara istället. Dock i sista sekund ångrade jag mig. Jag menar.. det är dags att gå hem när man börjar se ut som sitt pass-foto. Så kära Bosse kom till Slussen med bilen och stannade till och med till vid McDondals i Hägernäs där vi fick oss en god måltid. Jag babblade på och var nog den enda. Men trevligt var det! Tack för en lyckad kväll allihoppa.



Pocahontas & pinuppan



Pappskalle 1 & 2



Pocahontas & den prostituerade (2500/h)

får vi leka där borta?

Idag har varit en bra dag. Flera timmar sittandes i solen kan inte bli fel. Och en grillad korv på det gör saken något bättre. Jag har verkligen bestämt mig för att förneka snön om den återigen skulle dyka upp. Att leva i förnekelse kan väl inte vara så farligt? I alla fall inte under en snöperiod..

Dagen har annars bestått av franska och jobb. Måste medge att båda delarna gick galant. Tiden gick fort och jag var otroligt effektiv. Börjar spekulera i att all min motivation och effektivitet går till jobbet, att skolan kommer i andra hand. Jag menar, man kan ju inte vara motiverad och effektiv på flera ställen.Det blir alldeles för mycket. Detta är möjligtvis någonting Coop är glada för .- men jag vet inte egentligen hur bra det är. Under helgen är det jobb som står på schemat (trotts att jag egentligen måste plugga). Sen under lördagkväll ska jag umgås med min alldeles egna Linnéa. Henne saknar jag massor. Trotts att vi inte sågs för så länge sen så längtar jag verkligen till lördag, hihi. Har fått någon typ av förkärlek till den bruden. Tänkte idag på att hon egentligen är helt störd i huvudet, och då menar jag verkligen riktigt cp, men ändå kan jag inte sluta tycka om henne. <3


Yo'

Idag har jag träffat Yolanda, flera gånger stötte jag faktiskt på Yolanda. Bara sådär! Vi hade jättekul, jättemånga gånger. Jag och Yolanda är sämst på matte c. Alice också. Bosse är jätteduktig. Yolanda säger att vi är bra egentligen, om vi verkligen vill. Jag vet inte om jag tror på Yolanda. Jag hoppas att Yolanda har rätt, det brukar Yolanda faktikst ha. Ibland!

en sista ljudlös dans

Jag ska gå sen, låt mig bara få smeka din kind.

plötsligt blev jag lite nostalgisk

Gotland 2005





Valborg 2005



Gustavsudde 2005



  

Konfirmationen 2005





Nyårsafton 2005



En trevlig kväll hos Linnéa 2006





Grillfest hos Jerry 2006



  

Nyårsafton 2006



  

Nu är tillåtna att skratta, för tro mig, det gör verkligen jag!

spadags, jajamen

Jag tycker inte om att titta i min kalender och ha två veckor framöver redan inplanerade. Jag hade en liknande period för något år sedan, var helt okontaktbar från världen och min vänskapskrets. Detta är ingenting jag uppskattar och jag ska verkligen försöka att undvika detta. Men för tillfället äter skolan upp mig medans jobbet tar all min lediga tid.

Lördagen var väldigt trevlig. Det började med en något annoulunda middag på Våning Ett där matron fort försvann när det ena bandylaget försökte knäcka det andra hockeylaget i hejarramsor. Underbart till en tänkt mysig middag. Inte. Sen stötte vi på människor som inte hade mycket i huvudet. Må dem brinna. Efter en trevlig middag med en massa underbara människor begav vi oss till moggen där det dansades och stod i. Jag i princip tvingade Alice till dans, men jag tror hon egentligen ville, hihi.

Söndagen bjöd på jobb och sen umgicks och sov jag hos Lolle. Skolan i måndags blev kort, och helt ärligt obefintlig. Jag gick hem och pluggade lite smått och sedan kom Lolle återigen över. Vi fick ett plugg-fnatt och blev helt tysta. Efter två mycket bra filmer under dagens gång hann vi också med en riktig spabehandling. Nu är vi fräschare än jag vet inte vad. Vi släppte även loss då jag klippte hennes hår, mycket fint resultat måste jag medge. Hon sov här och i morse gick vi upp relativt tidigt för att göra oss vackra. Det gick sådär, hihi. I skolan gjorde jag mitt naturkunskapsprov och sen slutade jag faktikst. Helt ärligt. Nu borde jag egentligen plugga matte, men sitter och väntar på Amanda som ska komma förbi. Barcelona here i come.

Skyll inte på världen. Du har endast dig själv att skylla.

världen har en pärla



Grattis än en gång älskade älskade vän!

tralala



Vet ni? Jag älskar våren.

shoppoholic

Gårdagen bjöd på en trevlig shoppingrunda med Amanda. En tänkt fikadejt i stan förändrades fort till en runda i affärer och en efterlängtad varmkorv. Efter en oändligt lång tågresa, på grund av kö på spåren (?) tog det oss tjugofem minuter att åka från östra till mörby, kom jag hem ganska mycket fattigare - men ack så gladare. Jag har verklig svårigheter för att inte handla något nytt när jag är bland butiker. Det mesta skriker mitt namn och vill verkligen följa med hem. Man kan egentligen säga att jag inte har så mycket val, kläderna måste verkligen hem till mig! Eller nått...

Framåt Grey's-tiden begav jag mig till Lolle för att umgås och sova. Det blev en alldeles för sen natt, men ändå sitter jag här i skolan, i princip frivilligt. Vi skulle samlas vid halv elva, men tapper som jag är infann jag mig på skolan redan tjugo över åtta. Ändå är jag inte stolt. Kanske för att arbetet jag inte börjat med ska vara inlämnat under morgondagen. Med tanke på att jag ska direkt till jobbet efter den långa skoldagen kommer detta inte kunna bli möjligt. Möjligtvis skulle det även underlätta om jag inte skrev ett blogginlägg på lektionen? Men vissa saker måste man verklige göra.  Jag menar, jag ska bara...

Helgen kommer bjuda på lite olika saker som det nu ser ut. Under morgondagen är planen att gömma mig i skolböcker och en dator, så att jag får lite gjort. Förra fredagen gick det sisådär, men har nu i veckan kunnat lämna in tre arbeten. Så helt ute och cyklar är jag nog inte. Sen jobbar jag hela lördag dag och söndag kväll. Och självklart ska Maria firas under lördagen eftersom söten själv fyller nitton år. Då blir det till och börja med middag på Våning Ett och sen om jag ska gissa en vistelse på moggen. Alla mina helger flyter samman eftersom många ser likadana ut, ungefär.

maria mena


träd och buskar

En perfekt dag för fältanalys! Jag riktigt älskade att ta mig fram i lera och slask i mina strumpyxor och nya vita skor. Så uppskattat! Men överlevde gjorde jag, och till och med ritade jag en mycket oförstående (men enligt min mening väldigt fin) teckning. Ibland har man flyt mina vänner. Inom ett par timmar ska jag bege mig till jobbet för att få in lite cash. Tro det eller ej, men det känns inte så jobbigt.

my-my-my-my pokerface

Denna helg anser jag ha varit mycket trevlig. Fredagen bestod till mestadels av plugg, som dock inte uppskattades. Jag han också med en otroligt snabb och smärtfri vistelse till Täby C där nya skor inhandlades under dagen. Under kvällen mötte jag upp fem galda jäntor för en runda bowling. Med mitt glänsande resultat ansåg jag mig själv värd att skryta något ordentligt. Helt ärligt hade jag galet med flyt där. Senare under kvällen blev det ett kvicksnabbt besök på Våning Ett, där jag kom fram till att detta inte skulle bli en sen kväll. Så glatt begav jag mig tidigt hem och ägnade istället min tid åt den fantastiska uppfiningen tv:n. Under lördagen var det jobb som stod på schemat, och ett väldigt långt pass. Jag höll humöret uppe och fick de sista timmarna vara jouransvarig, det vill säga ansvarig över hela butiken. Mitt minne tror jag inte svek mig och hittils har jag inte hört att jag missade något viktigt.

Vid stängning blev jag tvugen att fixa mig på jobbet, vilket resulterade i kaos. Jag vet inte riktigt vad jag hade tänkt mig på morgonen när jag packade kläderna jag under kvällen skulle glänsa i! Allting löste sig tillslut och jag, Amanda och Maria begav oss till Carro som skulle firas. Där var hela bunten bakis och stämningen var inte på topp, men det ändrade vi på relativt fort. Framåt midnatt begav vi oss till moggen där vi alla fick en riktigt kul kväll, eller i alla fall jag. Vid stängning flydde Amanda utan förvarning och jag ändrade något på mina planer för kvällen. Trevligt!

Då söndagen också bestod av jobb ville jag helst gräva ner mig själv. Men icke sa nicke! Här skulle det jobbas och stå i, man är faktikst lite småstolt över sig själv när man har klarat av dagen. I efterhand är det alltid värt! Det går framåt.



Igår sov jag hemma hos Lolle, någonting som nuförtiden inte är så ovanligt. Vi låg länge och disskuterade allt mellan himmel och jord. Bland annat kom vi fram till att med en befolkning som denna kan ingenting sluta väl. Antagligen är man en bessingslös mördare, en sjuk våldtäcksman, en falska så kallad vän eller en oärlig partner. Att se människor runt omkring mig beté sig på sådana vis skapar en hopplös känsla på mänskligheten inom mig.

live forever, in my ass.

Maybe I don't really wanna know how your garden grows cos I just want to fly
Lately, did you ever feel the pain? In the morning rain as it soaks you to the bone.


absolut

Och återigen är det full rulle! På något sätt tror jag att jag uppskattar när jag har miljoner bollar i luften, och knappt någon fritid alls. Det känns som man gör något vettigt, eller i huvudtaget att man gör någonting.

Denna vecka har jag bestämmt mig för att plugga. Jag skrev en lista på geografilektionen över vad jag hade kvar att göra. Att det knappt fick plats på ett A4-papper säger ganska mycket. Jag vet ej vad som hänt, som jag tidigare nämt är min motivation spårlöst fösvinnen - och jag kan inte hitta den. Under morgondagen slutar jag tidigt, då är planen sen att besöka hudvårdssalongen för lite lyx och sen plugga. Och denna gång ska jag verkligen göra det. Jag ska inte fastna vid playing with fire 2 som jag nuförtiden alltid gör. Det är inte ens kul. Eller jo, det är kul - men väldigt onödigt och väldigt oviktigt. Sen jobbar jag hela helgen, vilket är skönt eftersom mycket pengar försvann under vistelsen i Berlin. Under lördagen ska jag också hinna åka till Carro, eftersom hon fyllt år och självklart måste firas.

Mae West



För mycket av det goda kan vara underbart.

deutschland



Jag tycker om Berlin.

ops

Idag på jobbet råkade jag köra på en liten pojke med min gigantiska fruktvagn. Det kändes sådär.. Dock stod han på en väldigt märklig plats!

bekännelse

I stundens hetta funderar jag på att göra en otroligt jobbig bekännelse. Tanken är att jag helt ärligt ska erkänna alla de bloggar jag läser, och hur ofta. Detta kommer antagligen bevisa hur fast jag är vid älskade Internet. Men ni är alla värda att veta.

www.marianordstrom.blogg.se
Makalösa Mary. Följer dagligen. Uppdateringen går i perioder, men otroligt rolig att läsa. En väldigt ärlig blogg.

www.bodinfrida.blogg.se
Fina Fritch! Skriver om hennes fullspäckade liv som är väldigt underhållande. Uppdaterar i stort sett varje dag.

www.grusoglitter.blogg.se 
Clyftiga Caroline. Numera singel och ett galet liv. Läser nästan dagligen.

www.flatloss.blogg.se
Fräcka flator. Linnéa och Emmas gemensama blogg. Otroligt dålig uppdatering, men när det väl händer måste jag kalla den väldigt underhållande. Komisk. Läser någon gång i veckan.

www.mightymandy.blogg.se
Absolut Amanda! Egentligen borde hon inte få ha en blogg eftersom hon inte vet vad ordet uppdatering innebär. Dock är de två inläggen som blivit publiserade kul! Möjligen för att jag legat bredvid och tvingat henne skriva. Läser någon gång i veckan.

www.sarjon.blogg.se
Sociala Sara. Muppen själv, som suger på uppdatering. Kul så länge det varade! Läser någon gång i veckan.

www.semeli.blogg.se
Sandra. En gamal kompis, det är kul att se vad hon har för sig. Läser någon gång då och då.

www.dinmama.blogg.se
Angelica. En gamal kompis som är otroligt rolig. Komiker! Läser någon gång då och då.

www.duvetmala.blogg.se
MULLE! Min käre vän som flyttade ner till Lund. Man måste hålla kolla på henne och se vad hon har för sig i sitt galna liv! Läser relativt ofta, några gånger i veckan.

www.blondinbella.se
Självklart hamnar man på denna blogg någon gång ibland. Snacka om en tjej som har många bollar i luften. Jag tycker att jag har mycket för mig liksom..

www.tuvas.webblogg.se
Tuva. En gamal väl, som det också är kul att se vad hon har för sig.

www.mallae.blogg.se
En ung tjej i Vallentuna som ganska nyligen fått en dotter.

www.nettangrillspettan.blogg.se
En föredetta modell, vad jag förstått, som har sin son Cornelis.

www.colinsmamma.blogg.se
En ung tjej i Vallentuna som har en liten son. Kul att läsa "unga mammor"-bloggar.

www.rcwb.blogg.se
"Bullen", hittade den för inte alls många dagar sedan. Man ser knappt honom och sofie nuförtiden. Vart håller de hus? Det får man lite nys om i bloggen.

www.thielsky.blogspot.com
Thiel i egen hög person. Sjävklart man följer hans äventyrliga liv!

Och självklart följer jag även Michelle's blogg dagligen. Har dock inte förstått om den är officiell eller inte.

Detta kändes något jobbigt. Nu är bekännelsen gjord och inte mår jag bättre för det.

attans

En fullspäckad vecka har gjort mig bloggfri. Den tid jag haft ledig har jag inte kännt för att blogga. En gång för alla kanske jag succesivt kan dra mig bort från internet. Detta ser jag dock inte hända på många år. Veckan har bjudit på kebabdejt, då denna gång en dubbeldejt. Jag, Linnéa, Maria och Michelle tog en fika i Storstockholm. Vi insnöade människor försöker vidga våra vyer, där är då inte Linnéa inräknad. Det känns jobbigt att lämna Vallentuna vissa dagar, speciellt såhär under vintern som aldrig verkar ta slut. Sen har jag jobbat och stått i, och mot all förmodan även pluggat. Måste kalla denna veckan väldigt intensiv. Kvällen bjuder på jobb och packning. Eftersom jag beger mig till Berlin under lördag. Åh, va jag ser fram emot den resan. Jag, Amanda och Michelle får då lämna denna by i fyra dagar. Vad morgondagen bjuder på har ännu inte bestämmts, under dagen ska jag hinna med hudvårdssalongen och antagligen en hel del fixandes inför lördag. Sen funderar jag på att införskaffa mig lite vin med tjejorna och fira att det äntligen blivit fredag!

Jag måste slutligen tillägga att jag är alltför bra att hitta bloggar på internet, lite för bra för mitt eget bästa. Jag har ingen självdicsiplin, vilket kan skada mig i vissa situationer. Denna gång klarade jag mig mer än väl. Gud va trist!

pooff

Jag har inte bestämt mig om jag önskar att du avled eller inte.