29 februari

Och jag bara ääälskar lov! Jag hade näst glömt bort hur härligt det var, trots att det inte alls var länge sen sist. Man hinner ju med grymt mycket. I måndags gick jag upp relativt tidigt i det underbara vädret. Jag begav mig till härliga Roslagsbanan som tog mig dit jag ville. Jag mötte Sarah och vi hade en toppendag inne in the middle of eveywhere. Vi fyndade som två rea-tokar och hade det allmänt gott. Vi visade även Lolle, som skulle til Örebro, vart Centralen och spåret hon skulle åka på var två gånger. Jag stressade hem för att äta god mat och begav mig sedan till bowlinghallen där Chrille och hans familj, och lite fler folk, skulle bowla. Och jag var på! Kul var det, och det flöt faktiskt på riktigt fint ett tag.

Tisdagen var lite mer av en nyttig dag då dagen började med en långpromenad med Chrille. Vi gick och gick och gick, och vi kom fraktikst fram. Men inte nog med det, efter den timmen begav jag mig till det kära gymmet. Snacka om att jag kände mig grymt duktig den kvällen. Då begav vi oss till Linnéa och Emma som låg hemma och gjorde absolut ingenting. Vi kollade på en jätterolig film och hade det trevligt.

Dagen efter var det Mathildas födelsedag, weei! Dagen började med att jag och min käre vän Linnéa skulle ha en heldag tillsammans. Inte riktigt så blev det dock. Vi tog ett tidigt tåg till Täby Centrum i regnet. Vi fyndade ioförsig grymt bra där också. Jag tror faktikst det har visat sig vara en av mina talanger. I alla fall, vi var inte där i många timmar. Men hennes käft går i ett, så mycket han vi säga. På kvällen skulle jag på middag hos Mathilda. Jag och Maria gjorde i ordning oss och begav oss till ormsta. En mycket trevlig kväll verkligen. Men eftersom kvinnan fyllde 18 var det inte så mycket för oss småttingar att göra vid 23.00 sen - trodde vi! AHA! Såklart... Vi bagav oss till Linnéa och Emma som suktade efter öl och fortsatte festen. Lite folk från tåget hängde såklart på - vad trodde vi liksom, Lolle var med. Den mest sociala av dom alla! Kvällen vart hellyckad och gud va kul det var. Dock inte riktigt lika kul på slutet när lite insidenter inträffade.

Igår hade jag namnsdag. Inte så mycket att fira, men ändå. Igår gjorde jag faktikst nytta. Först en kurs på jobbet och sen jobba. Kände verkligen inte för det igår - men man måste ju. Tiden gick relativt fort så det var ingen fara. På kvällen mötte jag upp Maria, Sara Nyman och älskade Chrille och tog en fika på våning ett. Sen var jag trött.

Idag har jag tagit intiativet. Jag ska inte göra ett skit. Jag skulle egentligen ha tränat men det får bli en långproemand i det underbara vädret istället. Ikväll ska jag träffa Chrille, vi ska ha jättemysigt och ta hand om varanadra. Tack för att jag har dig älskling <3



ps. tycker något synd om dem som fyller år idag. snacka om nästintill härlig otur, haha!

24 februari

Jag är helt trött och jättesnurrig, har varit det en större del av dagen. Måste börja ta det lite lugnt, vad jag än gör ska allting gå fort. Måste sova lite mer.

Under helgen har jag varit och shoppat lite, snacka om att jag har fyndat! Är helt lycklig, haha. Igår begav vi oss (jag, Chrille och Linnéa) till Värmdö. Emma hade fyllt år och bjöd nu på tårta, paj och vin. Mycket trevligt. Tar dock en evighet att ta sig dit. Jag tycker nästintill synd om Lellert som åker dit var och varannan dag. Det var i alla fall supertrevligt. Dock senare under kvällen skulle de ut, då var det bara för mig och Chrille att åka hem. Idag har jag jobbat häcken av mig. Nej, det var att ta i. Men jobbat har jag gjort och det känns bra. Nu sitter jag och väntar på maten som luktar underbart gott.

Nu är det lov på gång, och det känns verkligen jättebra. Var länge sen det behövdes lika mycket som nu känns det som. Har lite smaskiga planer på gång. I morgon ska jag och Sarah in till stan och fika (plus fynda ännu mer!). Sen på kvällen blir det att gymma. På Onsdag fyller Mathilda år. Yey, grattis i förskott! Då blir det middag och lite sådär. Sen blir det jobb, träffa Linnéa och allt som hör till. Kommer bli toppen.

Efter maten ska jag ta ett långt bad, och sen träffa Chrille. Kan det bli bättre?


18 februari

Har just skrattat mig igenom flera vänner-avsnitt tillsammans med Chrille. Jag har verkligen sett allihoppa, fler gånger. Men de blir aldrig dåliga. Man blir så glad så fort man ser dem. Försöker även lista ut varifrån jag kan finna säsonger av Miami INK, men har inte kommit underfund med det än.

Idag var Mulle (Malin) i skolan, och Gud va glad jag blev när hon ringde. Hihi, det var ett tag sen man sågs som sagt. Va i alla fall kul att träffas. Sen under dagen har vi haft foto - det är verkligen sjukt kul. Är så glad att jag valde det, även fast jag går till 18.00. Men eftersom vi har bestämmt att någon ska fika till varje gång så blir det lite roligare. Så idag bjöds det på supergoda muffins á la Lisa och sockerkaka á la alexandras mamma!

Idag har jag, Lea och Yo' drömt oss bort till Hultsfred. Jag hade nästan glömt hur roligt det var. Jag vill verkligen dit igen, men om sagt ekonomin säger ifrån. Två veckor på Rhodos kräver tyvärr grymt mycket pengar. Men försjutton, vi får helt enkelt se hur det blir. Vore najs om man kunde glida in på festivalen lika oproblematiskt som Yolanda förra året. Snacka om att vara på Guds sida den råttan, ha!

14 februari

174938-65


Idag är det alla hjärtans dag. Förut var det sån hysterik under denna dag. Det var hjärtan i hela skolan och det köptes blommor till varenda en. Jag tycker om den här dagen. Skänka lite extra kärlek till människorna. Idag var det inte bara en vanlig torsdag - utan alla hjätans dag. Man blir lite gald.

Förra året var man singel. Inte skulle jag sitta hemma och deppa. Det blev singelmiddag på kinarestaurangen här i härliga Vallentuna. Jag,  Lolle, Malin, Yolanda, Lea, Julia, Flisa och fler kanske vi var. Minnet är inte på topp. Det var jättemysigt och det var ett bra intiavtiv av oss enligt mig.

Denna gång är det andra puckar. Jag har världens underbaraste och fantastiska pojkvän vid min sida som förgyller alla min dagar. Jag har aldrig kännt såhär förut. Jag kan inte beskriva min känslor för dig. När jag inte hade någon så underbar människa vid min sida drömmde jag om att kunna äta middag, ha tända ljus, äta choklad och jag vet inte vad med min pojkvän. Alla hjärtans dag skulle i alla fall bli den bästa dagen på året. Idag behöver jag inte det. Att du är vid min sida är mer än tillräckligt för mig. Alla hjärtans dag som jag förställde mig förut, så känner jag med dig idag - varje dag!

All kärlek till dig min prins Christoffer<3

13 februari

Idag var jag och Lolle tappra, vi tränade häcken av oss. Det kändes skönt. På fredag blir det ytterligande träning och det är grymt så det går. Hoppas det fortsätter i denna tackt. Dock åt jag en väldigt liten bit cheescake som säkert ersatte att jag tidigare tränat bort. Men whatever, jag mår bra!

image64

Sen dök Chrille upp i lägenheteten här under några timmar. Väldigt mysigt. Vi kollade på Johnny och Mattias som gjorde om en lite stuga till.. jag vet inte vad.. ett ashäftigt dagis! Haha, nej men dom där grabbarna är riktigt sköna.

Vi åkte även en sväng förbi Thiel tha man som man inte sätt så mycket av den sista tiden. I morgon blir det plugg och jobb. Inte så uppiggande. Fick mitt lönebesked idag - och det lönar sig sjuk mycket att dra sig iväg då och då till Coop. Som jag förövrigt trivs som en Gud på.

Godnatt!

12 februari

Nu har jag inte skrivit på länge, har haft vettigare saker för mig. Därför känner jag pressen att uppdatera en del. 

I fredags åkte jag och Chrille in för att som sagt se på Peter Carlsson och blå grodorna. Visste inte riktigt vad det var, men trevligt var det. Mycket roliga historier och fina visor. Vi var dock yngst av alla, men det är jag ju i alla situationer nästan så. I lördags sen begav vi oss till Norrtälje. Min tattuering skulla göras. Jag var sjukt nervös, trodde att this is it, I'm going to die. Men icke sa nicke, jag lever än. Och att killen snackade engelska gav mig ännu mer rädlsa. "I don't want to see a pink eagel later". Haha, Chrille skötte för det mesta snacket. Resultatet blev jättebra och jag är toknöjd. Och smärtan var inte så farlig. Jag säger inte att det var skönt, men den var inte heller hemsk. På kvällen senare bänkade vi oss framför TV:n och kollade på Titanic.

I söndags jobbade jag några timmar, söndagar är bra på Coop, det betyder mycket OB. Yes! Tiden gick fort och inga problem uppstod. Senare åkte jag hem till Chrilles pappa som tidigare i veckan fyllt år, så det blev god mat där.



174938-61

Igår begav jag,Chrille och Maria oss in till Fridhemsplan. Den omtalade barnmusikalen skulle äga rum, och Linnéa skulle spela hårboll. Det gick ju inte att missa. Den var toppenkul, häxor, prinsessor, apor, nallar, hårbollen och jag vet inte vad. Toppen var det i alla fall. Efteråt gick jag, Chrille, Maria, Linnéa, Emma, Thomas och Benjamin på Café 60 och fikade. Också det en trevlig vistelse. Det blev ganska sent, men vad gjorde det. För idag började jag inte förens 11.50, kan det bli bättre?


8 februari

                    174938-60 
Snart är det vår, jag känner det på mig. Jag vill springa runt i solen med
en tunn vårjacka och jag vill känna de sprudlande vårkänslorna. Man
bli ju helt deppig utav synen utanför fönstret en vanlig dag i januari. Men
ändringar blir det. Våren nosar oss i nacken gott folk!

Ikväll ska jag och Chrille på en förställning vid namn Peter Carlsson och
blå grodorna. Den har fått jättebra kritik, men jag vet dock inte riktigt vad
det är för något. Det blir i alla fall säkert jättekul, och alltid ska man inte
veta saker innan. I morgon bär det av till Norrtälje och på söndag blir det
jobb för min del. Tjäna lite extrapengar är aldrig fel.

Idag har jag och Chrille varit tillsammans i 10 hela månader, och det
är så otroligt mysigt. Är fortfarande lika förälskad, om inte mer. <3 

6 februari

GAH, vi håller på med årets (eller kanske livets?) jobbigaste uppsats. Den ska vara alldeles för många sidor med alldels för många krav. Kul är det, eftersom man fick välja temat helt själv. Men att den avgör mycket för betyget ger mig total press. I morgon är jag i alla fall ledig bara för att skriva den. Känner att jag hellre sitter hemma och jobbar än bland alla störiga människor i skolan (tant-varning).

Idag var dagen inte lång. Dock var jag kvar ett tag för att få ordning på saker. Sen smög Chrille förbi och vi och Mathilda satte oss på fiket för att fika helt enkelt. Det var inte lite dåligt det.

Vi har massa modekataloger hemma fulla med sommarkläder! Och jag vill bara ha allt. Har satt ett kryss, jag tror vid nästan alla plagg. Tyvärr säger ekonomin ifrån och jag får prioritera lite. Men har dock en del som jag verkligen måste ha! Massa fina tunikor, linnen, partytoppar, shorts, t-shirtar och allt! Nu skulle man hitta en trisslott med en miljon kronor.. För jag börjar längta så till sommaren, speciellt till Rhodos. Och vem vet, jag kanske dyker upp på Hultsfred? Det beror ju såklart på hur det går för Malins fond! Haha, en så länge tror jag den är uppe i 200 kronor, i o för sig kan jag lägga 100 kronor, så än så länge 300 kr. YES!

På lördag smäller det, då jag ska tattuera mig för första gången. Börjar bli lite nervös nu faktikst. Smärtan kommer halvt döda mig börjar jag fasa för.

174938-59

Nej, nu ska jag inte tänka på det. Ska snart iväg och träffa Maria och promenera lite i regnet.

5 februari

Och idag sov jag till halv tolv, moahah. Det var typ hur skönt som helst. Min dag igår var inte så lugn om man säger så. Gick i skolan till 17.55, sen vid 18.00 skulle jag börja jobba. Och när hade jag tänkt att äta mat? Haha, som tur var fick jag gå lite tidigare för våran underbara (haha!) fotolärare. Jag fick i mitt ett bröd, YES! Såklart var jag inte mätt, så några goda härliga godisbitar smög ner i magen senare under kvällen. Det var jag så värd.

Sen kom Chrille förbi Coop och var så snäll och plockade upp mig. Vi åkte hem till mig och kollade på det sista vänneravsnittet. Hahaha, det är så kul.. men ändå helt jättesorgligt! Vi drack obo'y och åt mackor och sen bums isäng! Jag sov väldigt gott.

Jag skriver inte så mycket vettigt, det har jag full koll på. Men nu är det så att jag ska iväg och träna. Det tar emot, eftersom.. det bara gör det. Nu tror ni att jag redan tröttnat på det trotts att jag inte varit där mer än två gånger. Men så ligger det inte till. Det är bara just idag.. Jag känner mig lite för trött och jag gäspar hela tiden. Men jag ska dra mig dit idag! Det ska jag. Jag vet dock inte exakt när.

Senare idag ska jag kanske träffa Mrs. Nordstörm. Hon har tyvärr dissat mig framför ett träningspass, så det kanske blir i morgon istället. Men jag får väl tåla det. Där är det i alla fall någon som är duktig med träningen!


174938-57174938-58

Bilden till vänster är jag om några år (eller kanske i nästa liv). Maria N kommer om några timmar se ut som bilden till höger - men tänk honom i kvinnlig verision tack!

3 februari

Det är snöstorm ute, och jag hade förberett mig för en kommande vår. Det känns inte alls kul. Dock är det normalt med snö i början av februari, men jag hade hopp om att vi skulle slippa det. Men såklart inte!

Helgen har varit lugn men trevlig. I fredags begav jag mig till Chrille och tog det allmänt lugnt, kollade på en film och bara mös. Det behövdes verkligen! Under lördagskvällen åkte jag till stan med Maria, Linnéa och Emma och fika. Satt och drömmde oss bort till Rhodos, det går verkligen att inte prata om det när vi ses. Var supertrevligt! Sedan kom Sandra och Farinas också förbi. Åkte efter det hem till Chrille som låg hemma och var sjuk. Vi (jag) åt glass!

Idag var vi väldigt tappra. Chrille vaknade och var mindre sjuk, så vi begav oss till Täby C. Köpte en present till Matilda, dock lite försenad men. Sen fick jag mig ett par skor, tokfina och perfekt till våren. Chrille han till och med att klippa sig och hitta en present åt hans pappa. Allt det på inte alls lång tid, snacka om att vara effektiva. Ha! Sen ringde vi töntarna på Svampskogsvägen (Linnéa och Emma) och åkte och fikade på kaffeét i Vallentuna. Muy divertido!
174938-53174938-55174938-54